140

Анонимен

преди 1 година

Защо вече и дума не казвате за Меркел дето изгради двата водопровода и постави в газова зависимост Европа? Все едно не е съществувала, първа дружка с Путин.

139

Анонимен

преди 1 година

Белгийски интелект, шоколад, бира и Скс витрини до църквите.

138

Ахил

преди 1 година

Заоградиха ни в един огромен затвор. Заповядват ни кога да носим маски,кога да се къпем,на колко градуса да си се охлаждаме,на колко да се отопляваме,разпореждат ни къде и по колко да се движим с колите си...и още и още. П*кая върху такава Европа.

137

Деур

преди 1 година

Деурсулизация! Това трябва на европа!

136

Анонимен

преди 1 година

Като имате всичко необходимо защо казвате на европейците по колко минути да се къпят и при колко градуса да им е топло или хладно, а Урсуло?

135

сс

преди 1 година

Русия си заминава. факт. Само русоробите още не го знаят

134

Внушенията са опасни

преди 1 година

Цялото това мероприятие обслужва проруските партии - Възраждане, БСП и ПП, както и патронът им Румен Радев! Така ще оправдаят нагласения вот! Да живеят машинките на Мадуро!

133

Анонимен

преди 1 година

Който е измислил и организирал това "мероприятие" в деня за размисъл, може да се яви да си получи хонорара, при... Путин.

132

Анонимен

преди 1 година

Тя Урсула настъпи съвсем скоро мотиката, като се изтъпани да "предупреждава" италианците. Видяхме го резултата. Сега пък идва да ни се натрапва в деня за размисъл, за да ни приканва да се "освободим от зависимостта от Русия". Резултатът утре от вота вече е лесно предвидим.

131

Анонимен

преди 1 година

Приказки под шипковия храст не ми се слушат! Азерският газ, за който блеем с такъв *** възторг, в голямата си част е... руски. Имат спогодба през зимата азерите да взимат количества от руснаците и да го преподават в Европа, когато потреблението е засилено, и после да им го връщат през лятото. Всички го знаят това, но упорито го замитат под килима. Как иначе Урсулата ще се пеняви с лозунги от типа на "Рейгън-враг на тутраканската селищна система"?

130

Анонимен

преди 1 година

Мдаа... след тези изпълнения от селски вечеринки сумай ти народ, дето се е колебаел, ще иде утре да пусне една бюлетина. Урсулинката е просто капката, която ще прелее нашето недоволство и омерзение. Явно Делянчо Добрев е имал информация какви нелепи церемонии и мурафети ни подготвят в деня за размисъл с всенародната любимка Фонлайнен в главната женска роля, и затова смело прогнозира второто място за Възраждане.

129

Анонимен

преди 1 година

Най-некадърния председател на ЕК в историята.

128

Кирилов

преди 1 година

ВСИЧКИ РУСНАЦИ ВЪН ОТ ЕВРОПА !Да си стоят в Русия, докато не махнат Путин !

127

Анонимен

преди 1 година

Урсула, ти къпеш ли се един път седмично да пестиш енергия? Какво ще открием ако направим справка на домашната ти консумация на електроенергия?

126

Анонимен

преди 1 година

Много ми харесва, народната любов , как се излива по нейн адрес! Сигурно за това имаше военни хеликоптери да обикалят из София , да не стане нещо докато е тук, от любов, това!

125

Анонимен

преди 1 година

Възродете се!

124

Бай Вълчо

преди 1 година

Аз съм нагласил 10 кубика дърва в мазата имам консерви. Тия дни ще оберем ябълките и гроздето, като захладнее ще сложим зелето и сланината е сме готови за зимата. Газ не ми трябва.

123

Анонимен

преди 1 година

Урсула докарахте до там редица европейски страни да си гасят нощното осветление,да не пускат радиатори след 23ч.,да готвят по малко,да не пътуват много,че горивото скъпо.С какво помагате на населението да подобри живота си?С тия ваши зелени сделки и енергии затова тока ще става все по скъп и за много хора непосилен.Вие докарахте до просешка тояга все повече европейци защото всичката тая скъпотия е благодарение на вашите безумни решения за все повече санкции към Русия.Повече санкции ,повече глад!

122

SS

преди 1 година

Как ще се освободи от зависимостта на Русия не ми е ясно ? От Русия не идва само газ и петрол ! Идва хлебна пшеница,алуминий ,титан,дурал паладий,волфрам и други метали ! Те от небето ли ще паднат ? Тая си говори с оная работа ! Нали такава разправят била по професия?

121

Lina

преди 1 година

Точно поради тази причина ес се е подготвил да си студува доброволно с режим на тока. Може пък да се разстрои путин, кой знае? Големи плюсове ни носи този ес. Щастие някакво.