80

Анонимен

преди 1 година

не страна а ко чина !най неграмотния политически народ (има и исключение естественно )е българския ! взимат ти парите от джоба и ти се радваш и им благодариш и това време умирът всички пенсионерии които са те израститли и създали това в което живеееш

79

Урсе

преди 1 година

Урсе, хвани македонеца и с Румен го вържете през врата на жълтите павета, и го влачете по паветата, вързан за джипа отзад.

78

ЕС не е СССР

преди 1 година

Ако ме *** още един път, да ти изсънят пръстетата криви.

77

Сандо

преди 1 година

Урси, Азарбейджан брутално нападна Армения, бомбандира погранични градове и завзе територии. Дума не казахте в ЕС по темата, мълчите като пукали. Няма сакнциони, няма помощни пакети, тишина и ГАЗ искаме ... що така стана? нали сте демократи?

76

Анонимен

преди 1 година

Имаше един виц как деца помагали на възрастни хора, защото така им казали в училище."Ние качихме една бабка на трамвая, тя не искаше, но ние я качихме".тази бабка сме ние, а тази европейска бабка иска да ни качи на нейния трамвай, който е катастрофирал отдавна.

75

ЕС анти ГЕРБ

преди 1 година

ЕС мрази крадците на евросредства - ГЕРБ. Урсула е дошла да подкрепи Кирил и Асен. За това не иска да се вижда с Бойко Борисов. Той е престъпник, урсула мрази Бойко.

74

Васи Жабето

преди 1 година

На микрофо НА Урса Мецата! (Умpи Бойко)

73

Icaka

преди 1 година

Какъв кеф! Цялата русофилистична *** се гърчи в адски мъки. Как върви специалната военна операция товарищи? Превзехте ли Киев? :D

72

българин

преди 1 година

***! Тази жена упорито ни води по надолнището.Европеец съм но вече не съм горд и ме е срам.Няма европейски политик в момента който да е умен и да е на нивото на Путин.Истината е че ние европейците дължахме голяма част от стандарта си благодарение на евтините енергоресурси на Русия.И европолитиците от гордост се отказаха от тях.Но се оказахме неподготвени-и сега страдаме.А САЩ не са ни приятели-те острани се подхилкват и изкарват дивиденти.

71

Анонимен

преди 1 година

Защо слави Трифонов експлоатира малки момиченца да му пеят за пари?

70

Пожелание за смърт

преди 1 година

Ако ми изтриеш още един коментар и ми дадеш Бан - пожелавам ти да умреш 20 минути след това.

69

ууу

преди 1 година

Това е намеса в предизборната ситуация. Но тя не разбира, че още повече отблъсква избирателите от слугинските прозападни партии.

68

Анонимен

преди 1 година

И да я заведение Урсулата на Хасковските бани! Да си метне един таз...

67

Умри Бойко!

преди 1 година

Край Вардаро Цедиш моме, сърце мое Урсуло! АНТИ ГЕРБ

66

ЦИТАТ:

преди 1 година

"Благодаря господин Кирил Петков и Асен Василев, никога не гласувайте за Красен Кралев и ГЕРБ! Да живее ПП!" - Урсула фон дер Лайен

65

хахахахааа..........

преди 1 година

До ВЕЛИКА ЖЕНА-----------само, обикновен гинеколог........

64

Dota

преди 1 година

Който е играл Дота, знае Урсата колко страховит герой мечка е. За това само поклон за Урсата от ЕС. Урсула означава мечок. Това е Европейската мечка, всички заедно срещу Путин и срещу Възраждане. Който гласува за Възраждане, ще бъде изпращан в Русия с еднопосочен билет. НАПРЕД С ЕС!!! ПОКЛОН УРСУЛА!!! ДА ЖИВЕЕ ЕС.

63

Анонимен

преди 1 година

"Ще се опитат да ограничат скачащите цени на енергията", обаче няма да могат. Защото къде по-сладко е да превърнеш половин Европа зависима от "помощи и подкрепа за домакинствата" и определени видове бизнеси. За целта, трябва да сме "общи", пардон, единни срещу кого? За по-сигурно че ще й повярваме е облякла червено.

62

ВЕЛИКА ЖЕНА

преди 1 година

БЛАГОДАРЯ ГОСПОДИ, ЧЕ НИ ДАДЕ ШАНС ДА НИ ПОСЕТИ ТАЗИ ВЕЛИКА ЖЕНА! ИСТОРИЧЕСКИ МОМЕНТ! ВСИЧКИ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ПП.

61

Анонимен

преди 1 година

Азербайджан нападна Армения. Азербайджанските окупатори избиват арменски жени и деца.