59

АЗ

преди 1 година

вчера Чехия подписа указ за присъединяването на така наречената "Калининградска област" към Чехия. Очаква се скоро да бъдат поканени всички руски граждани и военни незаконно пребиваващи на територията на Калининград да напуснат чешката територия и да отидат в Русия. Но изглежда няма да им много желаещи. Както знаете, чешката бира е една от най-добрите, а в Русия ги очаква могилизация.

58

Анонимен

преди 1 година

До "Тоя ахмак" не знам какво значи това , но имаш много правописни и стилистични грешки ,освен фактическите. Нищо не ти се разбира. Имам чувство че си злонамерен. Но то това вече стана национална черта. Правителствена...

57

Анонимен

преди 1 година

Никога няма да мога да си обясня поведението на българина. От къде се взе този речник натовски ли е.

56

von Newmann

преди 1 година

До Анонимен 68 --- Не бой се, тавагишч! До две седмици ще ти се проясни частично ситуацията в Украйна, а след декември - и останалите събития. Дерзай и си купи успокоително, но може и домашна шльоковица.

55

Анонимен

преди 1 година

Може би Путин не знае че руските части отстъпват. Какво точно анексират не ми е ясно. Може би очаква реакция на населението. Интересно. И едните и другите освободители. Обаче не виждам цветя и рози. Защо така.

54

von Newmann

преди 1 година

И аз самоподписах закон за национализиране на Земното кълбо в полза на извънземните, но ще си остана само с подписа. Та така и другаря Путин. Ще пие една студена вода.

53

Анонимен

преди 1 година

Тоя аxмак докато подписва, могилизацията е в действие. Не знам дали украинците са вкарали вече в действие и новодоставените HIMARS M30A1, срещу "меките цели" още наричани новомобилизирани войници. Е тогава трябва още 1-2 милиона не6тасника да компенсират Груз 200

52

Петко

преди 1 година

Че какво подписва,тая дядка съвсем изкуфя.*** вече се изнасят от териториите.

51

098

преди 1 година

До Анонимен 68 веее. Доста си неосведомен, може , ако имаш карта на света у вас и знаеш как се използва, да я разгледаш и да видиш че град Запорожие е под котрола на Украйна и достата далеч от фронта. Относно Херсон , вчера и по руските канали казаха, че ВСУ е пробило руската отбрана на север от Херсон. Ако видиш на картата къде е Херсон и в какъв котел попадат руските части в Херсон друга песен ще пееш.

50

Моллов

преди 1 година

Наистина трябва да си хептен сляп за ситуацията, за да не вържеш. че референдума се проведе под дулата на оръжията и съпровод от заплаха ,че не гласуваш ли те чака Сибир или някой от многобройните концлагери из Гулаг ...Па прочетете малко литература, бре, а не само да се включвата в хора на Путин !!!

49

890

преди 1 година

До анонимния дето знае само три думи:"крааавар, маааалоумен и вее". Това "веее" предполагам е някакъв дълбоко провинциален диалект, а "кравар *** е семейната ти професия. Путин си прави раферендуми защото не можа да постигне нищо с допотопната си армия. ВСУ ги подпука по всички фронтове и в тая безисходица, за да представят нещо като победа пред крепостните си поданици (и бг копейките) руснаците измислиха някакви си референдуми, част от които засягат територии където не са стъпвали .

48

Бял Орел

преди 1 година

До Анонимен 64 Абе ти видя ли как се провежда това гласуване? Ходят по домовете войниците с урната, не трябва ли да е анонимно доста прилича на преброяването в Македония дет можеше онлайн ама идва държавния служител с лаптопа у вас и попълваш анкетата на неговия лаптоп ....

47

До До 63

преди 1 година

До Анонимен кАпейка, стига вече с това "кравар"! Не е обидно. Нали я знаеш поговорката:Имаш крава, пиеш мляко. А който нямя крава - дои на жужето пЕшлето. Може направо и от там да бозае. Твойто мъничко кумирче е подписало разпада на п(ф)едерацията -ще стане мънинка, като него самия.

46

Анонимен

преди 1 година

град Запорожие както и 1/2 от територията на Запорожка област са под контрола на Украйна, така че кремълския разбойник Путин може да си подписва каквото иска, това няма никакво значение, отделен въпрос е че нито една от тези области не се контролира на 100% от рашистите, а както е тръгнало в най-скоро време 30 хиляди рашисти в Херсон ще им се наложи да плуват в Днепър

45

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, това са фактите путински тоолуупе, така наречения референдум се проведе само в 1/2 от територията, в която живееха около 1/3 от населението преди войната, в момента под 20 %, така че продължавай да си мечтаеш, град Запорожие е изцяло под украински контрол и няма никакъв шанс да стане част от рашка-просташшка

44

до 25

преди 1 година

Хора, като не владеете правописа, защо не си траете?В едно изречение четири правописни грешки! Обаче пишем!

43

До Диди

преди 1 година

Ами да би мирно седяло, не би чудо видяло. Това се отнася до Зеленски и народа му. Подскача, подскача и се наигра. Когато те избиваха 8 години хора с руски произход, всички удобно мълчаха. Сега сте станали големи хуманисти. Виж ти. Война е лошо нещо, особено в 21 век. Путин луд, Зеленски не по-малко. Избиват се, подлагат и подчиняват собствените си народи на болните си амбиции и умове. А, такива като теб пригласят.

42

white star

преди 1 година

До Анонимен "Краварче маалоумно": Честния путинист на който някой е казал че е русофил изпаднал в дива ярост и има пяна по устата! Руската армия напуска земите на украйна по-бързо отколко украинските успяват да издигнат отново украинските знамена. Включително в херсон и запорожие.

41

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 54, град Запорожие както и 1/2 от запорожка област с приблизително 65 % от населението на областа са под украйнски контрол и нямат желание да чуват за путинското асвабаждение, ама ти си лай ...

40

Ботоксов

преди 1 година

***. Не познавам друг политик да се "разкрасява с ботокс."