167

ПРАБЪЛГАРИН

преди 1 година

До Анонимен 202: Според мен пък ако русия гръмне бомба то США ще снабдят Украйна с ядрени ракети и те да стрелят по свое усмотрение където пожелаят. Какво мислиш за таков развой на нещата :) Хихихихихи . Много е яко когато славяни се избиват едни други защото едните се мислят за богове са са най-обикновенни ватнци. Така,че когато спрат да се гърмят ще пуснем японските роботи да чистят замърсяването и после ЕС и Китай ще си делнем пиндирацията :) Хихихи

166

Мдаа

преди 1 година

Света трябва да се отърве от тозибоклук!

165

Сибир

преди 1 година

Сибир при всички случаи ще се запази. С природа, гори, води, изобилие от храна, енергии и ресурси цялата менделеева таблица. Там ще се създаде новата цивилизация. А ЕС и САЩ ще бъдат марсианкси пустини от разтопен бетон.

164

Мдаа за хуй

преди 1 година

"Русия се откроява с едно качество....." не става.

163

Анонимен

преди 1 година

Русия се откроява с едно качество: тя е неуязвима за сценария на Сахаров когато бомба с капацитет от стотина мегатона избухва близо до брега, на която и да е държава. Сега почти всеки може да направи бомба с всякаква мощност.

162

Уил Смит

преди 1 година

192 рашка да иска и да не иска ще стои и ще гледа как я разфасоват мъриканците- рашка НЯМА САТЕЛИТИ, нищо не вижда дори съседна УКРАЙНА, липсата на сателитно наблодение им разказа играта по време на "киевската операция" и сега в Донбас. САЩ тотално владеят контрола и могат безответно да ликвидират ядрените шахти на русия и цялата и инфраструктура както направиха в Ирак, часовника си цъка, дори пропагандиста Соловьов ви го каза директно

161

spoko!

преди 1 година

Няма никакво съмнение, че жужето ще атакува САЩ с ядрени ракети, но пък лудостта на жужи е полезна за Света, защото веднага след ядрената му атака Примитивна рус ще изчезне от лицето на Земята. Така Сетът най-после ще си отдъхне...

160

Анонимен

преди 1 година

Няма да е с автомати, а с ракети.

159

Анонимен

преди 1 година

Абе Зеленски къд се скри . Защо не се хвали с успехите невиждани на армията си . Или е на инструктаж при шефовете на Байдън как да продължи с тероризма в новите руски територии

158

Анонимен

преди 1 година

Японците и целият свят знаеше за атомните бомби, и имаше надпревара кой пръв ще направи атомна бомба. САЩ бяха първи и я използваха срещу цивилно, но ядрените бомбни в Хирошима и Накасаки са нищо в сравнение с десетките бомбардировки пред това в които САЩ бомбардираха цивилни за да сломят дyxa на японците. Атомните бомби изобщо не са повлияли за капитулацията на Япония. Япония капитулира след като беше разгромена от Русия при Манджурската опрация 45г. и това го признава дори японския император.

157

Анонимен

преди 1 година

До Уил Смит: Точно това ще бъде реалността. Пък нека *** си говори как ракетите летят със скоростта на светлината и даже минават през черни дупки :) Хихихихих. Чакам с нетърпение какво ще демонстрира ***. Ако не демонстрира нищо то Освобождението върви по план ! Още 18 химарса и така като гледам до 24-ти Феввруари риските бандюги ще се приберат там откъдето изпълзяха !

156

Анонимен

преди 1 година

До Уил Смит - мдааа , дугите ще стоят и гледат . Хората отдавна са го казали - в ядрена война няма да има победители и победени .

155

До 177

преди 1 година

Не знам какво си мислиш, че внушаваш,но виждаме едната дума на *** какво прави - май нищо. Вече 7 месеца операцийката му буксува и затъва все повече. Така че не се пъни да създаваш комедийни сценарий за разрушение на САЩ

154

Анонимен

преди 1 година

До 5та статия: Много филми гледаш "дрогарю" :))) Хахах ! Защо не видиш ръждясалите автомати които дава русия на армията си :) Това е качеството. Имаш много артилерия ракети и т.н. , но с тях уцелваш все нещастни панелки , баби и деца. Разликата е ,че украинците уцелват точно каквото трябва :) Има много още да учиш. От 1-ви почва ленд/лийз. Виж какво направи той за русия през ВСВ и ела пак :)

153

Анонимен

преди 1 година

В Света Неделя беше антитерористична операция срещу терористите които на 9ти юни с преврат взеха властта и започнаха масови убийства.

152

Уил Смит

преди 1 година

Американосите са делови хора и го казаха ясно ( няколко пъти и за глухите), ако ония дудуци от кремъл ударят Украйна с тактическо ядрено оръжие- САЩ ликвидира многострадалния черноморски флот на рф то за около час + пристанищата на Крим и базата в Новоросийск! + конвенционален удар върху руската групировка войски в Украйна, следва тайм аут за размисъл и капитулация в бункера на путин, всичко това е в рамките на седмица- две

151

5та статия

преди 1 година

Ще задейства ли? Когато за 3 минути британските острови и Германия се превърнат в марсианска пустиня? Разбира се, че може да се задейства, но за какво - за някаква марсианска пустиня, където вече не съществуват никакви държави? Ще ескалират ли САЩ, заради някаква пустиня от разтопен бетон, да се превърнат и те в разтопен бетон, или?

150

Анонимен

преди 1 година

До Таня ----- Така е , Така действат терористите , много добре си го описала . Иначе и други страни са били запознати с ядреното оръжие . Знаш за Ръдърфорд предполагам . Просто никой не е педполагал , че човешко същество ще използва подобно оръжие върху други хора . Цивилни , без възможност да се защитят. Хич не е за хвалене .

149

Анонимен

преди 1 година

А кой направи бомбения атентат в ЦЪРКВА В България? Кой опита да оцепи Пирин от България? Кой беше против съединението на България? Кой насъска Сърбия да нападне България? Кой изби стотици хиляди Българи под името народен съд? Кой забрани църквите в България? Кой направи трудови лагери в България? :)) Мерси отговор неискам. Всеки знае. Мордор.

148

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Не Русия , а САЩ и Великобритания хвърляха играчки -мини и убиха и осакатиха стотици българчета .