80

Анонимен

преди 1 година

Тук само марсианците не обвиняват в коментарите и само разводняват темата. Картинката си личи от самолет, ромеи се млатят.

79

Анонимен

преди 1 година

98 Същите са и магистратите в София. САС, КС, КС, некомпетентни и корумпирани магистрати. Партийно оцветени и недопринасящи за реда в държавата, която е твърде далеч от демокрацията. Чудно как е в ЕС и с кой акъл ще я приемат в Шенген. България може да се сравни с БИХ, или с Косово.

78

Колю от Бяла Слатина

преди 1 година

В ШОПландия става все по-весело.

77

Анонимен

преди 1 година

Лека му пръст на човека. България е корумпирана държава, в която няма правила. Политиците са като зверове в клетка, които късат жива прът един от друг, за да се доберат до кокала. Няма правосъдие, няма полиция, те не работят. Забравили са, че са там, с високите си заплати, заради хората. Като пример мога да посоча Видин. Град който е купен от шепа тъмночервени мутри. Прокуратура, съд, адвокати битоват в корупционни схеми, за да плячкосват и съсипват хора. За да арестуват хора с изтекла заповед..

76

Анонимен

преди 1 година

Ей затова си носете спрейчета... Преди 2-3г видях колко са ефективни... Возя се с приятел на Сливница и точно преди Стоп а гара една банка го засече, френска само му свирна, а оня наби спирачките пред нас и слезе да се биие... Пешо излезе спокойно,напръска го обилно е очите,отиде до колата му,взе му ключовете от колата и ги метна в канала.... Гениално.Нито го е бил нито бой е ял, а оня после сигурно е викал Пътна помощ да му местят аудито. Ако извадиш нож бухалче или пищов ще стане беля.

75

Истукан

преди 1 година

До ВЪПРОС към Прокурор. Тази държава е корунпирана. Хакнаха ми профила във Фейсбук и те ми отговориха, че ще го изтрият, ама не го изтриха. Взели са пари от хакерите измамници от Нигерия. Същата история и тук взели са пари от останалите 3-*** побойници, но трябва да задържат поне един и затова от него не са взели подкуп. Всичко е праи. За да си вземеш поправителен изпит в университета, пак плащаш. Полицията също е корумпирана. Вземат ти подкуп, за да не ти напишат акт или да ти надупчат талон

74

Реалист

преди 1 година

"Биячите са били четирима, само един от тях е задържан, казват близките на жертвата." -- тия близки лъжат, и тоя не е жертва а е един от биячите и организатор на боя.

73

Анонимен

преди 1 година

В гр Бобов дол всеки ден е така системно се изтезават хора от мутри и приближени до Гешев и Борисов

72

Анонимен

преди 1 година

Сега ще има вендета за извършителите.

71

Шоп

преди 1 година

Таксиджията е влезнал срещу движението, започнал скадала и е викнал още майнуни като него за да бият дргуя шофьор, па взел че умрял. Изглежда е получил инфаркт или инсулт. А чегеларите, roвeдатa, взели че арестували нападнатия.

70

Лека му пръст..

преди 1 година

Ако бяха видяли Г-класа в насрещното за 300бона дават назад и ПРАВЯТ ПЪТ.Не слизат да бият шофьора на Г-класата.Ако видят такси..виждате какво става.Виждал съм и да се засекат две луксозни коли,пред плаза постоянно.Тогава просто виновния прави път.Доста такива случки съм виждал.Но ако "бияча" беше видял SQ7-ца в насрещното щеше да каже на приятелката си, да мисли как да му прави път.Биячът е бил задържан за шофиране надрусан и пиян!Такива познавам много - скачат на слабаци и козируват на играчи

69

ченгел

преди 1 година

Ченгета са! Вместо убиец пишете ченге вече!

68

ВЪПРОС към Прокурор

преди 1 година

Защо Биячите са Четирима , а е задържан Един ?И тук ли е намесена МВР в Лицето на Униформен Полицай с Оръжие ?

67

Хемус

преди 1 година

Сто процента биячите са фенове на синьото недорозумение

66

Ученика

преди 1 година

Те куките са били заети да носят стълби и да ескортират пияни...Началника гледа

65

до 78

преди 1 година

Сега очаквам да ми кажеш, че никога тумба римляни не са се клали. Виждам че си изтъкнат историк, така че ти го оставям за домашно. Ако ти трябват подсказки, можеш да питаш патрулищите полицаи, които редовно биват нападани след като са се отзовали за сигнала.

64

Анонимен

преди 1 година

Интересно защо на снимката има само представители от етноса. Някакви теории?

63

scott

преди 1 година

мутроколтурата е така.УТРЕ ПАК!

62

до 68

преди 1 година

Случката от днес се развива пред първа АГ болница. Там ромска махала няма. Та лягай, че се излагаш.

61

Анонимен

преди 1 година

Освен Стоян Балтов преди няколко години трима от някоя агитка пребиха до смърт един в Борисовата, понеже не му харесали ''гейската'' усмивка. Всички замесени отново българи. Чакам оня с махалата да ни светне и в Борисовата дали има ромска махала.