452

Анонимен

преди 1 година

До Диоген Ревеш така за да се издокараш като един истински евроатлантик. Ако тука бяхме под контрола на бившето СССР съвсем друга песен щеше да пееш. Имаше да крещиш лозунги по площадите и да гониш капиталисти.

451

Анонимен

преди 1 година

Хайде русофоби надпреварва те се да лижете американски и евроатлантически *** и без това нищо смислено не можете да кажете.

450

Анонимен

преди 1 година

В Росии случится нечто вроде государственого переворота. В том году нападут китайцы. Они дойдут до Урала. - Пророчество.

449

факт

преди 1 година

До Анонименказа им го в очите на джендърите

448

СЕГА СЛЕД ЛИМАН?

преди 1 година

КОИ ЛИ ГЕНЕРАЛИ ЩЕ "САМОУБИЕ" ПУТИН? ЗАЛАГАМ ЗА ШОЙГУ- ИЛИ ПОНЕ ЩЕ ГО ЗАТОЧИ НЯКЪДЕ В СИБИР.

447

Анонимен

преди 1 година

Преди 40 години в тази статия той щеше да е апотеоз. Ех времена, ех нрави. Защо България няма една умерена политика на златната среда. Защо от едната крайност на отричане се хвърлихме в другата крайност?

446

Ами каза им го

преди 1 година

РУСИЙСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ИМА НОВИ ГРАНИЦИ, МИСТЪР ЗАПАДЕ! БУДЬ ОСТОРОЖНЬI, ПОЖАЛУЙСТА! Речта на Путин на Церемонията в Кремъл не е за Донбас и Украйна, а за същността, причините и корените на това, което се случва сега на планетата.Велика Реч!От 16:00 ч, 30.09.2022 г. Русийската Федерация има нови граници, мистър Западе!Будь осторожны, пожалуйста!Маша Кременска

445

Анонимен

преди 1 година

Украйна губи войната и губи територии.....................да видим сега какво ще прави тия тъ.пак и наркоман Зеленски и другите фашисти в Киев???

444

Анонимен

преди 1 година

Путин говори, като див, руски, селски каруцар, който вече не си владее нервите, защото знае, че истината е съвсем друга... Лиман вече е деанексиран, а след него ще има още много подобни градове...

443

А бе

преди 1 година

То и "таксито" Русия се оказа голям "дарак" - гуми без грайфер,без еърбег,без компютър, а задкормилното устройство - без мозък!

442

Маг Минчо

преди 1 година

"Гневният таксиджия" заплашва с ядрена война,а Америка приключи война с атомно оръжие. Прецедентът САЩ да използват ядрена бомба беше срещу "фашистка" Япония и още по-бързо доведе края на ВСВ.Това е разликата, която Путин обаче не споменава, защото е неудобна за него . Още по-неудобно ще му е да отговори, ако бъде питан, Защо плаши с атомен удар неЯдрена страна като Украйна ???

441

Диоген

преди 1 година

Вчера ме разбиха думите на Александър Невзоров -"Когато Путин умре, и на гроба му минат всички, на които съсипа живота,ако всеки от тях си събуе гащите и свърши по "голяма нужда", последния от високо ще може да каже "Здравейте" на космонавтите от Международната космическа станция"

440

Киро жокера

преди 1 година

Определението за този дребен никъквец и жалък човечец е изр*д изв*рг антихрист и богохулник и като пукне ще е в най големите казани и най злите дяволи ще правят от него яхния

439

Анонимен

преди 1 година

Тоя свят отдавна не става за нищо.Изчерпа се още 90те години,почти с падането на комунизма.Щом той не сработи,а бе последната надежда,какво да очакваме.Даже Путин да не гръмне света,поколението след нас с ниската обща култура вече ще е края на света.

438

моника бонева

преди 1 година

Съсипахте го този свят,бе!Така би казал Шишо Бакшишо, ако беше таксиджия по света :( Аналогия със съсипахте я тази държава, относно България.

437

Анонимен

преди 1 година

странно защо таксиджиите и други нереализирали се учени от източна европа работят черна работа в пропадналият запад а не отиват в рая на света раша да печелят и изучат децата си си

436

Бат Сали

преди 1 година

Мачкай Вова! С тебе Алах и пророка Мохамед!

435

Москва потъна

преди 1 година

Путин е таксиджия при това е и крепостен селянин то от там идва тоталната щета.

434

До 462

преди 1 година

А бе ДЕДО ,защо си мислиш, че другите нямат копчета и бомбардировачи?Никой не е тръгнал да напада Русия а точно обратното. Русия нападна суверенна държава. Просто никой не иска да се занимава с ненормалници.И точно за това ще си платят.Рано или късно.

433

1222

преди 1 година

От 2001 г. Следя изявленията на Путин, това е в стилът му, ако нашите таксиджие говореха така, нямаше да слезна от такси, но за съжаление около 95%не могат да говорят български, да не говорим дали правилен. Иначе за икономика и политика не повдигам въпроса хахах