55

Анонимен

преди 1 година

Кадиров, кажи какво мислиш за Шамил Басаев! Той терорист или борец за независимост на Чечня е за теб?

54

анонимен

преди 1 година

Предполага се , много експерти пвърдят , говори се ,.........Що за факти са това , приказки зза лека нощ .

53

Анонимен

преди 1 година

Шамил Басаев 10 години води война срещу многократно превъзхождащата го Руска армия за да запази независимостта на Чечня. Бе обявен за световен терорист и благодарение на това САЩ пресостави данни и оеъжие на Москва за да го унищожат. След това Русия анексира Чечня и поатави про руския Кадиров за пожизнен президент там.

52

Този

преди 1 година

НЯМА да си умре от болест

51

ЬЬЬ

преди 1 година

Има ли по-голям г*лу*пак от човек готов да прати доброволно на смърт синовете си в името на една фикс идея под мантията на утопия?Питам!

50

Рамзанчо Пермазанчо

преди 1 година

АЗОВ ще му обръсне брадата на сухо...

49

Анонимен

преди 1 година

А БОГАТИТЕ ХОРА ЛЕТЯТ НА КРИЛЕТЕ НА ЛЮБОВТА! ЗАЩОТО БЕЗ ЛЮБОВ СИ БЕДЕН!А ТАКИВА ДУХОВНО НЕВЕЖИ НЕОСЪЗНАТИ СА НАЙ БЕДНИТЕ ПРОСТО ЗАЩОТО СА ДУХОВНО НЕРАЗВИТИ И ВЪРШАТ ЛОШО СЛУЖАТ НА ДЯВОЛА!

48

Анонимен

преди 1 година

Рамазан Кадиров е спряган за наследника на Путин. И ако това се случи Русия най-накрая ще има президент мюсюлманин. Цяла Русия ще лукува. И днес 78% от населението на Руската Федерация изповядват ислям!!

47

Следващото

преди 1 година

служебно правителство, Радев ще назначи Рамазан Кадиров за премиер!

46

Анонимен

преди 1 година

ТОЗИ ТЕРОРИСТ Е ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ НА СЪВРЕМЕННА РУСИЯ. АГРЕСИВНА,НЕГРАМОТНА И ЖЕСТОКА!

45

До до 48

преди 1 година

Абсолютно си прав! Много малко хора, го знаят, или правят труда да узнаят!

44

До 55

преди 1 година

Абе ти наистина ли не си добре с мозъкът или в момента си се надрусал ? А май е и двете .

43

Русия

преди 1 година

е набивано клише в главата на родителите ми и още няколко поколения като символ на нещо добро, но абстрактно, а не точно! Какво е хубаво в Русия, няма и един човек на света да може да каже! Просто нещо, Просто Киро....и така!

42

Анонимен

преди 1 година

До 48. Много си зле с историята. Първо няма Турско робство . Защото Турция като държава става 1923г./ 80 след България/ Второ Руската империя води война с Османската империя за Босфора. Тогава България не е държава. Трето робство е пропаганда на политици от Русия.

41

Анонимен

преди 1 година

Русия дълго време смяташе, че Украйна е "руски свят" и в началото на военната операция руските части ще бъдет посрещнати с цветя като освободители от киевския режим. Поради тази причина Русия смяташе, че инфраструктурата на Украйна не трябва да бъде унищожавана. След атентата срещу Кримския мост тази илюзия на Русия е окончателно изоставена и Русия е развързани ръце. Следващите седмици ще бъдат интересни.

40

Анонимен

преди 1 година

Дъщерята на Кадиров Айшат Кадирова е моден дизайнер и има собсвена марка Firdaws, могат да се видят клипове в ютюб. Освен това като дете е била световна шампионка по рецитиране на Корана, знае наизуст целия Коран.

39

Русия

преди 1 година

На времето гледах,,Сборная" като като още силен отбор, играеше 1 руснак, Олег Кузнецов, 2 татари-Ринат Дасаев и Вагиз Хидиятулин, и 8 от Динамо Киев....Тренер Валерий Лобановски от Динамо Киев! По силен отбор на СССР не е имало, и няма да има! Спечелиха сребро ва Евро1988, и четвъртфинал на Мондиалите 1986 и 1990...сега това не е възможно! Те са слабаци в сравнение със Сборния!

38

Анонимен

преди 1 година

Кадиров е като и нашите олигарси , но с по малко жени и деца. А системата е същата на власт ли си , държиш ли кокала и ножа / правосъдие и полиция/ живота е уреден. Будали те им слугуват.Падне ли Путин и тоя пада , но на рогата. Хиляди му имат мъст . Дали жертви в Грозници.

37

Анонимен

преди 1 година

Лагерфелд беше изключителна личност. Като човек беше скромен и постоянно работеше, никога не се е интересувал от пари и от печалби.

36

Не е нужно

преди 1 година

да сме благодарни на някого, всеки е преследвал личните си интереси!