24

Калеко Алеко

преди 1 година

А ... не им се управлява, я питайте другарката Импексова, тя е винаги готова дори и с 9% Вот на доверие от избирателите, тези от Семейният бЪрдак на кумците, кумиците и любовниците също яко са се наточили за Власт, че ако не са в Парламента ще трябва да бъдат с изнесен офис на нягоя магистрала, където да практикуват професиите си...същото се отнася и за тези със 7-те % /ДБ/ от Сектата на Маджо и Прокопиев...За рубладжиите от *** пък да не говорим, гладници за Власт и пари колкото щеш......

23

Анонимен

преди 1 година

На Кирчо, Нинова и Мравояда им се управлява, но няма да управляват.

22

Анонимен

преди 1 година

Я да почва да им се управлява, че кат ни писне...

21

Анонимен

преди 1 година

Хората гласуваха за служебния кабинет. Какво не ви е ясно??

20

Човек от Народа

преди 1 година

И как да им се гласува на хората? И за кого - най вече? 20 години - Нон стоп ЛЪЖИ , ДАЛАВЕРИ НА ВИСОКО НИВО , ПРАХ В ОЧИТЕ НА ВСИЧКИ !!!! 90 процента от влизащите в Парламента - Така наречени - "Депутати" - в последните 20 години - са страшни Тарикати и абсолютни Бай *** !!!!! И за какво да се гласува? Хората са отчаяни и обезверени! Никак НЕ случайно е толкова ниска избирателната Активност! Какви Избори - при заплати от 500 Евро или Пенсия от 200 Евро?!?! Това е ТОТАЛНА ТРАГЕДИЯ!!!!!...

19

Радослав

преди 1 година

Еми променете закона:1. право на глас да имат само данъкоплатците.2. Право на кандидатиране на всяко лице само два пъти! Избран или не, толкова! Да се изчисти системата от старите мутри!3. Премахване на субсидии за партиите, да се издържат от членски внос от милионите си симпатизанти!4. Ако избирателната активност е под 50% изборите се касират и веднага следващи!

18

Анонимен

преди 1 година

Добре, де, съгласни сме да остане сегашното служ. правителство до 2024-25 г. поне )))

17

Mopcku_

преди 1 година

тия така наречени социологически агенции имат най-голяма файда да има чести избори. Такива противоречащи данни дават, че са не за съд, а за затвор. Не може да дават дори прогнозни данни с грешка над 10%. Недопустимо е.Показва че не могат да пресметнат електоралните нагласи,поради което следва да бъдат закрити, или ако е умишлено-да бъдат съдени, защото по всяка вероятност са получили захранка.

16

Социаглиcт

преди 1 година

Хората не им се и работи и обикновено гласуват за политици които обещават да раздават повече, но те само обещават така че това не работи и понеже вече се усетиха вече и не им се гласува. Нещата ще се оправят когато почнат и на хората и на политиците да им се работи.

15

Анонимен

преди 1 година

Очаквайте нови избори само след няколко месеца ... на политиците не им пука разберете, те си получават държавната субсидия, депутатски и прочее огромни заплати, народа да му мисли ... само малко се разочароват когато паднат под чертата като Слави, но те гледат на това като на бинго, лотария някаква.

14

Анонимен

преди 1 година

Не остана за крадене и не им се занимава

13

Анонимен

преди 1 година

"На хората не им се гласува, на политиците не им се управлява" То тогава за какво ни е държава? Давайте да спрем да плащаме данъци и да уволним всичките държавни служители тогава.

12

Гиб Мелсън

преди 1 година

На мен ми се гласува. Мога да гласувам всеки ден. Не ме бърка и не се изморявам да гласувам. И не е вярно, че не искат да управляват. Всички искат да управляват, но самостоялно. Да делят с ортаци, не искат.

11

Анонимен

преди 1 година

Парламента става излишен в такъв случай ... президента да назначава правителство и толкова!

10

ДС поДСтавя техни

преди 1 година

хора да крадат.

9

i'm

преди 1 година

Само на ГЕРБ им се усвояват пари от плана за възтановяване! Другото е ясно...

8

Свобода

преди 1 година

Ще стане както едно време с Атака, сега *** ще осигурят кворум на ГЕРБ, ДПС и най-вероятно Янев, ще се прегърнат с турците от Туция, против които реваха.

7

Гиб Мелсън

преди 1 година

Ако служебното правителство предложи пет лева на всеки лгласувал, мисля, че от 39% избирателна активност ще достигнем до 99%. Не познавам българин, който би се минал с пет лева.

6

Анонимен

преди 1 година

Постигнат е пълен успех, България няма да има работещо правителство и няма да влезе в Еврозоната и Шенген. Не се излиза лесно от руската прегръдка

5

Нелигитимни избори

преди 1 година

Забележете че СЛЕД ИЗБОРИТЕ ВЕЧЕ ВТОРИ ДЕН нито един сайт телевизия и медия НЕ ПОКАЗВА КОЛКО РЕАЛНО В ПРОЦЕНТИ СА ГЛАСУВАЛИ :) СЛУЧАЙНОСТ ??? Защо ?? Защото пред целия свят ще лъсне резила и изборите в България ще бъдат морално НЕЛИГИТИМНИ