60

до 66

преди 1 година

Това на снимката на българи в Студентски град ли ти прилича?

59

до 65

преди 1 година

Добър опит, пич. Но да я беше разказал тази история преди коментара ми. Препоръчвам ти да си измислиш поне няколко за такива случаи.

58

до 62

преди 1 година

А в Студентски град каква махала има и Стоян Балтов и убийците му роми ли бяха бе, махалист? Ще ти чета история, защото явно си неук.

57

Анонимен

преди 1 година

Викай пази боже да не срещаш наркоман зад волана

56

Истукан

преди 1 година

И биячите са от ромски произход, сигурен съм на 100%. И на мен щеше да ми се случи една такава случка. Не е за разправяне, но ще споделя. Ходих при една компаньонка. Тя се оказа от ромски произход. Извика 3-мата сводници (роми) да ме бият. Скоро ромите ще управляват, защото българите са пред изчезване, а те се размножават лавинообразно. Все повече такива случки и бягайте от роми, не се бийте с тях. Аз избягах и така се спасих. Иначе ще стане същото като в тази новина.

55

до 61

преди 1 година

Паметта ми изобщо не е къса. Поинтересувай се каква махала има в Разсадника и тогава ми чети история.

54

Анонимен

преди 1 година

До 57... ''българите не скачат по четирима срещу един'' .... така ли? Къса ти е паметта. Един убит студент в Студентски град на име Стоян Балтов да ти говори нещо? Петима българи (студенти и те) го ритаха до смърт заради забележка в дискотека. А да, и нито един няма осъден до ден днешен. Само да видиш колко адекватен ти е коментара.

53

Анонимен

преди 1 година

Характерна БГ-проява, какви роми ви гонят. 99% от тия са в каруци по пътя, откога карат бакшиши а пък в другата кола шофьорката е била жена. Жена ромка зад волана да сте видели някога?

52

Анонимен

преди 1 година

На мен кво ми се, случи карам си бавно и спазвам ограниченията от 40 км по знаците на пътя то не беше свирене с клаксони и псувни само дето не ме на биха че спазвам ограниченията ей за това няма да, се оправим

51

Анонимен

преди 1 година

"Не само роми ги вършат тия работи а и българи всеки"______Българите не скачат по четирима срещу един. Това е особеност само на "онзи" етнос.

50

Решението

преди 1 година

На всеки гражданин да се назначи милиционер и да ходи по него, за да го следи и контролира.

49

Анонимен

преди 1 година

Не само роми ги вършат тия работи а и българи всеки нещо му пречи даже като караш бавно и спазва правилника пак им пречиш не им даваш път трябва да карат след теб бавно и това, ги изнервя

48

Хулио

преди 1 година

Аз затова винаги си нося резачка на батерия в колата, докато я изкарам и кeлeшитe са изчезнали, сори но това е положението в територията, както знаеш държава НЯМА!

47

Анонимен

преди 1 година

Примера от юмрука на Радев в действие. Електората си знае работата.

46

Анонимен

преди 1 година

Ей това не го разбирам. Някой те засича, спираш и почваш да се биеш. Ако не знаеш какво правиш това е най-лесния начин да си изядеш пердаха. Аз 8г тренирах бокс. 1 на 1 в ринг мога да смеля 95% от хората в странта, на улицата срещу някъм Цigaнин дето не знам къв е, колко ножа има по себе си и прочие глупости няма да тръгна освен ако той не тръгне срещу мен.

45

Анонимен

преди 1 година

Станахме много лоши и ето какъв ужасен финал. Човекът лежи проснат, БТВ го снимат, не ги ли беше срам от децата му? Изобщо, не само на пътя, навсякъде станахме мега агресивни. Не бяхме такива .... Жестоко. Това е един от малкото случаи, когато етносът няма значение.....Горкият човек.

44

Анонимен

преди 1 година

Всички са роми, тоест от електората на БСП и Радев.

43

до 38

преди 1 година

Има я снимката, просто не знаеш къде да търсиш. Кой ти е виновен.

42

Анонимен

преди 1 година

Ромски неволи - и убиецът и убитият са роми. По другите сайтове има снимки.

41

Анонимен

преди 1 година

всичките биячи убийци незабавно в ареста. Иначе оставка на министъра