64

морски

преди 1 година

На хората им се живее ...тук и сега ,не им се занимава с глупости ,като има такива тапири ,военнолюбци ,всеки ден е подарък.

63

Отвратителен

преди 1 година

Имам следните претенции към този екземпляр:1. Що толко много предвиждаше за ГЕРБ? Добре ли плащат?2. "Всички останали освен ГЕРБ не могат да управляват" такова послание отправи в нощта след изборите. Защо? Виж т.1!3. Малко по-уравновесен изговор и по-ординаред вид няма ти навреди. Създаваш впечатление на отвратителен човек! Като те видя, сменям канала! Каквато държавата, такъв и анализатор Но1 в нея!

62

Край

преди 1 година

Тази ситуация се лекува по един начин. Много е мразен от политици и управляващите ги олигарси и техните телевизии. Нарича се МАЖОРИТАРНА избирателна система. Думичката е забранена в телевизорите. Сами се сетете защо.

61

Анонимен

преди 1 година

Когато тия отдолу не искат да бъдат управлявани от ония отгоре, а ония отгоре не могат да ни управляват, налице е революционна ситуация. Така че или ония отгоре ще влязат в правия път, или ще ни яхат още повече, ако им го позволим.

60

Анонимен

преди 1 година

Решението е елементарно. Всеки който не гласува - глоба. Ама управляващите от ГЕРБ, ПП, ДБ, БСП не биха въвели подобен закон защото знаят, че повече няма да влязат в парламента. Така ни е добре. Оставаше да сформираме про-западно или про-източно правителство и да ни вкарат във войната. Американци и руснаци се чешат по теметата, ама българина страна не взима. Поздрави на Русия от избирателите на ДБ, ПП и ГЕРБ и поздрави на САЩ от избирателите на Възраждане, БВ и БСП. Показахме им го средния пръст

59

Анонимен

преди 1 година

Ей, американец! Айде моля ти се!

58

Хахахафа

преди 1 година

Ти да видиш?

57

Анонимен

преди 1 година

Закривайте държавата...кой от къде е. Света е широк...все някъде ще ни вземат за евтина работна ръка.

56

Анонимен

преди 1 година

Избори след избори. БСП залязва, ДПС я следва, Матрьошките една след друга и те се смаляват и следват по течението ИТН. Само ГЕРБ стои здраво и непоколебимо. Защо ли.

55

Анонимен

преди 1 година

МЛЪКВАЙ, НЕНОРМАЛНИК ПЛАТЕН

54

Нео

преди 1 година

Ето и поредният глупав коментар! На хората наистина не им се гласува, но мераклии за управление винаги се намират, дори ни ги водят от чужбина. Проблемът е, че се оказват поредните некадърни крадци!

53

Дедо

преди 1 година

Па да поканим комшиите да си ни делнат? Те ще са доволни и ние няма да се занимаваме повече. Па като им гледам държавите - и ние доволни ще останем!

52

Димитров

преди 1 година

Първан Симеонов = нагъл лъжец

51

Тенгри кан

преди 1 година

Както каах, още при 'Борисов 1", на политическата олигархия на България е отнета Властта, т.е. онази Сила, която им дава правото да управляват. Тангра си взема Държавата, т.е. тук ще има друга дръжава и тя няма да се казва вече България! Вие, с вашите с вашите нефелни поколения, с възгледите сиз а света, с мирогеда си, с материализма, вие унищожихте възможността идеята "Българин" да има право на собствен свят, на собствена Вселена! А Вселената на Бълагрина е Българската държава!

50

Анонимен

преди 1 година

Хайде сега хората им виновни, че не гласували. Един куп партийни представители недоволни, че хората им писаха среден и слаб, е има една четворка. И повечето като малките деца, с този няма да играем, онзи може, но ако си събуе обувките и ми даде топката. Е ми на следващите и вие ставате И Така Нататък. Какво пише над вратата на Народното Събрание. Какво се цупите като непожелани моми.

49

Анонимен

преди 1 година

Политиците ни гледат на партиите си като на собствен бизнес проект, а не като на обществен проект в полза на хората ... накрая ще дойде Възраждане на власт, с подкрепата на Путин, и тогава ще видите кон боб яде ли.

48

бай Тъпчо

преди 1 година

Мравката дето мразела хлебарката, гласувала за препарата дето трепел насекоми. Накрая всички умрели, барабар със щуреца дето си свирел и не ходил да гласува...

47

Анонимен

преди 1 година

Симеонов.Май си човек на Мутрата а?-:) Щото виждам,че само ти искаш правителство " На всяка цена"?-:)) Е няма да стане с ГЕРБ!-:)))

46

Анонимен

преди 1 година

Напротив! Избори до дупка,докато Мутрокомуниста Борисов се оттегли от мераците си за властта!!-:)))

45

Анонимен

преди 1 година

Като не им се управлява, да се махат! Закриваме президентството и парламента и вече ще се управляваме като Швейцария, само с пряка демокрация! Не ни трябват тезиФатмаци и пожарникари!