97

анонимен

преди 1 година

Легализиране на проституцията - сега ще им е много по-лесно на ПП.

96

Муахаха

преди 1 година

на Маскирани КОВИДиаци за Това със Закон Трябва да им се Забрани Правота на Глас! Да Живее България! Възраждане Напред!!

95

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ има с кого да направят правителство: с ДПС, Възраждане, може и мушиките от ДБ.Да му мислят ПП и стрина Корни, която е изложила на тезгяха 131-годишната старица с червения байрак, но никоя партия не иска нито бабата-въpkoлаk, нито селянката от Крушовица. ПП да си помисли дали държи на Кирчо и Кокорчо като съпредседатели на ПП, за да не се окаже канадската квачка в изолация.

94

Анонимен

преди 1 година

102ри "и ние почваме на чисто от нула"Не почваме от нулата, а започваме с 45 милиарда външен дълг.И който и да е на власт - продължава да трупа заем който ние ще плащаме, а приятелите му ще харчат.

93

Анонимен

преди 1 година

Не съм оптимист при тези прогнози. Герб са мафия, а Възраждане ще ни върнат десетки години назад. И ще ни откъснат от ЕС . Ще ни спретнат един референдум за или против ЕС а'ла Донецк и Луганск и ще нагласят резултатите както им изнася. От друга страна, Герб се афишират като евроатлантици, но са близки с Москва и ще лавират. ДПС също. Отчайващо. България реално е разделена между Русия и Турция.

92

от ЮАР

преди 1 година

Очевидно, Империята на Злото е наляла страшно много пари в русофилските партии. По цялата страна виждаме Копейкин на билбордовете, в София пък билбордове на национални предатели като русофили за България. Очевидно кой ги финансира. Русийката още е на външни тоалетни, но наливат милиарди за да съсипват Европа! Запомнете - Русия е ЗЛА СИЛА, нищо добро не са дали на света! Пазете се далеч от всяко Руско влияние. Цели поколения са страдали и страдат заради тях.

91

ПП = ПРО.СТИ.ТУТКА

преди 1 година

НА БСП И НИНОВА...... ИСКАХА ДА ВЪРНАТ КОМУНИСТИТЕ НА ВЛАСТ......

90

Анонимен

преди 1 година

Време е за Възраждане!

89

Анонимен

преди 1 година

Крайно време е тези "проучвания" или да се забранят със закон,защото са фалшиви и влияят на общественото мнение.или в краен случай за разминаване на тези данни с повече от 2% от реалните,съответните социолози да понасят съдебна отговорност и да им бъде забранено повече да упражняват подобна дейност.

88

Анонимен

преди 1 година

АКО ИЗБОРИТЕ БЯХА ЯНУАРИ БОЙКО БОРИСОВ ЩЕШЕ ДА СПЕЧЕЛИ С 80%!

87

реалист

преди 1 година

И 35% да направи ГЕРБ няма с кой да прави правителство.Така че идват пак ПП,довършват започнатото,нулират ни съвсем,заминават си за Канада и САЩ и ние почваме на чисто от нула като 90-та година

86

Анонимен

преди 1 година

ПРОМЯНАТА Е ЕЛИТНИЯТ ОТБОР НА РАДЕВ! ЗЛОБЕН НЕКАДЪРНИК НАЗНАЧИ НЕКАДЪРНИЦИ! СЪСИПАХТЕ ДЪРЖАВАТА! БЛОТО? ЕЕЕЕ СЕГА ВИДЯХМЕ БЛАТОТО ОТ ДВЕ ГОДИНИ УПРАВЛЕНИЕ НА РАДЕВ!

85

анонимен

преди 1 година

ПП ( Прима-ти и Пара-пит-еци) бързо у дома по палмите).

84

Анонимен

преди 1 година

Поредната гербава сценка - при покачване недоволството на хората бият едни жълти павета, поставят за параван друг да управлява временно, след няколко месеца го свалят от сцена и глупавият българин и административните калинки отново ги издигат. Така вече 15 години- евтини игри за наивници, като бг-избирателите им. Поклонници на западния колонизатор, съсипители на българската икономика, напъдили младите хора в чужбина и разпищовили се да грабят. Това са те-и ГРОб, и ПП, и ДБ, и ДПС-един дол дренки

83

По същество

преди 1 година

Ще има изненади. Алфа рисърч, познават само по случайност.

82

Хаха

преди 1 година

До ха ха ха Бойкикев, ти ли си, бе?

81

Анонимен

преди 1 година

то във "велико"британия не останаха британци, има само пакита и араби, и са там на помощи поне от 186 дни

80

ооо

преди 1 година

Според броя на държавната администрация ли е процента на ГЕРБ ?

79

Анонимен

преди 1 година

Ако си мислите че електронното гласуване не може да се манипулира, много се лъжете. В Русия например броят на подадените електронни гласове е със 78 000 по-голям от броя на регистрираните в електронния вот.

78

Анонимен

преди 1 година

Манипулации и пак Манипулации! -Алфа рисърч, Тренд....кой поръчва тези "проучвания" и на базата на какви данни се правят? Кой ги плаща? И все пак гласуващите за Възраждане са по-големи престъпници от тези подкрепящи Герб.