147

Анонимен

преди 3 месеца

Защо вече и дума не казвате за Меркел дето изгради двата водопровода и постави в газова зависимост Европа? Все едно не е съществувала, първа дружка с Путин.

146

Анонимен

преди 3 месеца

Белгийски интелект, шоколад, бира и Скс витрини до църквите.

145

Ахил

преди 3 месеца

Заоградиха ни в един огромен затвор. Заповядват ни кога да носим маски,кога да се къпем,на колко градуса да си се охлаждаме,на колко да се отопляваме,разпореждат ни къде и по колко да се движим с колите си...и още и още. П*кая върху такава Европа.

144

Деур

преди 3 месеца

Деурсулизация! Това трябва на европа!

143

Анонимен

преди 3 месеца

Да, с 1 млрд.куб.м. точно ще се освободите. Добре, че в Чирен има газ и ще го смесите. Останалите 2 млрд.куб.м. ще ги u3пъpдите, нали? То и доста фирми фалираха, де, ама пак ще ядете голата опашка зимъска.

142

Анонимен

преди 3 месеца

Американците ви освободиха вече - гръмнаха тръбата! Норвегия и фащ харесаха това!

141

Анонимен

преди 3 месеца

Като имате всичко необходимо защо казвате на европейците по колко минути да се къпят и при колко градуса да им е топло или хладно, а Урсуло?

140

сс

преди 3 месеца

Русия си заминава. факт. Само русоробите още не го знаят

139

Внушенията са опасни

преди 3 месеца

Цялото това мероприятие обслужва проруските партии - Възраждане, БСП и ПП, както и патронът им Румен Радев! Така ще оправдаят нагласения вот! Да живеят машинките на Мадуро!

138

Анонимен

преди 3 месеца

Който е измислил и организирал това "мероприятие" в деня за размисъл, може да се яви да си получи хонорара, при... Путин.

137

Анонимен

преди 3 месеца

Тя Урсула настъпи съвсем скоро мотиката, като се изтъпани да "предупреждава" италианците. Видяхме го резултата. Сега пък идва да ни се натрапва в деня за размисъл, за да ни приканва да се "освободим от зависимостта от Русия". Резултатът утре от вота вече е лесно предвидим.

136

Анонимен

преди 3 месеца

Приказки под шипковия храст не ми се слушат! Азерският газ, за който блеем с такъв *** възторг, в голямата си част е... руски. Имат спогодба през зимата азерите да взимат количества от руснаците и да го преподават в Европа, когато потреблението е засилено, и после да им го връщат през лятото. Всички го знаят това, но упорито го замитат под килима. Как иначе Урсулата ще се пеняви с лозунги от типа на "Рейгън-враг на тутраканската селищна система"?

135

Анонимен

преди 3 месеца

Мдаа... след тези изпълнения от селски вечеринки сумай ти народ, дето се е колебаел, ще иде утре да пусне една бюлетина. Урсулинката е просто капката, която ще прелее нашето недоволство и омерзение. Явно Делянчо Добрев е имал информация какви нелепи церемонии и мурафети ни подготвят в деня за размисъл с всенародната любимка Фонлайнен в главната женска роля, и затова смело прогнозира второто място за Възраждане.

134

Анонимен

преди 3 месеца

Най-некадърния председател на ЕК в историята.

133

Кирилов

преди 3 месеца

ВСИЧКИ РУСНАЦИ ВЪН ОТ ЕВРОПА !Да си стоят в Русия, докато не махнат Путин !

132

Анонимен

преди 3 месеца

Урсула, ти къпеш ли се един път седмично да пестиш енергия? Какво ще открием ако направим справка на домашната ти консумация на електроенергия?

131

Анонимен

преди 3 месеца

Много ми харесва, народната любов , как се излива по нейн адрес! Сигурно за това имаше военни хеликоптери да обикалят из София , да не стане нещо докато е тук, от любов, това!

130

Анонимен

преди 3 месеца

Възродете се!

129

Бай Вълчо

преди 3 месеца

Аз съм нагласил 10 кубика дърва в мазата имам консерви. Тия дни ще оберем ябълките и гроздето, като захладнее ще сложим зелето и сланината е сме готови за зимата. Газ не ми трябва.

128

Анонимен

преди 3 месеца

Урсула докарахте до там редица европейски страни да си гасят нощното осветление,да не пускат радиатори след 23ч.,да готвят по малко,да не пътуват много,че горивото скъпо.С какво помагате на населението да подобри живота си?С тия ваши зелени сделки и енергии затова тока ще става все по скъп и за много хора непосилен.Вие докарахте до просешка тояга все повече европейци защото всичката тая скъпотия е благодарение на вашите безумни решения за все повече санкции към Русия.Повече санкции ,повече глад!