65

Слави

преди 1 година

Ако имат изгода ДБ ще се коалират с всеки.

64

Ива

преди 1 година

И тоя е стоял на течение. За какво са им ДБ?

63

Я па ти..

преди 1 година

До Анонимен 54 Е , щом не признаваш тези избори , избори до дупка , докато ги признаеш.

62

Калдъръм ефенди

преди 1 година

Ей сега като получа заповеди от Султан Ердоган и Император Путин ще се коалираме с ДъПъСъ и *** и ще има ново правителство. По цял ден ще обикалям с джипката, ще давам пресконференции по села и поляни, ще наредя всички роднини в държавните ясли и ще настане лапане каквото не е падало от 2 години. Ето и Европа праща нова лапачка, само да наредя кой комунист и кой турчин ще е на коя позиция.

61

гост

преди 1 година

*** ДБ нали са ощипани госпожици по дифолт..........

60

Анонимен

преди 1 година

А аз мисля че ДПС , дори е по-токсична и от ГЕРБ ! Ако тези две партии се коалират с Бацето и партийката му е свършено , защото ДПС си имат по-твърди лумпели и от ГЕРБ , които и света да свърши пак ще гласуват за ДПС !

59

Анонимен

преди 1 година

До 57 ДА защото ГЕРБ е ТОКСИЧНА партия ! Никой не ги е определил такива , ако ТЕ сами не се превърнаха в отрова за всеки който се коалира с тях ! И понеже СДС го знаят , за това не мърдат от коалицията им , защото знаят , че ако излязат от там , отиват в забвение! Това ще им е като печат! Я вижте ,къде са сега бившите патриоти НФСБ и ВМРО !

58

Анонимен

преди 1 година

Ако направите социология , коя е най-мразената партия от народа в парламента , ще видите реално истинските резултати! Там ГЕРБ ще води и дори пред ДПС !

57

Анонимен

преди 1 година

Дано не съм прав, но коалиция ГЕРБ, ДПС и ДБ означава само едно - вкарването на БГ във война и пушечно месо от населението.

56

Анонимен

преди 1 година

Реалните виновници за тази ситуация са ГЕРБ , ДПС , ИТН и ВЪЗРАЖДАНЕ ! Нали те свалиха , последното редовно правителство! И сега е нагло , разни платени социолози и политолози да вменяват , каквато и да е вина на ПП, ДБ и БСП че отказват да ги подкрепят! Нали се сещате че хората които са гласували за тези партии са обикновенно , хора които са анти ГЕРБ , ДПС и Възраждане! Вижте какво се случи със Славчо ! Това се случва със всеки ,който застане дори до тях!

55

Анонимен

преди 1 година

Медиите от два дни копаят гробищата за политически зомбита като този, а троловете повтарят като папагали. Хора, които употребяват думата "токсичен" не са имали една своя мисъл през целия си живот.P.S. По-добре никакво правителство, отколкото такова с ДБ.

54

Анонимен

преди 1 година

До пияницата: Ама ти наистина ли вярваш че ДБ ще влязат в коалиция с тези токсични партии, като ГЕРБ и ДПС , ако го направят ще свършат като Славчо!

53

fu

преди 1 година

Реален = лъжец!

52

Анонимен

преди 1 година

Аз не признавам резултатите на ГЕРБ И ДПС ! Тези две партии, получиха тези резултати, заради купените си гласове от ***! И това е истината ! Реалният победител на тези избори са ПП ! Всичко друго е фалшиво лидерство!

51

пияница мистик

преди 1 година

Това същото го писах още преди изборите. Не виждам друго правителство да може да се състави. ГЕРБ са десни, ДПС са центристи и ДБ са десни. По-добро от това, здраве му кажи. Какви са тези бъркочи иначе. Някакви лъжци и крадци и то аджамии в политиката заедно с комунисти с десни и с чалгари да ми правят правителство

50

Радослав

преди 1 година

До Ралица: как заради платени божковци да няма правителство? Първа политическа сила е герб, цели 8.7% взехте! Първи сте, ваша отговорност към държавата и гласоподавателите ви от флашките на хакерите на мадуровите машини е да съставите правителство! Ако няма правителство вината е на първият, тоест на Герб! Правете си правителството, събирайте си кворума и хайде! 2 години ревяхте за този момент, ама май във Винету не я пише китайската поговорка: внимавай какво си пожелаваш, ще вземе да се сбъдне!

49

Радослав

преди 1 година

До Ралица: с ДПС сте стара любов, Възраждане са новата версия на патриотите, значи кабинета е готов! Същия като преди 2 години! Какво чакате още? Защо Бойко не е яхнал белия джип и не реже цените като магистрални лентички? Цените герберче, инфлацията герберче, горивата герберче! 2 години ревяхте, че сте готови да управлявате и да внесете ред, е ето имате тази възможност! Защо тиквата ви не е в президентството с папка с готов кабинет? Къде се е скрил пак?

48

80%

преди 1 година

от българите искат кабинет. в същото време ако се състави такъв, всички участници в него ще бъдат обвинени че са продажници. тва е българската шизофрения

47

Радослав

преди 1 година

До Ралица: ей герберска тиквички, пак ли изпълзя от пещерата на Севда ПР? Нещо за машините на Мадуро? Как вожда ви си купи вота като подкупи 10-20 хакера? До вчера рева срещу машините, а днес мълчиш като Бойко в парламента! Нали развиваше теории как бойко ще смъкне цените? Преди малко бях в магазина, е инфлацията гони 40%! Инфлация, цени, горивата не са по 1.5 вече втори ден! Ангажимент на първият да състави правителство, да си прави кворума и тн? Ха сега, със Севдените опорки по вашите тикви!

46

Анонимен

преди 1 година

Кабинет ще има защото смеПродажно Племе