12

Анонимен

преди 1 година

Речта на Путин беше велика по простата причина че бяха казани истина а не лъжи както правят на запад затова не ви харесва изчадия БЕЗОЧЛИВИ

11

Анонимен

преди 1 година

Като гледам на *** пак ще им се размине. Ще си анексират областите и никой нищо няма да им каже. Щом лъжат така нагло и продължават да превземат област след област въпроса е кога ще се спрът? Като завземат цяла Украйна? Може и това да не им стигне. Мислехме, че в 21 век да завземаш суверенни територии е недупустимо и невъзможно. Е възможно е за съжаление.

10

Хайде всеки сам

преди 1 година

Препоръчвам на всеки да чуе сам речта на Путин и сам да си прави изводите . Нямам нужда евроатлантик *** да ми я разеснява .Аз я чух и моите изводи си ги направих.

9

До 10

преди 1 година

Гардиан отново!!

8

Ауу

преди 1 година

Западът и гневен, че Путин им държи огледало колко слаби и некъдърни лидири имат!Лаят ли лаят срещу Русия! Но нямат топки за дрего!

7

без да чета

преди 1 година

Нека позная - дойче зеле или ббс?

6

Анонимен

преди 1 година

Путин много добре познава електората си. На слабоумни се говори точно така.

5

Предатели

преди 1 година

Тези т.нар. "лидери" са предатели на народа, живеещ в тези области, защото подписвайки псевдосъгласието всъщност позволяват на Кървавия сатрап да може да прави мобилизация в тези региони и да изпраща хората там на сигурна смърт. Т.нар. лидери изпращат хората в окупираните области на сигурна смърт. Това само болен КГБ мозък може да го измисли и да се надява, че ще мине номера.

4

Анонимен

преди 1 година

Значи ви казвам този Путин един ден място няма да може да си намери, ще се чуди къде да се крие е от гнева на руснаците! Най-вероятно ще се скрие в България при нашите мутри, мними русофили, когато има пари. Ще се дегизира като мангалундрий, продаващ семки на плажа на Слънчака!

3

Гнивен таксиджия

преди 1 година

Е Шон Уокър, кореспондент на The Guardian!

2

Гариан отново!

преди 1 година

Анализът е на Шон Уокър, кореспондент на The Guardian!! Какво очаквате от Гардиан?

1

Запознат

преди 1 година

Айде бе?