86

САТАНАТА

преди 1 година

Добра работа, мутантий,разкарайте онзи комплексар Слави и папагалът Тошко,а сега сеир...

85

Анонимен

преди 1 година

"Брат, ми тези с не подкрепям никой се вадят и другите пак се разпределят по проценти" - В сайта на ЦИК твърдят че не ги разпределят, ама в днешно време може ли да им вярва човек? Щом като гласовете са анонимни, манипулациите не са сложни. Не си ли видиш в интернет в списък за кой точно си гласувал, може да ти пишат гласа за който си решат.

84

силно замислЕна

преди 1 година

Боре Способния победи, но защо бензина все още е ТРИ лева?!

83

Анонимен

преди 1 година

Ас гласувам само за ПП. Заштото ме кефи Кирил и Асен!!! От Лом поздрави!

82

Анонимен

преди 1 година

Рекордно ниска активност която бе скрита както и доста висок процен не подкрепям никого, медиите които цяла година вече вместо да критикуват замазват мизериите на ПП пак скриха истината от хората, а тя е червен картон за всички политици сега и от миналото.

81

ДОПИТВАНЕ

преди 1 година

Одобрявате ли, България да бъде по деен член на НАТО и да обявим война на Русия? /// Да + /// НЕ - ///

80

Не подкрепям никого

преди 1 година

да се разказвам, да посочвам, за да не влезне Костя! Какво ми пука? Какъв е смисъла? Като никой не подкрепям, все едно, кой влиза! Това, теоретично...

79

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 84 Брат, ми тези с не подкрепям никой се вадят и другите пак се разпределят по проценти..., освен ако не се бъркам нещо , ама не ми се проверява из нета честно..

78

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 67 - конкретно Киро и Асен Убавците и Умниците бяха около 2 години на власт - айде, моля ти се, умнокрасивия Анонимен 67, кажи какво направиха, за да вкарат някой в затвора, коя далавера спряха, нещо реформираха МВР и съдебната ситема ли нещо, поне нещо? само не казвай Капитан Андреево - имам познат митничар, всичко си върви с пълна сила, както последните 30 години... Бойко ли вкараха в панделата - не, дори не успяха да го задържат както трябва, та с това го качиха обратно на власт

77

Сашо

преди 1 година

Промиването на мозъци и очернянето на демокрацията от русофили и герберски бандити явно даде резултат. Щом и на мойта жена са успели да и промият мозъка и да и втълпят глупости, дето не се интересува от политика. Така че борбата не е само с корупцията. Борбата трябва да бъде и с пропагандата.

76

,

преди 1 година

Няма по-голям кеф от това да видя БСП във втората половина на таблицата.

75

Анонимен

преди 1 година

МИ СЕГА РУБЛЕН РАДЕВ ЩЕ ТРЯБВА ДА НОСИ ОТГОВОРНОСТ...

74

КИРИЛ ПЕТКОВ - П.П.

преди 1 година

ГЕРБ + ДПС + СИНИТЕ КОМУНИСТИ НА ДРУАРЯ КОСТОВ ОТ Д.Б. = ВЕЧНА И НЕРАЗДЕЛНА ЛЮБОВ..АЙ ЧЕСТИТО НА БУЛКАТА ГЕРБАВА БОРИСОВ И НА ЕРКЕКА БАЙ ААМЕТ ДУАН = ДПС . ЧОК ГЮЗЕЛ .МАШШАААЛЛАХ .

73

Анонимен

преди 1 година

91 Бойко и компания ни оправяха 12 години и сега се навиват още да ни оправят. Оправиха баба ми и дядо ми, после оправиха родители ми. Сега се готвят да оправят моето семейство и детето ми

72

анонимен

преди 1 година

Не знам дали ИТН се провалиха, но за щастие на България провалиха едни неслучайно натрапени мазници с единствена задача вулгарно оплюване и див популизъм.

71

Анонимен

преди 1 година

тоя път- Славуца, през февруари - Нинова и т.н един по един ще си заминат всички...За тва бойкот до дупка! Тва е начина! Иначе нахалите няма да си тръгнат!

70

За 30 години

преди 1 година

Не разбрахте ли, че никой няма да ви оправи...

69

Анонимен

преди 1 година

Добре, че ГЕРБ ще управлява, че иначе трябвае да търсим Министерство пост за Емили с тротинетката или да създадем ново - Министерство на различността!?

68

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ предлага правителство без Бойко - Възраждане, БСП и БЕ приемат и Бойко тънко ви го слага от засада само ***

67

Анонимен

преди 1 година

До пак си ги избрахте, ти от кои си? Сигурно се лъжеш,че си нещо повече,а???