160

Вакс

преди 1 година

Ваксинираните падат като мухи без глави новата епидемия е от умрелите на пътя без обяснение както стоеше и пукна след като се ваксал 2-3 пъти преди няколко месеца

159

Каква отговорност ще

преди 1 година

бъде потърсена на сестрата на таксаджията,която лъже по медиите?Истината:брат и/такс./не само е в нарушение,не само не е направил път на правилно движещия се друг водач,но скача да го бие и пръв удря.След това вика брат си(как би го викнал,ако го пребиват от бой?)но и другия вика помощ и боя се разгаря. Такс. получава сърдечна недостатъчност -преуморил се е и почива.Не е местил колата,не са го вадили от нея,а се е бил,като пръв е започнал боя.Вината е негова,другият се е защитавал.

158

:

преди 1 година

Скотско племе , повече нищо , скотско племе.

157

Анонимен

преди 1 година

бакшиша скочил да се бие (че и с подкрепление) - натупал 23 годишния младеж, да ама младежа извъднъж му думнал два тупаника и бакшито си тръгнал да си ходи и изведнъж паднал и изветрял

156

Койчо

преди 1 година

До 173Преди малко по тв министъра каза че бакшиша има крими история от няколко страници.Нещо по темата?

155

Анонимен

преди 1 година

Хайде стига...онзи 23-годишния си е регистриран наркоман.Наркоманите са си силно раздразнителни както знаете.Едва ли щеше да се случи това убийство ако онзи другия не взимаше наркотици.Случва се някой някого да засече дори без да иска,но това ли е начина да се решава проблема?Таксиметровият шофьор също сигурно е пил.Не карайте пияни и дрогирани.Ако сте наркомани се лекувайте.

154

Анонимен

преди 1 година

Българите и Ромите са нецивилизовани и необразовани ***. Заслужават си съдбата, бедни, завистливи, злобни, грозни и първични.

153

Мис Писи

преди 1 година

Ако и махме полиция на място, на всички събрали се пред РПУ-то щяха да им вземат данните и после един по един проверка дали е не му е фалшива дипломата за основно обреазование, дали не му е фалшива шофьорската книжка и т.н. Шишо е навлязъл в забранена улица и вместо да я освободи, за да премине другара коля, агресира и вика подкрепление от колеги да бият хората в другата кола. И накрая шишо си глътнал езика от мъка, че не могъл да пребие с колегите момчето (както са свикнали).

152

Анонимен

преди 1 година

Историята би била трагедия САМО АКО таксиджията е спазил всички правила за движение, не е бил нагъл и арогантен (каквито са повечето), не е ПРОВОКИРАЛ агресията с коментарчета или с правене на бабаит, ако си е седял мирно и кротко, на правилното място и просто насреща е имал злощастието да попадне на агресор. Не че и това не е възможно, нооо за да го пребият явно е слязъл от автомобила, вместо да го премести и ситуация да няма. Защо е слязъл?

151

пуйката

преди 1 година

Забравих вече колко различни версии прочетох тук там по този случай.Утре ще публикуват тази,която се приближава до истината.

150

Анонимен

преди 1 година

На всеки му се е случвало. Един ни блъсна пт пътя и щяхме за малко да се преобъенем в едно дете. След това гонка, последвано с сбиване, вадене на пистолет, но спътникът му прекрати спора. Оказа се охранител! Накрая след подаване на сигнал в местното РУ всичко се потули. Разминахме се с потрошена кола и разклатено зъб. Така че оправия няма! А спътниците са могли да предотвратят инцидента.

149

Анонимен

преди 1 година

На нашите журналисти не им разбирам жаргонът. Какво означава че возило е засякло друго? Това за отнемане на предимство на МПС ли става въпрос? Не се правя на интересен просто наистина неразбирам от авто-лафове.

148

Анонимен

преди 1 година

Щом в парламента ПП дърпат вратовръзки и обиждат непрекъснато, какво да кажем за обикновените хора?

147

Анонимен

преди 1 година

Той Киро просто ръга с лакти журналисти, налита на колеги в кабинета си. Кокорчо фалита отнема мобифони на журналисти и тропа по трибуната с юмрук и драматичен фалцет, защото "някой там му противоречи"...На барикадите са ПП, революционният авангард на БКП/БСП. Те друго незнаят, освен насилие, наглост, безпардонност, беззаконие, пилеене на държавни пари. Горко на тази държава.

146

Анонимен

преди 1 година

Кой зададе тона на омраза и хейт в държавата, на погазване, на законите и безнаказана наглост? Радев с протестърите и популистката сбирщина ПП.

145

под юмручето

преди 1 година

Младите и умните откриха метод за бързо решение на спор в Народното Събрание.

144

Albi

преди 1 година

Това е едва началото. От тук нататък човек никога не бива да се отпуска. Един обикновен ден, рутинни задачи може да свършат фатално заради психари. Лудите са на свобода, беззаконието се шири, малцинствата вилнеят, а дупнатите получават сигнали. Опасности дебнат на всеки ъгъл.

143

Анонимен

преди 1 година

Ми нз кое е ужасното на тая смърт, тъй като много се изпиза са това, че реално тоя бакшиш е виновен изцяло за ситуацията и реално той и компания са започнали да бият тоя, дето уж го бил пребил, пък май реално не го бил пребил изобщо, пък бил той пребит и се защитавал. Не може така да скачаш ти пръв и после о ужас, имало последици. Ми да, има. Избягвайте такива ситуации, че не сте супергерои и не сте безсмъртни.

142

Анонимен

преди 1 година

Каквото и да е станало , боя не е решение . Ужасна смърт , горкият човек . Ужас . Трябва да си излежат наказанието . Много приемат наркотици и за това са агресивни .

141

Цигани

преди 1 година

Утре и до вас ще стигнат тези роми дето са пребили момчето до смърт. И мен са ме били. Сводници са. Пребиват и клиентите си до смърт и отгоре им слагат роза.