9

Кори

преди 1 година

Москва ще си вкара автогол с това с това грубо хитруване. Донорите на оръжие за Украйна не желаеха то да се използва на руска територия. Руснаците решиха да хитруват, като обяват Украйна за Русия. Москва изтрива границата Украйна - Русия. Това няма как да се приеме, а от това следва, че украйнците са в правото си да използват оръжието навсякъде!

8

Анонимен

преди 1 година

Кви безсмислени новини хаха. Преди ден тук легализираха проституцията и просенето, но видиш ли ние по цял ден ще пишем за шизофрендовете от САЩ.

7

До Боби

преди 1 година

Така като гледам как се развиват военните действия май ще е до последния руснак в украйна :)))

6

Анонимен

преди 1 година

вкараха ги в дългове, време е за плащане, затова по-добре скромен живот,отколкто няколко години на върха, после под дъното...

5

Анонимен

преди 1 година

Мда-а-а-а, САЩ ще води войната до последния украинец и до последния европеец :D

4

пуйката

преди 1 година

Хубо звучи,но Мечо що ще стори тогава?Ако Мечо да вкара десет пъти повече войски къде ще спре?В края на Донбас и ще смята войната завършена или зависи колко са дългобойни тези оръжия,че да стигне до тяхната далекобойност?

3

Анонимен

преди 1 година

Пичове можете да се слюнчите колкото искате в коментарите и без значение за коя страна сте така както е тръгнало идва нова световна война. Ако не сте почнали още Февруари вземете започнете да се запасявате малко по-малко с храна, вода, батерии, лекарства и тн. На никой не му пука дали сте русофили или русофоби.

2

Анонимен

преди 1 година

САЩ пак ще трябва да ликвидират поредния фашистки режим.

1

СЛАВА НА САЩ

преди 1 година

ВЕЧНА СЛАВА НА НАШИТЕ БРАДЪРИ ОТ САЩ, КОИТО НИ ОСВОБОДИХА ОТ РУСКОТО РОБСТВО!