19

този е мръднал !

преди 1 година

До една годин ще използват гривна а после рубли ??? До една година заплатите във Русия ще са не във долари , а във центове !!

18

654

преди 1 година

До Анонимен18. Не знам дали Путин е юрист по образование, но е таксиджия по призвание

17

Анонимен

преди 1 година

какъв болшой театър само... на бойното поле ги мачкат, а лидерчето подписва някакви глупави хартиийки, е няма такава излагация

16

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 20, за тове сведение гусин путински тролейбус, гр. Запорожие, административния център на Запорожка област е под украйнски контрол и никой в града не иска и да чуе за руско асвабаждение, ай създраве, иначе продължавай да повтаряш опорките си

15

До Гражданин

преди 1 година

нали знаеш какво следва след като водата се отдръпне рязко от брега.... :)

14

Анонимен

преди 1 година

Четирите нови области се присъединиха към Русия след законен референдум и в съответствие с всички закони и норми на ООН. Да не забравяме, че Владимир Путин е юрист по образование.

13

Калеко Алеко

преди 1 година

Това което подписва кремълският военнопрестъпник е без никакво значение, Украинската армия вече възвръща позициите си отпреди войната, а путиновите анксии не са признати от никой ... Всъщност жужи подписва собствената си присъда, която ще го отведе или в боксониерата на Милошевич в Хага, или в ще го положи с полагащите му се почести до мумията на ленин ... !!!

12

Бг не е ли включена

преди 1 година

Тоя може да си приеме кой си иска ,как не се е сетил да приеме Аляска щото и тя е била руска ?

11

Анонимен

преди 1 година

Кремълски циркаджии, то ако ставаше с подписване на укази, Брежнев сигурно още щеше да е жив, съвсем отделен въпрос е че нито една от тия области не се контролира на 100% от руската армия, а най-смешна е ситуацията в Запорожие, където даже и основния град с над 50% от населението неще и да чува за руското асвабаждение

10

путинопитеци

преди 1 година

Българския русороб е развил висша форма на шизофрения, това да станеш сутрин и да чакаш да хвърлят Сармат с 15 ядрени глави на 500 км от теб за да умреш щастливо, че си видял гъбата е непосилно да се опише в нито един учебник по Психиатрично здраве. Редко срещани ненормалници са бг русоробите.

9

Pen

преди 1 година

Не анексиране а присъединяване, драги ***.

8

Гражданин

преди 1 година

Само едно не е ясно, защо руските войници даже и в момента панически бягат и изоставят цялата бойна техника от земи, които Путин нарича руски?

7

Германец

преди 1 година

Хахахаха :) А някой знае ли къде минават новите граници? Песков оня ден не беше наясно. Я някой nyтинопитекус булгарикус да му се обади да му разясни :)

6

Айдее

преди 1 година

Ще играят сарматите скоро. Само някой дори да си помисли да връща територии. Путин показа на прогнилия Запад какво значи могъщество и сила! Русия ще диктува правилата в Европа както е било винаги. Така ще бъде и занапред. Най-великата военна сила в света без аналог. Такива оръжия в Пентагона не могат да конструират и след 500 години. Лошото за България е, че отново сме от губещия лагер. България ще просперира само като е с РУСИЯ и с никой друг. Както бяхме богати до 1989!

5

Ми555

преди 1 година

Само дето не знае къде са границите!!! Малиййй...!

4

Анонимен

преди 1 година

Крайно време е да се проведе референдум и в Българската област

3

По същество

преди 1 година

Хайде сега малко и да ги защитите. Какво сте оставили там 5 човека на кръст срещу обединената украинско-натовска армия?

2

ГЕРБ

преди 1 година

Браво, най-после руското население да заживее в Русия.

1

Анонимен

преди 1 година

Сега е време да защити руската територия и руския народ от фашистите.