137

ББ

преди 1 година

До е айде стига си плюлплюл...санира ни с лилЯна за милиарди...а ни е студено,с менда ни ограбиха с божков като лъжеха хората,щели станат богаташи,щеше да строй детски болници,и потънаха стотици милиони от нашите пари,вземаше комисионни от К.Андреево от вноса на дрога и таксите от отровните зеленчуци и плодове винаващи безпрепятствено и тровещи децата на ЕС,плати на путин скрап АЕЦ оборудване,плати с нашите пари грабежа КТБ,за комисионни,ограби ни през магистрали,който не построй,с милиарди!

136

Анонимен

преди 1 година

До Напук! Много си нагъл. По-умно ще е кандидатите за парламента да минават тест по български език и математика, тест за интелигентност, психотест и изпит по международно право и дипломация.

135

Напук!

преди 1 година

Аз пък предлагам да не могат да гласуват хора без средно образование зелен сетификат))))))))))))))))))))))))))))

134

е айде стига си плюл

преди 1 година

До ББ - все бб ти е виновен, все едно няма други, спомни си "ние пак сме тук" Омръзнахте ни с тези тъ..пи опорки

133

ББ

преди 1 година

До САМОХВАЛКОВЦИ ЛИ САда,затънали от 30 г. в това да се мразим и ограбваме,да се делим,да сме нечий ...да сме фили и фоби,закривт ни училища над 1500 за 30 г...неграмотните се манипулират и грабят лесно..продават децата ни през фирмите си като роби ..за комисионни..кой мисли за България???принудиха ни да приемаме престъпленията като..нещо нормално...да те убие наркоман на пешеходна само защото баща му е депутат от гроб или близък..нормално..изостанахме със десетилетия заради тиквата и доган!

132

Мемфис

преди 1 година

ПП ще спечели изборите,ВЪПРЕКИ ДАЛАВЕРИТЕ И КУПУВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ ОТ МУТРИТЕ!!!

131

Анонимен

преди 1 година

Моят опит, анализирайки изборната ситуация, показва, че ПП ще е първа политическа сила и ще има 5-10 мандата повече, отколкото ГЕРБ.Мога да се обзаложа с всяка една социологическа агенция.Защото зная как действат.Нямам информация в друга държава в навечерието на избори, да се правят подобни прогнози.Може, но дни преди избори.Ало, не всички сме прости и затова не се разбираме!!!

130

Анонимен

преди 1 година

Миналата година Герб водеше м/ у 8-10%.сега се питам - кой лицензира тези социологически агенции?! Някой търси ли им отговорност за изборните престъпления, които правят? Дори нямат достойнство да излязат и да се извинят, когато не са познали резултатите. Или тези агенции единствено биват използвани в една или друга посока да участват в предизборната кампания с манипулативни данни!

129

Анонимен

преди 1 година

Никога Герб и ДПС! За тях след изборите, ще се погрижи европейската прокуратура. И тогава арестите - ще са законни!

128

Анонимен

преди 1 година

Без съмнение бъдещето е в партиите, които не са били родени, когато героите от 90-те са се окопавали във държавното управление.Скоро обявиха, че ще се легализира най- древната професия.У нас отдавна е легална - социолози, политолози, математици, политици, журналисти, водещи на тв, жълти вестници и т.н.Ако си изберем отново мутрите, още 2-3 милиона, образовани ще заминат.Тива ще е краят на тази държава.Всички знаем кой ще остане и вече няма спасение.

127

Анонимен

преди 1 година

Естествено, че тези социологически проучвания са лъжи! Но, нека всеки да излезе и да гласува!Това е нашето бъдеще.Да се гласува за някой, който 12 години се е облагодетелствал лично и е ограбвал един цял народ е безумие.За седем месеца, се разбра кой с кого е в коалиция.Така, че каквото изберем днес, така ще живеем утре.

126

Плъх

преди 1 година

Ограбван и малтретиран от един НЕобразован и циничен човек , българския народ е на път на избере същият насилник. Статистически поне . Хора замислете се ( ако има с какво ) и разберете истината . Този ви вдигна пенсиите веднъж с 2,5 % веднъж за 12!!! Години ! Замрази заплатите между 2009 и 2012 година ! Получи пари от еврофондове ,които потъваха за същият период. Българските деца НЕ получаваха детски надбавки ( само определени групи ) . Нямаше строежи на детски градини . Децата ни бяха затваряни

125

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ мислят единствено за чекмеджетата си. Едва ли остана някой, който да не го в разбрал.

124

Аноним

преди 1 година

Гласуваме за тези които мислят за България работят за България ГЕРБ ПОЛИТИКИ ЗА БЪЛГАРИЯ

123

Анонимен

преди 1 година

Бре ,тез поддръжнице на ПП как пък точно в последния момент се сетиха да се отливат ?!"Рекламата - последното средство за подобряване качеството на стоката " ...

122

Алекс

преди 1 година

Днес е последен ден от социологическата лапаница.От утре пост и молитва.Баце затваря Чекмеджето.

121

Анонимен

преди 1 година

хайде фашизоидите да започнат да говорят пак за зеления сертификат и да затварят и после да се чудят що имало инфлация

120

До 29ти

преди 1 година

Е ти какво искаш да изберем Полу умните ***. дали или пък тези от Де е Бе или Няма Такова Нещо а може би Бесни Страшни Пенсии....Видяхме какво (не) могат ! Този път ГЕРБ ще ви отнесе като бързия влак цинкова кофа на релсите ! Продължавайте пеша.

119

Анонимен

преди 1 година

Манипулации до Последно

118

Анонимен

преди 1 година

Ей, Боко що не вземе да оправи инфлацията на цяла Европа, да намали цените на енергията за да не стоят хората на тъмно и студено, като е толкова можещ и обещаващ. Смешниците с тези опорки рият дъното бензина колко бил при тиквата и дрън, дрън. В Германия, Испания, Франция не са Киро и Асен и в цялия ЕС пък навсякъде всичко е нагоре. Калинките не герб и това не могат да видят, толкова са зле.