17

Факт

преди 1 година

Факт е, че хората не искат ГЕРБ, но не намират и за кого да гласуват. Затова алфа рисърч пропуска процента на заявилите да гласуват, който е най-важният сега. При по-голям процент на гласуващи процентите за ГЕРБ намаляват, а при по-малко гласуващи се увеличават.

16

Augusto Pinochet

преди 1 година

ПАК ВИ ПИША НАИВНИЦИ - КАВИ ИЗБОРИ??? УТРЕ ИДВА БАБА ЯГА УРСУЛА ДА ВИ СЪСТАВИ ПАРЛАМЕНТА !!!! КАКВО СТЕ СЕ РАЗЛИГАВИЛИ - ИЗБОРИ, ДЕМОКРАЦИЯ - ТУКА НЯМА ВЕЧЕ ДЪРЖАВА И ДЪРЖАВНОСТ (ВЧЕРА И ГЛАВНИЯ ПРОКОРОР ГЕШЕВ ВИ ГО КАЗА) "ТЕРИТОРИЯ НА ЕС" БАБА ЯГА УРСУЛА С МЕТЛАТА ВИ ПРАВИ ИЗБОРИТЕ!!! НАИВНИЦИ

15

Анонимен

преди 1 година

Хахаха, всички платвни проучвания са с една цел да ви накарат да не гласувате !

14

Путинистите

преди 1 година

На Копейкин верни ли си въобразяват, че той ще слезне от Мерцедеса, за да подкара Москвича. Наивници, които се хвърлят да бъдат излъгани. Хаха

13

Анонимен

преди 1 година

От Алфа Рисърч още мислят, че Цветан Цветанов брои бюлетините.

12

МВР УБИЙЦИ

преди 1 година

МВР Перник и РУ Бобов дол сее масова СМЪРТ, използват банди от изверги за убийствата!

11

Iwan

преди 1 година

До АнонименЕдин разумен човек. Бъди здрав

10

Нане

преди 1 година

Ако краваристанският слугинаж от пъпъ и дъбъ мине четирите процента, то напълно си заслужаваме съдбата на най бързо изчезващата нация в света... ===)))

9

Анонимен

преди 1 година

Само бездарни калинки, наркомани, алкохолици и откаченяци гласуват за ПП!

8

Анонимен

преди 1 година

САМО ГЕРБ! САМО БОЙКО! КИРО ФАШИСТА ПЕТКОВ ОТИВА В ЗАТВОРА С ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА ПРИ БАЙ СТАВРИ!

7

Анонимен

преди 1 година

"Много ми е интересно, какъв би бил резултата, ако всички отидем да гласуваме." - Тогава нито ГЕРБ, Нито ДПС, нито БСП ще влезнат в парламента. За другите русофилски парттии изобщо не коментирам - те няма да имат никакъв шанс.

6

555

преди 1 година

Всеки ден по няколко пъти пускат клипа на ПП-"да довършим започнатото"Слава богу, че няма да имат възможност да довършат започнатото,защото то е да довършат България. Това е и мнението на изтъкнати интелектуалци(изказано директно или индиректно) като К.Кеворкян, Милена Фучеджиева, Кристина Патрашкова и др., не толкова красиви като"красивите и умните" но с доказан висок интелект, гражданска позиция, аналитичен ум и завиден професионализъм.Благодарен съм,че ги има за да отварят очите на слепите.

5

ФАКТ

преди 1 година

По жалък от жалкия фигурант може да бъде САМО фигурантския трoл!!!

4

реалист

преди 1 година

Ако изборите бяха поне декември или януари ПП нямаше да влязат в парламента,ама сега още някои будали не са усетили съвсем какво ни причиниха тия мошеници

3

Анонимен

преди 1 година

Колкото повече разпространявате тези платени проучвания, толкова повече постигате обратния ефект и ще мобилизирате хората които са нямали намерение да гласуват да отидат до урните, само да не допуснат да се върне пак същя мафиот с чекмеджетата.

2

Анонимен

преди 1 година

Пpocтитe Пaвaци Пpeцakaxa Пpoмeнaтa...

1

Смехурко

преди 1 година

Много ми е интересно, какъв би бил резултата, ако всички отидем да гласуваме. За съжаление, повечето се отказват да си разрушат комфорта и просто да отидат до урната.