89

Мартин

преди 1 година

Всичко си има край, а на тези края им е с още малко наглост.

88

Някой

преди 1 година

знае ли, едно руско изделие, невоенно?

87

Анонимен

преди 1 година

Ко да възразява? Екрайна бива пазрушена, а ЕС плаща за бежанци и един трилион реставрация! САЩ какво ги ***??

86

За неразбрал Боби

преди 1 година

Русия не разполага с никакви супер оръжия, а само с картинки , макети и анимация - затова губят войната в Украйна - всичките им оръжия са наследство ( откраднати ) от СССР - дори най-новите им разработки ( на ниво макети ) са добри стари съветски такива !

85

Анонимен

преди 1 година

И аз не възразявам Русия да използва техни оръжия в САЩ! Дожи предпочитам в САЩ отколкото в Украйна..

84

Руслан

преди 1 година

Всичките джуджета на мезета........... .......... и коня и той!!!!!

83

Анонимен

преди 1 година

До В Украйна: "не виждам никакви руски интереси! Само болни амбиции на луд човек?" - ___ - чудесно казано, споделям това мнение с уточнение, че с болни амбиции са обладани шайка особи в обкръжението на боса! Част от крепостните също, ако не сервилничат от страх!

82

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 1 година

НИЩО ПРОТИВ-----САМО ДА МРИЯТ РАШИСТИТЕ ПО-БЪРЗО И ЕФЕКТИВНО...ГРУЗ-200 НЕ ТРЕБВА ДА СПИРА!

81

До 109 Боби

преди 1 година

Само дето никой не пращат в тундрата, а направо в Донбас...

80

Анонимен

преди 1 година

Вече не виждам лади и москвичи по улиците. Какви русофили сте, как не ви е срам? Знам ви аз, тайничко карате западно возило. Едва ли сте пешеходци напук на цивилизацията :D

79

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 94 - Путин не е започнал за да загуби - Това едно , и второ - Путин е ПОЛИТИК с много качества и много добре знае какво прави , за разлика от всички останали днешни " политици" които са кукли на конции които са на хранилки на корпорациите и нищо повече - Затова е и този ХАОС в Европа само със спирането на едната газ ! Истинските дълновидни политици , трябваше да знаят че зависимостта им от ресурсите ще е една от слабостите им преди още да се подготвят да хапят Русия !

78

Натам вървят руснаци

преди 1 година

Предстои разпад на Руската федерация на отделни субекти!

77

Шотландски боец

преди 1 година

Расия не може 2 области да превземе, щяла да превземе цяла Европа, Мали Мали, друзята се избиха в Украйна, не ми се мисли ако 3-4 европейски държави ги зачешат, а камоли цяла Европа.

76

Анонимен

преди 1 година

Аз още преди 10 години писах тук, че кремълското джудже ще приключи с война, селянчетата с абичките не вярват и слагат минуси ... е, сега ще научите истината на собствен гръб и никакви минуси няма да помогнат.

75

Адмирации

преди 1 година

Ако фашистка Европа, не беше пращала оръжие и пари, до сега Украйна да е руска провинция, а търговията с Европа да върви! Но фашистки правителства искат да разрушат Европа, най-вече злите поляци и чехи, но те ядосаха мечката, а тя ще свърши работата до край, до Лисабон!

74

До 98

преди 1 година

Руснаците до Харков не могат да стигнат, камо ли до САЩ....

73

Анонимен

преди 1 година

САЩ дават оржията но някой друг ще се бие.

72

Мужик

преди 1 година

Честно казано съжалих ги днес хората от току що присъединените територии, пoдлогaта на жужето Медведев ги поздравява с "добре дошли у дома" в един дом от който в момента хиляди хора се опитват да избягат и бъдещето им се очертава посред война, санкции от цивилизования свят, безработица, глад и мизерия.....абе дyбe да им е яко.

71

В Украйна

преди 1 година

не виждам никакви руски интереси! Само болни амбиции на луд човек?

70

Анонимен

преди 1 година

Американците винаги са следвали една политическа тактика - Карат други да се избиват за техните интереси , и всичко е наред щом те не са засегнати пряко ! Този път обаче дано да проявят разум , и да не направят глупостта да дадат на Зеленски ядрено оръжие , защото тогава ще разберат със сигурност какво е война на тяхна територия и няма да им хареса ! Вървете си зад океана и си живейте както искате - ОСТАВЕТЕ СВЕТА НА МИРА !!