32

ХИБРИДЧИК АЛКАШКА

преди 1 година

До Русия КОЙ ТИ ГРЪМНА ПА НА ТЕБЕ ТРЪБИТЕ- ОПЪРДЯ ФОРУМА- АЛКАШКА ЖАЛКА- Я ВИЖ КАКВО ПРАВЯТ НОРВЕГИЯ 4 500 000 НАРОД ЕДНА МАЛКА ЧАСТИЦА ОТ 146 000 000 РУСИЯ МИН ЗАПЛАТА 2 700 ЕВРО, В РУСИЯ 118 ЕВРО

31

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 41 "От цялата реч най ми беше забавно като обвини САЩ и Англия за бомбандировките над Германия втората световна :)))))))))'Беше на една крачка да обяви, че Хитлер е бил жертва на "англосаксонците" :)))))

30

Анонимен

преди 1 година

Русофилите пият и не изтрезняват, а русофобите се друсат? И понякога обезглавяват майките си като не им дадат пари за още дрога?

29

888

преди 1 година

Сравнението с таксиджия е много добро. В квартала има един , който точно така говори. Сега си допивам кафето и отивам да слушам речите на кварталния таксиджия

28

Анонимен

преди 1 година

путин е престъпник

27

Путин

преди 1 година

Веднъж не излъга в речта си ее! Не бях чувала свитовен лидер да говори истината досега! Впечатлена съм!

26

Анонимен

преди 1 година

Прочето до там където пише -Путинизма= Разбирам , че статията е написана от такива като кака *** ! Статия със лъжите дори няма да чета по на татък.. Смешно е чак :)

25

Анонимен

преди 1 година

От цялата реч най ми беше забавно като обвини САЩ и Англия за бомбандировките над Германия втората световна :)))))))))

24

До 16

преди 1 година

Никога няма да спрат сами. Единствените паузи ще са за събиране на сили. Това са си варвари, умишлено мачкани и държани в мизерия, за да са готови на всичко, когато ги оставят те да мачкат и плячкосват. Лошото е, че хора с подобно съзнание са болшинство не само в Русия. Пропаднали същества, загубили всякаква надежда и виждащи утеха единствено в това да повлекат целия свят в собствената си нищета, дори ако това ще коства техния и живота на семействата им. Това са реалните "руски ценности".

23

Анонимен

преди 1 година

Путин няма право да изгуби. Ако го направи територията на Русия ще бъде завзета и всички ресурси източени от фащ за жълти стотинки или даже без заплащане ... а нас ще ни ваксинират всяка седмица?

22

Мар Мар Мар

преди 1 година

Сега русофилските ***, неизтрезняли от снощи, ( когато се нашлибаха с евтина водка на пейката пред входа на панелката) налазиха по телефони и компютри да списват тук неграмотни,некадърни и манипулирани писания! Отврат!

21

На Путин

преди 1 година

Му пука за Русия и нейното бъдеще! а нашите поколения от политици са ни предали и продали! Каквото да пръъднат от САЩ и инструмента му ЕС, ние го правим. Дори заповеди за самоубийство изпълняваме!

20

Русия

преди 1 година

Е идна от останалите две северенни държави в света! Респект, тек в Европа няма такива..Ние всички сме САЩ васали! Даже ги оставями и тръбите с газ да ни гърмят безнаказано..

19

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 18 "Речта на Путин беше велика по простата причина че бяха казани истина а не лъжи" В Империята на Злото каквото и да излъже главния злодей, това е "Истината". :))))

18

До 18

преди 1 година

Ехееее, толкова гняв си насъбрал, че вече не ти става, а Виаграта е скъпа, а ти си непрокопсаник, толкова акъл нямаш да си го изкараш по друг начин, че идваш тук и обиждаш нормалните хора с "изчадия". Е браво, само промит мозък на русофил може да го измисли....

17

Анонимен

преди 1 година

До Речта на "Путин е брилянтна! Слушайте в оригинал или превод!" Чест навик на фашизиранте е да си слушат речите на Фюрера. Така се надъхват с патос и химери. И нацистите са били така с речите на Адолф едно време :)))))

16

Смърт за Путин

преди 1 година

Най-смелият и независим държавен глава! А не като нашите тука въртогъъъзниициии и слагачки на ЕС.

15

Анонимен

преди 1 година

Ами то това се харесва, явно! Гневен таксиджия! Я вижте Фон Дер - като гневна възпитателка от трудово-възпитателно училище.

14

Браво на Путин!

преди 1 година

Добре дошли у дома, каза Путин, обръщайки се към жителите на Донбас, Херсонска и Запорожка област, съобщава Франс прес. Тези области са се върнали в историческата си родина!!!!!!!!!!

13

Речта на

преди 1 година

Путин е брилянтна! Слушайте в оригинал или превод! За първи път световен лидер се осмелява да каже истината за САЩ!! Това което всички знаят, че царят е гол! Но всеки го е страх да каже..