10

Отец Нафърфорий

преди 1 година

ПП са първи с около 10 % пред ГЕРБ, ИТН и Янев не влизат. Това е реалността. С тези фейкове и помпене на ГЕРБ и Възраждане не разбирате ли, че само ще откажете празните кратуни дето ги подкрепят да отидат до урните. Тези които ще подкрепим ПП не сме шумни, не веем проучвания и ня се заяждаме. Просто ще намерим време в неделя да пуснем гласа си за бъдещето на България, някъде между многоти ни ангажименти по оцеляване. А в края на деня ще включим телевизора да чуем виенето на най- шумната пасмина.

9

Анонимен

преди 1 година

Аз па не знам колко ще са тея олигофр.ени, дето ще гласуват за ПП... чесно... по-скоро Възраждане ще са втори...

8

Анонимен

преди 1 година

Тия социолозите са си намерили яка ниша за бизнесче, особено като има чести избори. Взимаш от всички бая пара, ако не дават ги слагаш под чертата и се надяваш на нови избори, по доходоностно е от субсидия за Копейкин.

7

Анонимен

преди 1 година

9% ще гласуват за Корнелия???

6

Анонимен

преди 1 година

Моята прогноза : ДБ не влизат, Възраждане - втори!

5

Анонимен

преди 1 година

Колко пъти на ден ще манипулират с тази новина. И на предните избори твърдяха че ГЕРБ-крадци ще са първи, но видяхме какво сгана

4

Анонимен

преди 1 година

Правителството ще е на Радев...пак.Бюджета на Радев се приема от 48 НС.После се разпуска и така докато дойде руската освободителка от костовизма и фашизма.

3

анонимен

преди 1 година

ГОЛЯМА НАГЛАСА НА ПРОЦЕНТИ. ЯВНО НА АГЕНЦИЯТА И СЕ ПЛАЩА ЯКО И НА ТОЗИ ПРОЦЕНТ АНКЕТИРАНИ СЪС СИГУРНОСТ. ДА ДОЙДАТ ДА ПИТАТ МЕН КАКВО МИСЛЯ. Е НЯМА ДА Е ГЕРБ НИТО ДПС. ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДО ПОЛУНОЩ ГЕРБ МОЖЕ ВЕЧЕ ДА ИМАТ 80%.

2

Прод промяната

преди 1 година

Според прогнозата баце ще допьлва шкафа киро ще осигурява евтин газ от - сащ , каръйдь пьк ще ни храни с качествен домат от турцияЗа мен остава да сьбирам парички за напускане прес терминал - 2

1

Коко

преди 1 година

DEEP FAKE