30

Анонимен

преди 1 година

много ме кефи такива измислени статистики от платените агенции, как вече са сигурни - няма по тежка промивка от това. От както съществуват, съществува и тази порочна промивка на овчия мозък. А те общо взето ви програмират за това което вече е решено

29

Анонимен

преди 1 година

И добре, ако пак не познаете, значи трява вече да се махате. Какво само ми философствате какви методики и каква несигурност имате, а не си признаете, че сте некадърни. Възраждане ще вземат над 15%, не защото хората ги харесват, а защото някой трябва да изчегърта самозабравили се бездарници. После ще трябва тях да изчегъртваме, защото и те като Болен Сидерус ще си повярват, че вършат нещо.

28

Gogo

преди 1 година

Който гласува за тиквата става съучастник в трафик, рекет, изнудване, убийства, кражби и в побоя на протестиращи младежи пред министерски съвет! Гласувайте пак за банкянския диктатор, за *** и за националния предател и ще докажете тезата му, че сте "лош материал"!

27

Анонимен

преди 1 година

Ако народът ни действително си избира престъпниците от Гроб и психично болните наркомани от Продължаваме Потъването, то тогава няма какво да го жалим!

26

С ГЕРБ...

преди 1 година

..живота в България беше чудесен....И ПАК ЩЕ БЪДЕ...!

25

Ужас

преди 1 година

За буци и канадеца не смея да гласувам - то гладьт е ясен при тях ами както са приятелчета на зеленски да не ме испратят набьрзо на фронта за слава украйне докато те броят пачките

24

и

преди 1 година

защо изобщо правим избори като предварително ни подготвят какво ще е с тез статистики....

23

пришълеца

преди 1 година

Гледай, тарикат, да не се окаже, че пак съм гласувал за герб:)))

22

Анонимен

преди 1 година

18. - Движението на непартийните кандидати ще имат поне 5% със сигурност

21

АК-47

преди 1 година

Противник съм на ГЕРБ, но какви са тези 16% абсолютни безмозъчни индивиди, които биха гласували за Продължаваме провала??! Ето това не мога да разбера, след като некадърните с психични дефицити инцибили управляваха.

20

Анонимен

преди 1 година

И кои са тези 16 процента които ще гласуват за Промяната да си довърши работата?А Кокорчо е Баш майстора и ще ви сложи шапката накрая.

19

Анонимен

преди 1 година

Хайде стига,важна е руската офанзива есента.Тия проценти нищо не значат вече.Днес едно,утре друго.Преди г нашия народ гласува за Славчо,помните ли го?

18

Анонимен

преди 1 година

Самите агенции не си вЕрват на прогнозите. След изборите ще твърдят, че анкетираните са ги подвели и затова са сбъркали с прогнозите си.

17

Коко

преди 1 година

Възраждане са силни само виртуално. Видяхме ги на протеста с ДПС. Ще ги видим и в неделя. Путинските слугинажи.

16

Прод промяната

преди 1 година

За мен няма алтернатива на вьзраждане - баце -12 г ме оправя киро ме дооправи сьвсем е за кой друг да дам глас

15

Нане

преди 1 година

На бас на по хилка, че Възраждане, ще е първа политическа сила... ===)))

14

Анонимен

преди 1 година

Тия са питали само в тяхната махла. Къде са 18. - Движението на непартийните кандидати?? Тука основно за тях ще се гласува

13

реалист

преди 1 година

И 35% да направи ГЕРБ няма с кой да прави правителство.Така че идват пак ПП,довършват започнатото,нулират ни съвсем,заминават си за Канада и САЩ и ние почваме на чисто от нула като 90-та година

12

Анонимен

преди 1 година

Пpocтитe Пaвaци Плющяxa Пapaneти Пpeцakaxa Пpoмeнaтa...

11

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ ще спечели но на процент два след него ще е Възраждане.А на другите избори с това темпо на подкрепа нали се сещате коя ще е първа политическа сила.Възраждане получава гласовете на феновете на Путин но дали са за Русия не е ясно точно.Като нищо Възраждане да смени позициите както често става в България.