247

баба мара

преди 1 година

и кои е виновен ако стане напечено по света естествено убии-ците по генезис сащ75 години европа живя в мир но те не мирясаха да ни тормозят бази оръжиеконфликти саботажи боикот и санкции до дупка

246

А дано,ама надали...

преди 1 година

До 22 Няма ли кой да го представи пред Бога скоропостожно.... Освен ТИ , няма кой друг баце. Ти си единствения . Стягай камуфлажа, нарамвай снайпера и с първия самолет за Масква ... Ще те чакаме да се върнеш с добрата новина ....... Не ти се ходи? Мама не дава? Имаш да завършваш плетенето на два пуловера? .... Тъкмо ти е дошъл реда в клиниката за смяна на пола? Ами жалко... По всичко изглежда че Путин ще живее вечно. Дано да размислиш, че най-накрая да освободиш света от присъствието му.

245

22

преди 1 година

Няма ли кой да го представи пред Бога скоропостожно

244

Анонимен

преди 1 година

Е, ще трябва да го използват поне веднъж, толкова много имат от него, това са инвестиции, човешки ресурс и време е вложено в разработката, за какво да го държат като старее и се амортизира, сега е момента да го гръмнат над 1черно море, че то там риба и без това няма и доверието на туриста е изгубено отдавна и завинаги.

243

Анонимен

преди 1 година

Лу-ди няма, стига глу-пости,!

242

До историк

преди 1 година

Разбираш от история, колкото от квантова физика!

241

Историк

преди 1 година

Явно съм обидил няколко безмозъчни като съм ги нарекъл безмозъчни .... а те вероятно не са . Вместо да пишете минуси може да ми помогнете . Опитвам се да си спомня КОИ ДВЕ СТРАНИ ДЪРЖАТ ЗАД БОДЛИВА ТЕЛ В РЕЗЕРВАТИ ЦЯЛА ЕДНА ЕТНИЧЕСКА ГРУПА НА КОЯТО СА ОТКАЗАНИ ДОРИ ДОКУМЕНТИ ЗА САМОЛИЧНОСТ И НЯМАТ ПРАВО ДА НАПУСКАТ ОГРАДЕНИТЕ СИ ТЕРИТОРИИ....... ЗНАМ че едната страна е САЩ ...... КОЯ Е ДРУГАТА ТАКАВА СТРАНА ? 195 държави .... Дали има друга такава "демокрация" като САЩ ?

240

Историк

преди 1 година

Да приполням ли на безмозъчните че БАЙДЪН беше сенаторът който лобира и то успешно за използването на боеприпаси с обеднен уранв бивша Югославия ? Дори и след толкова години в тези райони все още се раждат деца с увреждания ... А за десетките хиляди деца , майки и възрастни хора убити в Хирошима и Нагазаки , два града в които Е НЯМАЛО НИТО ЕДИН ВОЕНЕН ОБЕКТ ..... Явно който използва атомни бомби и забранени от ООН боеприпаси Е ДОБЪР .... Затова Путин е Лош ..... щото само плаши.

239

Анонимен

преди 1 година

Дрън Дрън, САЩ никой не ги пита.

238

баба мара

преди 1 година

защо не се говори за сев кипър да се показват кадрите от 1973 г по медиите амикосово показваите обеднения уран китаи иска таиван япония курилските островианглия и аржентина се биха заради фолк острови

237

Анонимен

преди 1 година

Ето защо изчесна ковидта, сега ще се опитват да ни плашат с друго.

236

УЖАС

преди 1 година

Ей краварите правят всичко възможна войната в Украйна да продължи ,а заедно с това и затъването и обедняването на Европа. Започва вече да става кристално ясно че Путин и краварите са се договорили за унищожаването на Европейския Съюз, възползвайки се от изключително слабите,невежи и недалновидни Европейки лидери. Не трябва да се пренебрегва и гей-джендърското лоби в Европейските структори и парламент (повече от 50%), което се интересува единствено и само от налагането на антисемейни принципи.

235

Анонимен

преди 1 година

Опаа, щом фащ го казват, начи все някой ще натисне копчето? Май май ще бай ни дън?

234

Сата НАТО

преди 1 година

Как го подхлъзват да си мисли, че е фактор и да затъва повече... той е нагазил до кръста, скоро че затъне до гушата.

233

БЪЛГАРИЯ

преди 1 година

Всички троянски коне в България да умират от paк и cпин амин

232

БЪЛГАРСКИ ШОВИНИСТ

преди 1 година

Всички които са продавали интересите на България заради своите лични интереси да умpaт oт paк - ВЕДНАГА !!!

231

Крум

преди 1 година

Българския организъм е силен но след толкова много предателства му трябва време да се въстанови.

230

Русофили=еничари

преди 1 година

Кво се чудите на русофилите че мразели България и обичали Русия, преди 200 години те пак мразеха България, но обичаха Турция. Това е добре обучената част от нас българите със слаба психика, които стават перфектните промити войници. Добре че турците ни отърваха от слабото звено в българската нация. Не всеки става еничарин - само този със слаба психика.

229

Анонимен

преди 1 година

Путин е правен в пияно състояние на 5 промила антифриз и кoндoмa се е скъсал - то затова му викат запъртък погледнете го нисък плeшиф гpoзен то на човек не пpилича

228

Камък

преди 1 година

Пирамиди, фараони, кралици, принцове. Забелязвате ли , че винаги има едни хора по-важни от други в пирамидата на хората. И тези, по важните са които имат пари те стоят по-нависоко в пирамидата и използват тези под тях. Имената нямат значение, иерархията има и парите, нищо че са напечатани без покритие.