187

Анонимен

преди 1 година

Аре пускайте вече атома над Кремъл и да се приключва с тоя зaпъpтък на снимката

186

защо се вълнувате?

преди 1 година

Декември месец 2021г Русия открито, ясно и точно изрази опасенията си пред запада - вие стигнахте до линия която ние повече не можем да търпим. Дайте да се разберем. Всичко беше написано и изпратено писмено. Западът отговори - това нас не ни вълнува че не можете повече да търпите. А сега защо се вълнувате? Русия ще постигне целите си, но тогава ще има нови обствоятелства и условията няма да са същите.

185

Анонимен

преди 1 година

Русия има достатъчно територии и богатства и няма нужда никой да експлатира. Ако САЩ и НАТО заплашат националанта сигурност на Русия ще бъдат превърнати в разтопен бетон. Русия не се нуждае от богатствата им да ги експлоатира.

184

Анонимен

преди 1 година

До 2000 укропитека са дали фира днес! Видеа още няма,но от сутринта говорят

183

Иван

преди 1 година

*** са ужасни хора. Укропитеците също. На изборите внимавайте да не гласувате за проруски партии ... това е най-важното.

182

.

преди 1 година

До академик Сахаров Да ти обясня за войната.Води се за да окрадеш каквото има врага и после да го експлоатираш на тръстиката.Каква е ползата от атомни бомби?

181

Анонимен

преди 1 година

Русия владее всички стратегически ресурси - енергии, вода (след Бразилия), уран, метали, а с Украйна (Новорусия, не цялата Украйна, цялата не е нужна) получава монопол и за най-важния стратегически ресурс - храната. Зърното не е критично за Русия, Русия и сама се осигурява и изнася, но с Украйна вече е водеща и ще контролира световния пазар на зърно. Европа зависи от зърното на Украйна. Познайте каква ще бъде скоро основната валута за търговията с продоволствия.

180

Попе susk dick

преди 1 година

както братята американци биха се изразили.

179

Анонимен

преди 1 година

Въпросче...Понеже цялата дандания е заради Донбас и Луганск и Херсон Я ми кажете бе русо- питеци. Как веднъж твърдите , че тези територии са руска принадлежност.С руско население.А Путин защитавсйки Русия щял да хвърли бомби в Донбас и Луганск.Значи???...Ами ако ги счита за своя, как и защо ще бомбандира своя руска земя.Логично е да хвърли ядрената бомба на чужда територия.Значи?..Сам се изобличава в лъжа, че тези територии са неруски.

178

Дедо Поп

преди 1 година

Според данни на Пентагона след ВСВ САЩ са заплашили с ядрен удар 53 страни за да наложат свое марионетно правителство или с икономически и политически цели.... Така че кремълското Джудже е един любител в отправянето на заплахи към когото и да било .Още повече че е НЕОСПОРИМ ФАКТ че единствената държава , която дори и без да предупреждава е унищжила ДВА ГОЛЕМИ ГРАДА С ЦИВИЛНО НАСЕЛЕНИЕ, ЖЕНИ... ДЕЦА ... СТАРЦИ... Е САЩ.Оправдала се после че така спряла война която и без това вече е приключвала .

177

Анонимен

преди 1 година

Западните лидери просто завиждат на Путин. Всички те искат да са като него и да имат толкова много власт и успехи. И толкова голяма популярност сред народа. Но не могат. Те са некадърници и в най добрия случай изкарват до 2 мандата във властта преди народа да ги изрита. Няма как да са като другаря Путин и да царуват доживот. И това много ги дразни. Затова се наговориха тайно и му обявиха война. Но понеже освен некадърници са и страхливци наеха Украйна да води войната от тяхно име.

176

Анонимен

преди 1 година

Вече няма никаква физическа възможност икономиката на Германия да оцелее. Само за един ден реалността в Европа коренно се промени. А без икомомиката на Германия ЕС се разпада.

175

profetey

преди 1 година

Една важна подробност. Путин никога не е заплашвал с ядрени оръжия. Потвърждавал е военната доктрина на Руската федерация, която е че ако срещу тях се използва ядрени оръжия, то ще отговорят. Това е важна подробност, защото се лъже в медиите. Това значи че ако има ядрена война, то има голяма вероятност да не е започната от Русия. Затова решението на проблема е най-просто. Една среща на световно равнище на държавите с тези оръжия и всеки да потвърди че няма да се ползват.

174

До 211

преди 1 година

Ей много АНАЛИзатори в тая държава наша... Безсмъртни ще сме. Нищо че такива като тебе първи ще напълнят гащите и ще бягат...

173

Анонимен

преди 1 година

Печалната истина е, че зарадно о оръжие е смешно малко за поставените цели. То бива успешно използвано в началото и успешно унищожавано в последствие. Единственото здраво нещо на украинската армия е засега неизчерпаемата жива сила, кочто обаче гине по-бързо от оръжието, за разлика от руската. Как я мислят не знам, но тепьрва предстои погром.

172

Анонимен

преди 1 година

Прах в очите на масите.САЩ и Русия спечелиха милиарди от тази война.Голевият губещ Европа,големият прецакан украинския народ-да са приятел на САЩ е смъртоносно,просто те употребяват и прецакват

171

Анонимен

преди 1 година

И какво ще гръмне с тия атомни оръжия? Колко бомби трябва да пусне? По какви цели? Трябва или да взриви цяла Украйна или изобщо да не се занимава. Тоест отново говорим за някакви фантастични сценарии от филми. Атомните оръжия в реална война са изключително неефективни. Затова и никой не ги ползва. САЩ само пуснаха две бомби в Япония и после се отказаха да ги ползват като видяха колко са неефективни. в Ирак не са пускали атомни бомби.

170

Анонимен

преди 1 година

До Сибир: Къв сибир ти е в главата. Там няма нищо, няма храна нищо не расте една трева ! Ти ходил ли си в Норвегия да видиш какво отглеждат ? Е представи си го това в Русия без техника. Една нула. Слез на землю :)

169

Анонимен

преди 1 година

До Уил Смит: Минава един сателит но е на около 16 часа ... а те химарсите вече са преместени а на мястото стои дървен макет :) Хаххахахаха. Дей славянина и боби руснака да ни говорят глупостите за сармати мармати :)

168

До 204

преди 1 година

Ами тръгвай за Сибир бекавал какво чакаш ?