40

Анонимен

преди 1 година

Тази Урсула е наистина голям Урсус!-:)) Кога ще те сменят Другарко 1 секретар на ЦК на ЕвроАмериканският съюз???! Скоро ще е майче а?-:))

39

11

преди 1 година

Ъхъ, да имаш готова тръба 300 цола и да я замениш с един маркуч 20 цола и да викаш, че си се диверсифицирал. И по тоя маркуч пак ти идва газ от същия доставчик. И освен това, Газпром не ни е спирал газа - ние спряхме да плащаме благодарение на кирчо и онзи ококорения.

38

Урсола:

преди 1 година

Лойко, къде си? О да бе... забравих че си в канала на историята. Пожелавам ти да умрeш физически. Да те изкарват напред с краката от у вас.

37

Анонимен

преди 1 година

Mainata му на Путин и на руския газ. Да си го пият рашките. Не са ни потребни из-роди като тях.

36

Катафалка

преди 1 година

Пожелавам на Бойко Борисов да го возят в катафалка утре. Да го заровят в гробищата в Банкя утре. *** Бойко! Амин! Але але але! Але але але!

35

Анонимен

преди 1 година

И те кво си мислят, че като отхвърлят енергоносителите от Русия от утре ще заживеят богато и щастливо? На кого ще накривят повече? Нима те са бели ангели с крила? За танго трябват винаги двама. Който разбрал, разбрал.

34

Неутрален

преди 1 година

До началото на 2022 руският газ в ЕС струваше ?27/МW. Днес, без руски газ, цената в ЕС е ?250/MW.Честито "освобождение"!Явно Шолц е бил много прав като заяви на германците - "Забравете за енергийния комфорт"...

33

Читател

преди 1 година

Неизбраната пак е в небраното лозе. Не може да се освободи от РФ зависимост, по простата причина, че НЕ зависи от РФ, но виж зависимостта от САЩ е очевидна. #Кой закопа Европа?

32

Анонимен

преди 1 година

До 38. Ами не, преди обяд я докараха, посред бял ден мина през Орлов мост. Ама вие на село откъде да знаете... Пишете си колкото да не заспите.

31

Нет Рубля, Нет Газь

преди 1 година

Смях в Залата, Дами и Господа, пардон, Жендрс! Смях в Залата!!

30

Анонимен

преди 1 година

Всеки е зависим от нещо, няма независими. Ако е не е зависим от едно, е зависим от друго. В гробищата е пълно с независими, незаменими и необвързани.

29

Нане

преди 1 година

Защо мърсулка са я докарали по късна доба снощи... ===)))

28

Пожелание за смърт

преди 1 година

Дано Бойко Борисов и Владимир Путин умрат довечера. Да ги погребат в общ гроб, дано! Амин!

27

Анонимен

преди 1 година

Когато България достигне стандарта на Германия, тогава ще й повярвам. Засега си оставам скептик.

26

Маскираният певец

преди 1 година

Едно време с подобен социалистически ентусиазъм и комунистически плам в очите разни партийци ни четяха от трибуните в Колко светло бъдеще ще живеем(някога си!)Хаха!Че и таз Усрала фондерлаинен същата!

25

УМРИ БОЙКО!

преди 1 година

ЦЯЛОТО ГЕРБ ДА СЕ ОБЛЕЧЕ В ЧЕРНИ ДРЕХИ УТРЕ! ДАНО БОЙКО БОРИСОВ ДА УМРЕ ДОВЕЧЕРА! ДА ГО ПОГРЕБАТ УТРЕ! АМИН! УMPИ БОЙКО!!! ДА УМРЕШ ДОВЕЧЕРА ДАНО!

24

Анонимен

преди 1 година

И с какво ще борите зависимостта от Русия с слънчевите панели ли хаха смешна бабичка

23

Трагедия

преди 1 година

Вече 30+ години ни обещават реки от мед и масло, а по селата е трагедия. Хората се бият за дърва, а бяхме износители на ел. енергия за всички съседи. Но за сметка на това вече имаме привилегията да ходим в техните държави на наши разноски и да аргатуваме. На пазарите няма и един български зеленчук вече, а хранехме няколко държави и пак имаше за нас. Къде е промишлеността, машиностроенето, корабостроенето, металургията, пивоварните, хлябът изпечен на място, истинското мляко, кашкавал и сирене?

22

Сенатор Маврос

преди 1 година

ХЕРЕТЕ ЕЛЛАДА..ХАЙЛ ГРЕКИА ....КАДЕ Е БОЙКОС БОРИСОВСКИ ?..ЗАЩО НЕ ГОВОРИ НА АНГЛИИСКИ И ТОЙ ?

21

Мария Цънцарова

преди 1 година

ДА ЖИВЕЕ АХМЕД ДОГАН И ГЕРБ! ДОЛУ КИРО! ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ - КАТО МЕН.