45

До ЖениГерб

преди 1 година

Господ да ти е на помощ! Отдавна си изплискала легена явно. За пръв път чувам някой ентелегент като теб да твърди, че интелигентни хора са гласували за най-уродливото политическо творение в историята на България. Само тарикати на хранилка в корупционната система на Борисов са способни да гласуват за ГЕРБ. Защото всъщност гласуват за собственото живуркане покрай ГЕРБ.

44

ГЕРБомразец

преди 1 година

Ако е вярно, че Томислав Дончев, ГЕРБавият дървен философ, е бил в Американското(а не Борисов), то нищо чудно да се гласи извеждането на *** през задния вход от Политиката. Ще го направят почетен пожизнен Шаман на ГЕРБ, както направиха *** Доган почетен и пожизнен Падишах на ДъПъСъ. Само че, освен Тиквунций, ще трябва да се ометат още мноооооого *** от ГЕРБ, иначе "файда йок". Ако ГЕРБ беше само Дончев , Биков, Сачева и оня фъфлещия с очилцата, щяхме да ги преглътнем някак.

43

фори

преди 1 година

НЕ.НЯМА ДА ИМА ПАРЛАМЕНТ.ХАОС ДО ОСВОБОЖДЕНИЕТО!

42

Ралица

преди 1 година

Значи ДБ може да управлява с БКП и онези платените божковисти само и само да е на баницата но за държавата кой да мисли ДБ като не желаят да работят за България Вън същото се отнася и за останалите ВЪН ИЗБРАНИ СТЕ ДА РАБОТИТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ А НЕ ДА ПОСТАВЯТЕ УСЛОВИЯ ДОКАЖЕ ЧЕ МИСЛИТЕ РАБОТИТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ А НЕ САМО ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ ИНАЧЕ ПРИ СЛАВИ ЧЕГЪРТАЧИТЕ

41

ЖениГерб

преди 1 година

При 100% обработени протоколи най-накрая с радост в сърцето мога да поздравя всички интелигентни, свободолюбиви, демократичнo и прогресивно мислещи български граждани! Заедно с нашите изконни идеологически партньори от Демократична България сме готови отново да работим заедно, както през златния век на българската държава, когато Генерал Бойко Борисов, Генерал Атанас Атанасов и българския Ейбрахам Линкълн - г-н Христо Иванов управляваха рамо до рамо и положиха демократичните ценности в България

40

Анонимен

преди 1 година

да не забравяме ***. Тези титани на патрЕотизма, вече козируваха 1 път на ДПС, на протестите. За пари ще отворят бузки дори по-широко.

39

Ралица

преди 1 година

33 тези шайката саботираха умишлено инфраструктурата цяла дэржава Рашков комуниста ходеше като знаме на подмяната Е ТЕЗИ КОМУНИСТИЧЕСКИ МАНИПУЛАЦИИ СТИГА ВЕЧЕ ЕДНОДНЕВКИ ШАЙКИ ПРИ ЧАЛГАРИТЕ ТАМ ВИ Е МЯСТОТО И СЕГА АКО НЯМА ПРАВИТЕЛСТВО ЗАРАДИ ПЛАТЕНИТЕ БОЖКОВИСТИ ПОСЛЕ СЪВСЕМ ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ ДАВАЙТЕ РУШЕТЕ ЛЪЖЕТЕ МАНИПУЛИРАЙТЕ ПЛАТЕНИ БОЖКОВИСТИ

38

Хмм

преди 1 година

Ако това стане ДБ ще си подпише смъртната присъда и ще загуби така или иначе малкия си електорат

37

Ралица

преди 1 година

Българите са гласували за ГЕРБ цяла България еднодневки шайки с техните патерици бкп и дб Вън по пътя на чалгарите ТЕЗИ не ги интересува България

36

Анонимен

преди 1 година

Ако не ДПС,то Славчо ще ви оправи.Този път извън парламента.Вече ви се закани.Тоя неандерталец е главния виновник сега да няма правителство и да вървим към нови избори.Сигурно си въобразява,че следващия път ще е вътре.

35

Анонимен

преди 1 година

Единственият реален вариант е формат " Кремъл+" Това са ГЕРБ + ДПС+ Янев и с постоянното присъствие на Копейкин извън коалицията....

34

Радослав

преди 1 година

До О неразумни българи: как защо? Защото им е кеф да плащат субсидии на 10 партии вместо на 4. Защото все чакат Русия, САЩ, ЕС, Турция да ги спаси. Небето да се разтвори и Господ да спусне Месията която да направи живота на българите рай. Защото същите тези мързели ги мързи да си изхвърлят *** и го хвърлят през терасата, защото същите тези мързели ги мързи да вървят и паркират където им падне, само да в близо до входа. Мързел е отговора!

33

О неразумни българи

преди 1 година

Поради що си стояхте вкъщи и си бъркахте в носовете, вместо да отидете и да гласувате за единствените, които са способни да изметат завинаги крадливата пасмина на Борисов и Доган. Естествено това не са лъжливите "патреоте" на путиновото прокси Възраждане, а Продължаваме Промяната и Демократична България. Докато не си отворите гуреливите очи, но най-вече заспалите мозъци, цялата политико-икономическа *** ще ви краде ежедневно и щв ви се подиграва ехидно.

32

Анонимен

преди 1 година

Очевидно отиваме към нови избори.Тия,които свалиха правителството дават ли си сметка колко детски градини загубихме,пътища,болници и др.Ще извадят ли от джоба си пари за нови избори или ще продължават само да лаят?

31

Анонимен

преди 1 година

Ако ДБ искат да оцелеят като политици,никаква уйдурма с ГЕРБ и ДПС!Иначе са приключили завинаги.

30

Анонимен

преди 1 година

Бензина защо не пада на 1.50 лева. Вече два дена стават откакто ГЕРБ хвнаха кокала.

29

Анонимен

преди 1 година

Сега разбрахте ли защо 500 години сме били под турско робство?Защото още не се е родил новият Левски,а това което имаме сега е плява.Включая избирателите.

28

Анонимен

преди 1 година

...хайде нещо да кажат цоциолозите...особено от тренд...онази засуканата дама, защо лъгаха през цялото време за 10% преднина за герп...и какво излезе,че Ицо Хазарта бешв прав за подкупите за всеки процент нагоре ...

27

Радослав

преди 1 година

Герб вече са били коалиция с ДПС, колкото до Възраждане: миналото правителство на ГЕРБ беше с патриотите (протовъзраждане) така, че и те са в кюпа и ето ти правителство. Хайде Боко сваляй цените, че вече два дена се дъниш! Инфлацията гони вече 40% при твоето управление! Стига спа, а припкай към президенството и гласувай правителство! Тези европари няма да се откраднат сами!

26

Анонимен

преди 1 година

Цирка продължава.Лошото е,че и при нови избори пак ще бъде същото.Докато българите си стоят по домовете на избори,а турците се редят на опашки за да ни клатят и ограбват после,спасение няма да има.