382

Демократ

преди 1 година

До Боби. Говори ми за Чечня.

381

Анонимен

преди 1 година

За ужас на меките китки агитката на Спартак Москва присъедини към Русия 15%от Украйна.

380

Поздрав за Амер Драс

преди 1 година

Американските драскачи МИРЯСАХТЕ ЛИ ВЕЧЕ ? ЛНР, ДНР Вече са Руски. И кажете на вашите другарчета от Америка , че ако тяхните приятели Украйна само припарят до тези градове или ги избомбят. Ще получат такъв отговор който, и във сунищата си не са виждали !!!

379

киро-факиро

преди 1 година

Каквото и да ни разправят става дума за пари!Факта ме московската борса отскочи с 10% днес а еврото падна до 51 рубли значи че войната свърши.В замяна на 4-те украински области американците гръмнаха северните потоци.Танто за кукуригу! И кой сега е прекарания?ЕС и ние като част от него.За Русия с нейните ресурси и плащащи туристи в следващите 20г. забравяме. Да са ни честити скъпата енергия и тълпите бедни укри които още дълго ще храним, заедно с афганци и сирийци разбира се.

378

Анонимен

преди 1 година

Побързайте - местата са ограничени, фондациите с разни проектчета ще секнат. Други сайтове ще се появят с други цели. Който не се впише - остава зад борда. Време е да основете ОФ и да обявите война на Украйна - но и това няма да помогне. Не помогна навремето на доста политици които акламираха тристранния пак в парламента и обявиха война на половината свят.

377

Анонимен

преди 1 година

412 - ще летят хаймърсите я. чукне ли ги КАЛИБЪРЧЕТО и се разлетяват насам натам. И все по често. ЖАБОКА Кърмит затова реве значи свършиха НЯМАААААА.

376

Анонимен

преди 1 година

Руснаците бягали в чужбина... Не се радвай! Ще се заселят там, и скоро ще кажат че това е исконна руска земя. После референдум, и айдеееее, още територии към Русия.

375

Кифладжията

преди 1 година

До Боби * Руски територии бяха обстрелвани в продължение на месеци - Курска и Белгородска област, включително с жертви сред гранични и цивилни. Защо не ползваха тежките бомби тогава? Защо си оставят най-добрите войници да бъдат обкръжени в котел? *** се прави пак на умряла буболечка, а можеше да ги заравни още в първите 12 часа на 24.02. Всичко е един кървав театър.

374

Кори

преди 1 година

И аз ще си избера 4 точки, който със сигурност са били България. Белград, Букурещ, Солун, Одрин. Обявявам ги за анексирани от България и който възрази ще му хвърля атомна бомба. Как ви звучи? Ами точно това в момента прави Путин!

373

Анонимен

преди 1 година

Как можеш да анексираш нещо което е твое?

372

Анонимен

преди 1 година

Нека напомня на българските ***.Украйна каква е била по рано не е важно.Както и за България важи същото.Защо го напомням.Защото има международно признати граници И всички държави са се подписали и признали.Ако Русия се отказва от това споразумение и ООН.И прилага военна сила за да възстанови свои граници от преди 150 години, нека припомня и на българите ***....и България преди 150 години не е съществувала.Отнета е от Османската империя незаконно.

371

Германец

преди 1 година

"80% от украинците са етнически православни руснаци." -- 0% от дагестанците и чеченците и бурятите са етнически православни руснаци? Да направим едно референдумче?

370

Руснаците бягат

преди 1 година

в чужбина ! Кремълските Кратунчоци: Двойникът на покойния путин, Захарова, Лавров и Медведев заминават на Специална екскурзия в Украйна !

369

Laravel

преди 1 година

Това никога няма да е държава.

368

Анонимен

преди 1 година

Вместо демонстрацията на натурална и/или платена злоба по-добре помислете за бъдещето си в света които се пренарежда. На кой господар ще служите? Понеже същността ви е такава - на поми1кри. Как ще измиете евроатлантическата боя с която сте се боядисали? Направете си справка как днешните правоверни европейци с комунист. прозход - Паси,Бойкикев, оня гнусняр от с. Миндя и вся остальная..се пребоядисаха в началото на прехода и направете като тях. Време е да смените ботуша който лижете. Успех!

367

Анонимен

преди 1 година

АМИ СЕГА! - НЕМА ТОК, НЕМА ***, НЕМА ЖЕЛЯЗО. ЗА ЕСЕС ТОВА Е РАВНОСИЛНО НА СМЪРТ. ША ИЗПУКАТ ПРЕДИ ПУТИН ДА ПОЧНЕ И ТЕХ.

366

Анонимен

преди 1 година

80% от украинците са етнически православни руснаци. Какво се очаква от референдума? Те да твърдят че не са руснаци ли? Нема как да стане.

365

Анонимен

преди 1 година

Кефи ме старецът.Ще доведе Русия до едно анклавче около Москва.

364

Германец

преди 1 година

"Да опасни системи са..." -- Опасни, безопасни, удрят по вашата Матушка и би следвало да отговорите безкомпромисно, според Песков, Медведев и самия Жужак. Защо няма реакция питам аз? А ще има ли реакция ако днес един хаймърс удари Белгород? И ако има разлика, защо?

363

Анонимен

преди 1 година

До Боби Ами, щом се "преекспонират от медиите", на какво се дължат погромите в руските щабове, армейски части и складове за муниции? :)))) Имаш ли някое обяснение? :)))