75

Анонимен

преди 1 година

"На борда имало дори библиотека" Само дето той не е ходил на училище :))))

74

Анонимен

преди 1 година

Фащ за какво ползва народа си? Пак срещу заплащане.. Във Виетнам, Сърбия, Ирак (уж там имаше химически оръжия) , Сирия, Либия..

73

Star

преди 1 година

В сравнение със българските червени олигарси,кадирката си е направо ,,средна работа".Което означава,че хората от обкръжението му са с доста по-занижен социален статус и богатство.За редовният чеченски войник е ясно.Една заплатка за жената и децата да не са гладни,а при получаване на ,,неприятната вест" има и добавено и друго писмо за обещетение на семейството.Кадиров използва народа си за ,,пушечно месо" срещу облаги неполагащи му се по закон и морално право.

72

има такъв филм

преди 1 година

Дявола носи Прада! ха ха ха ха

71

Анонимен

преди 1 година

Много им е яд на западните маскари че Рамзан Кадиров помага на Путин..

70

Влади

преди 1 година

Чеченската мафия беше и е най-жестоката в СССР/Русия. И досега се ползват с привилегии и ненаказуемост , заради "лоялността" на Кадиров и извършвани "мокри" поръчки срещу противници на режима в Кремъл. Чеченски килъри убиха Политковская и Немцов. Неприятно племе, което с кеф деребейства в руските градове, а в самата Чечня се правят на големи мюсюлмани. Чеченците у нас преди 22години изнудваха за пари и заплашваха живеещите у нас руснаци имайки списъците им.

69

Анонимен

преди 1 година

И ценностите и християнството и армията и всичко им е една пунта мара на рашките. Първи приятели с брадатите козоеби, любители на всичко западно и най-вече мъжките ласки, но не на последно място са втората по сила армия в Украйна.

68

Анонимен

преди 1 година

Тези които пишът за Чичня си нямат халхабар от истината - там всичко беше провокация на купиния (ИЛИ ПРАВЕЩ ПАРИ Березовски )ОТ ЮСЕЙ ! Много и незнаят , че всеки ден с самолет от юсей се носеше наркотици и че даже Елцин беще купен от американците и именно Елцин даде добро на Полша да влези НАТО за БУТИЛКА ВОДКА ИЗПИТА ОТ ЕЛИН И КЛИНТЪН !Така беше с една бутиока водка бе продадена Русия и война вътре между чиченци и другите народи за което един чиченец писа: - скараха ни за да е война

67

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 71 Чечения изобщо не е получавала помощ от Запада да знаеш. Само дето в сраженията срещу Русия участваха муджахидини, създадени и финансирани от САЩ по време на войната в Афганистан. Кадиров е нагледен пример как човек след подходящо количество бой променя позицията си, същото ще стане и със зеления.

66

Анонимен

преди 1 година

ИСКАМ да ви съобща една новина която нито една преса , нито едно СМИ няма да напише !Получаваи пенсии и заплати само на ЗАПАДНА УКРАИНА ! Там където са повече руснаци или други националности като гагаузи или унгарци(нещо районкато Добруджа ) А сега и западна украина получава не винаги пенсии и соц -ни ! Хората в украина не работът (защото няма къде ) а не дават пари даже и ако работиш ! Юсей финасира само прав-то и тези които са на Фронта но даже и там не дават пари на войниците на убитите

65

Ахмат е сила

преди 1 година

Хиляди военнослужещи от Чеченската република се отправят към зоната на специалната военна операция ***/kedmy/2290

64

Анонимен

преди 1 година

А дали се твърди че Хилъри Клинтън и демократическата партия са отговорни за множество убийства на политици, опоненти, журналисти и др. На неудобни хора разкриващи истинската същност на тези чудoвища криещи се зад името "демокрация". Нужно ли е да споменем че тя и нейната партия създадоха "Ислямска държава" и затриха целия близък изток. Също така се твърди че е замесена в скандала "Пицагейт".

63

Мужик

преди 1 година

Рамазан Кадиров следващия президент на пазителя на православието Русия. Гордостта на българските зомбирани русофили. Венсеремос!

62

Анонимен

преди 1 година

Кадиров е достоен човек, грижещ се за благото на народа (чеченци) и държавата (Русия) си . Вие обърнете внимание на българските продажници.

61

Анонимен

преди 1 година

A само до преди години Русия водеше война с Чеченя, която вече е република на Русия. Не разбирам, чеченския народ не вижда ли себе си като "дежа ву" в Украйна? И те 10 години воюваха с Русия! И то без никаква западна помощ. Дори благодарение на запада, опълчението им бе победено. И те бяха анексирани от Руаката Федерация.

60

Луд не умалява

преди 1 година

върви по стъпките на баща си и скоро ще се срещнат

59

чеченската война

преди 1 година

300 000 загинали цивилни от които 42 000 деца .

58

Анонимен

преди 1 година

Освен, че е марионетка с два пръста чело, продал се за власт и пари, друго не разбрах за него

57

сочи-грозни

преди 1 година

Автобус по линията Сочи-Грозни!Водач бате Рамзан!Само двама пътници-Володимир и Олена на последната седалка.По уредбата звучи бате Рамзан-и не се плашете двамата Аллах е строг,но справедлив!Володя и не се плаши,първо ще положим в новата вяра на Оленка няма да и слагаме бурка!Така де и нека всевишния те дари с дълъг живот,но....

56

ПУТИН ИЛИ РАМЗАН

преди 1 година

ЧУДЯ СЕ КОЙ Е ПО-ГОЛЯМ АНТИХРИСТ?