29

Анексираните

преди 1 година

Територии са реалност само в ментално обременени чутури на руските шебеци. Безсилието на Кремъл е очевидно и това е началото на края на воняща клоака наречена русия.

28

МОБИЛИЗАЦИЯ

преди 1 година

КАК ДА НЕ ГИ СЪЖАЛЯВАШ? С ПУШКИ ОТ ПЪРВАТА СВЕТОВНА И С ТАЧАНКИ? КАРТЕЧНИЦА КАЧЕНА НА КАРУЦА С КОНЕ? БЕЗАНАЛОГОВА!

27

Истина

преди 1 година

Ами да върнат Косово на Сърбия и после да искаме Русия да върне териториите на Украйна. някой трябва да започне да прави добрини, с оръжие се вижда, че не се получава.

26

До Боби

преди 1 година

Бобчо толкова си далеч от реалността човек направо е болезнено човек да ти чете глупостите...

25

kokorcho

преди 1 година

Да разбира се, укропите ще *** не чича ми Сам

24

Тайпи Ердоган

преди 1 година

То някой ден и аз ще ви пратя в България заптиета в Родопите,Руенска област,Шумен,Разград и другите смесени райони да ви направят един референдум кой иска Турция кой иска България да видим какво ще излезе.И аз като другаря Путин много бързо после ще ви анексирам тези области даже без да мобилизирам запасняци,а само с редовния аскер.Буйрунуз.

23

Кори

преди 1 година

До Анонимен 23 , в граничните с Казахстан райони да се проведе референдум. Там хората явно не искат в Русия, искат в Казахстан. И така - по всички гранични области. Нали призивът днес е: Референдуми.

22

Анонимен

преди 1 година

Ха ха ха, не възразявали, ха ха ха...

21

РУМЕН РАДЕВ

преди 1 година

НАЙ-НОВИТЕ РУСКИ ОРЪЖИЯ СА ГОЛА ВОДА. А НАЙ-НОВИТЕ АМЕРИКАНСКИ ОЩЕ НЕ СМЕ ГИ ВИДЕЛИ? БАЙДЪН ЩАДИ РАШКИТЕ, ЗА ДА НЕ КАПИТУЛИРАТ ТУТАКСИ. ЧАКА ДА СЕ ПОИЗТОЩАТ, ЗА ДА СА ГОДИНИ НАПРЕД ИЗВЪН ИГРАТА, БЕДНИ И РАБИТИ!

20

Пловдив

преди 1 година

Вопли и стенания на жалки хора,незнаят какво да правят,и,пляскат глупост след глупост.Русия има план,и го изпълнява бавно и методично,точно както те искат,а не,както им се иска на други хора.

19

пияница мистик

преди 1 година

Тия западняци и САЩ така и не разбраха, че с един луд психопат и мал0умeн народ с промити мозъци свикнал на мизеpия от столетия, санкциите нищо не променят и не ги плашат. От една страна Джуджанka се води най-богатия в света с 200 млиарда, кликата около него и те са милиардери и за тях винаги ще има западни стоки и храни. Останалите мизерабъли от народа не мож също ги уплаши с липси или глад. Те са свикнали да ядат супа от брезова *** и да си варят водка от обелки на картофи. Как да ги стреснеш

18

до 25

преди 1 година

За Русия няма нужда от 5000 :) две стигат. Тя русия е точно два града, Москва и Санкт Петербург.

17

до 17

преди 1 година

А ти като гледам се информираш главно от днес бг :)) Дори По Русия 1 която е про кремлинска телевизия вече се говори за това само вие големите "русофили" тук които сте виждали русия само на картата нямате идея за какво става дума още :)

16

до 20

преди 1 година

били са на кантар да, а сега как ти се струва 6000 ядрени срещу 5000??? въпросът е кой ще ги изстреля най бързо

15

До Боби

преди 1 година

Личи си колко следиш нещата :)) май като гледам се информираш главно от днес бг.

14

Анонимен

преди 1 година

След обявяването на частична мобилизация в Русия много руски мъже напускат страната. Само в Казахстан за една седмица са избягали близо 100 хиляди руснаци.Общият брой вече е над 320 хиляди.

13

БАБА ВАНГА

преди 1 година

ДЖУДЖАКА СЕ КРИЕ В БУНКЕР, НО БАЙДЪН ГО Е ВЗЕЛ НА ПРИЦЕЛ И САМО ЧАКА ГРЕШЕН ХОД ДА ГО ЛИКВИДИРА! ИНАЧЕ УКРАИНЦИТЕ ЩЕ ГИ ПРАВЯТ СМЕШНИ ОЩЕ ДЪЛГО ВРЕМЕ.

12

Анонимен

преди 1 година

До До Боби Тва щото гледаш каквото ти издрискат "независимите" медии. Скоро по някоя от тях може да гледаш и превземането на Москва, от славната укроармия :D

11

Анонимен

преди 1 година

Само *** *** могат да си мислят за световна война. САЩ не искат да правят световна война и това им е в дневния ред. Ако искаха щяха да нападнат Русия още преди руснаците да започнат ученията. Създаването на продължителен конфликт е от много по-голяма полза защото така печелят пари без особени усилия. В момента черната работа я вършат украинците и за това им се плащат луди пари на Зеленски и компания, а парите на американците се правят от памук дори не са от хартия.

10

Анонимен

преди 1 година

Дано украинската война не се пренесе в сащ.