482

Анонимен

преди 1 година

Браво на Путин .Смърт на укрофашистите.Долу НАТО ,долу ЕС.

481

Да се знае !

преди 1 година

Фашизмът започва от Русия. Първият фашистки преврат в света е т.нар. "Октомврийска революция" през 1917 г. Фашисткият преврат е подготвен и проведен от евреите, които създават т.нар. "болшевики". Водачът на болшевиките Ленин също е евреин. Комунизмът е измислен от еврейско-масонските ложи с цел да мъти мозъците на хората. За съжаление евреите са като вирус - влязат ли в един организъм (в държавата) го овладяват напълно ! Путин (Щаломов), Медведев (Мендел), Песков и Кирил Гундяев са евреи !

480

Анонимен

преди 1 година

Танковото настъпление на укрите в херсонска област е отблъснато

479

Анонимен

преди 1 година

ЗА ЕВРОГЕЙТЕ Е АНЕКСИРОАНЕ ЗА НАРОДА Е ДОБРЕ ДОШЛА СВОБОДАТА И ЗАВРЪЩАНЕ В РОДИНАТА СИ МАТУШКА РОССИЯ ЩЕ ГИ ЗАЩИТАВА КУЧЕТО ЛАЕ КЕРВАНА СИ ВЪРВИ

478

УкраинецъТ

преди 1 година

ЛИМАН ПАДНА! Доста ЛЕСНО беше! Поздрави!

477

Анонимен

преди 1 година

"ще ги защитава с всички средства", еми те не им остават много средства тоест няма да ги защитава кой знае колко.

476

ГГ

преди 1 година

Мечтая,за деня в, който Копейкин ще ни извади от ЕС и НАТО. Е няма да мога да пътувам по света, да ходя на море в Гърция, нооо ще ида на екскурзия в Масква, ще ходя на плаж в Сочи и в Крим, ще посетя Северна Корея и Сибир, ще си купя отново Лада, ще имам много рубли, ще си купувам водка, ще живея в комуналка с още две семейства в апартамента и ще мога да ходя на война.

475

Анонимен

преди 1 година

Призовал бил майките и децата да го разберат. Ми те го разбраха - и хукнаха да бягат от режима му имперски.

474

Анонимен

преди 1 година

Знаем, знаем! Всичките средства джуджето ги взе от сметките на "самоубилите се" олигарси и семействата им

473

.

преди 1 година

Копейкин като направи "референдум" и у нас като Путин, тогава Русия ще стане 160 млн.И тогава всички ще станем "доброволци" във "великата" червена армия и, Копейкин ще ни изпрати в Украйна да убиваме жени и деца.Ураааа.

472

Анонимен

преди 1 година

598- Като 30 милиона не живее в Русия

471

Анонимен

преди 1 година

Населението на Херсонска област, Запорожска област, Донецка област и Луганска област наброява 8 милиона души. След референдумите населението на Русия е 153 млн.

470

de

преди 1 година

Русия ще ги защитава ????А тези 300 000 мъже, които за една седмица избягаха от Расия от защита ли бягат ???А тези, които гласуват за Костя Копейкин и те ли искат Расия така да ни защитава?Копейкин като стане премиер ще обяви ли мобилизация и за нас? Къде ще ни изпрати като излезем от НАТО и ЕС? В Украйна? Или ще отидем да "освобождаваме" Македония? Копейкин сигурно ще слезе от своето АУДИ Q 7 и ще си купи бяла Лада Гранта?Расия, Севрна Корея, Еритрея, България - това ли е новият ни съюз?

469

Люк Скаймокър

преди 1 година

Ха ха ха, и аз си купих 100 декара на една планета дето обикаля около една звезда в млечния път ама ше си я гледам само през телескопа както и жужи ше гледа новите присъединени територии.

468

Анонимен

преди 1 година

Добре. Дано това му е достатъчно и да прекрати операцията.

467

Анонимен

преди 1 година

До АнонименДа те питат тебе по същия начин искаш ли да живеещ в Анадола, да видим как ще отговориш.

466

Анонимен

преди 1 година

УКРАИНСКИЯ НАРОД ТРЯБВАШЕ ДА ИЗБИРА МЕЖДУ ЕС И РУСКОТО БЛАТО! УКРАЙНА ИЗБРА ЕВРОПА! НО БЛАТОТО СЕ ОКАЗА МНОГО ОТМЪСТИТЕЛНО.

465

АнонимеН

преди 1 година

РУСИЯ ОТДАВНА Я НЯМА! ИМА САМО ЕДИН НАГЪЛ ЧЕРВЕН РЕЖИМ КОЙТО СЪВСЕМ СКОРО ЩЕ БЪДЕ ИЗБИТ ДО ГОЛЯМА СТЕПЕН!

464

Анатема

преди 1 година

От Путин по-голям турчин няма!Осми месец пали и граби православни земи!Да гори в Гейената ВоВеки !Анатема!

463

Анонимен

преди 1 година

Питаха хората, къде искате да живеете в Украйна или в Русия, хората отговориха в Русия, за какво анексиране на Путин бълнувате