25

Некъф

преди 1 година

Някой направи ли коалиция с ДПС ще бъде изхвърлен с камъни

24

Анонимен

преди 1 година

Сега ще разберем Бойко на кой е обещал най-много за да управлява с него.Той е факир по купуване на депутати.

23

Ако сините

преди 1 година

могат да направят компромис и да се коалират с дпс, кое ги спира да направят компромис за дясна като тях партия и центриска друга?

22

Анонимен

преди 1 година

Абе,мечтатели за нови кражби,още ли не сте разбрали,че правителство няма да има?

21

до 17

преди 1 година

Успешно .....пишеш е "управлението" на Тиквата? дА ВИДИМ ФАКТИТЕ: На последно място в ЕС по: иновации, доходи,пенсии, РЗ, ниво на здравеопазване, правна сигурност и инвестиции и на първо място по: корупция, смъртни случаи при ПТП, липса на присъди срещу хора от властта.....АКО ТОВА ТИ Е ПРИМЕР ЗА УСПЕШНО УПРАВЛЕНИЕ---НЕЩО НЕ СИ МНОГО ДОБРЕ С ГЛАВАТА.....ОТИДИ НА ЛЕКАР, МОМЧЕ...ПОМОЩ ТИ Е НУЖНА, СЕГА..........

20

Реджо

преди 1 година

Нашите политици,за пари са готови да продадат,майки,бащи,синове и дъщери,така,че парламент,временен ще има!Да му мислят,докъде ще стигнат в далаверите и кражбите!

19

Анонимен

преди 1 година

новата опорка на ГРОБ. Защо слагате ДБ заедно с мутрагените? Нали ГРОБ, ДПС и зеления чорап свалиха редовното правителство. Правете си правителство с ***.

18

Анонимен

преди 1 година

И Дикмето си прави своите сметки без кръчмар.Зер малко им беше краденето заедно с гербавите,та драпа за още.

17

Радослав

преди 1 година

До Така е: Еми народа гласува доверие на вожда ти. 1/4 от гласовете са за величието ви. Да не се скатава,а да прави правителство и да управлява. Нали ангажимент за съставяне на правителството е на първата политическа сила? Нали имаше готови планове, министри, как да вади държавата от криза, да не се размотава с джипката, а да реди правителство и още днес да хуква с папката към президентството! Да си прави кворума и да си гласува правителство, да сваля инфлацията и цените!

16

баба мара

преди 1 година

герб и дпс камък върху камък няма да остане от българия това ще изкара хоратапо улиците отиваме на избори 2023 г

15

Така е ..

преди 1 година

Прав си Дикме , но от твоята партия и от ДБ заявяват ,че няма да са коалират с ГЕРБ.Как да стане ?Не могат да простят успешното 10 годишно управление на ГЕРБ.Успешно правителство без ГЕРБ не може да има.

14

Анонимен

преди 1 година

Който се е коалирал с партиите на корупцията е приключвал бързо политическата си кариера.

13

българин

преди 1 година

Няма шанс! Костов мрази Борисов! А ДБ е рожба точно на Иван Костов! Декме търси под вола теле!! ГЕРБ нямат шанс в този парламент! Ще ходим на избори пак и това е!

12

А,ха

преди 1 година

ДБ да лигитимира кражбите на ГЕРБ и ДПС?Това ще е самоубийство за ДБ.

11

Анонимен

преди 1 година

Интересно ако ДБ се обедини с Герб и ДПС, кой после ще гласува за тях? То ми е чудно след като се коалираха с БКП как има някои които гласуват за тези... То бива хлъзгавост на позициите, то бива да си плyжек, ама всичко трябва да има граници.

10

П.К.

преди 1 година

Отреп-ки от зловещата държавна сигурност - вън от всякакво управление на БЪЛГАРИЯ!

9

Анонимен

преди 1 година

То самата ДБ е коалиция от три партии. Ако не сега кога вече ще са в управлението.

8

Анонимен

преди 1 година

Машините н Мадуро напомпаха резултатите на Герб и Възраждане без да се замислят, че ще ни вкарат в спирала политическа криза. Бойко и Костадинов в желанието си да фалшифицират изборите по руски взеха, че счупиха държавата.

7

Анонимен

преди 1 година

По скоро БСП ще е в коалиция с ДПС, отколкото ДБ. Няма друга партия в БГ , вкл. ПП и Възраждане, която да се е впрегнала целенасочено и в общи линии единствено срещу ДПС, знаем за акциите Росенец. ДБ действа срещу интересинте на ГЕРБ само в едно направление и то е Гешев, всичко друго е срещу ДПС. Възраждане и ПП само говорят срещу ДПС, но не са провеждали акции срещу тях, както това прави ДБ. ДБ+ДПС е невъзможна коалиция.

6

Анонимен

преди 1 година

След тези циркове на ДБ и хората на Меди Доганов преди 2 години на Росенец, едва ли, макар че такива и ДПС и ДБ са аналноподатливи като турския орезидет Ерджолан - хем за Украйна, хем за Рашистан, гледа изгодата и далаверата и става смешен сред съюзници и достойни хора, като смешната партия ДПС