22

Анонимен

преди 1 година

интересно на какво разчитат западните агресори в тая война... ако разчитат да отслабят Русия а цената да я платим гражданите на ЕС вече го постигнаха. Ако разчитат да завладеят Русия чрез Украйна спешно требе да ги прегледапсихиатър.

21

Дедо Гочо

преди 1 година

Тази бивша платена комсомолска секретарка здраво по работи за другаря Путин и явно продължава

20

Анонимен

преди 1 година

в Сърбия се използва ядрено оръжие - бомби с тн обеднен уран. От замърсяването в Западна България 10 години нямаше мъхове по дърветата, така както днес от смога все още няма и в София, ако не вярвате колко е *** София излезте в парка. Никой не протестира срещу ядреното оръжие.

19

Анонимен

преди 1 година

МИРЪТ Е МНОГО ЛЕСЕН ЗА ПОСТИГАНЕ - УКРАЙНА ПРИЛАГА РЕАЛНО МИНСКИТЕ СПОРАЗУМЕНИЯ, ВРЪЩА ИМЕНАТА НА БЪЛГАРИ И РУСНАЦИ, НА ТАТАРИ, ВРЪЩА УЧЕБНИТЕ ПРОГРАМИ НА МАЙЧИН ЕЗИК, ПУСКА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ЗАТВОРНИЦИ И ГИ ВРЪЩА НА РАБОТА, ИЗПЛАЩА ИМ ОБЕЗЩЕТЕНИЯ ЗА ПРИЧИНЕНИТЕ СТРАДАНИЯ, ОСЪЖДА МАСОВИТЕ УБИЙЦИ НА ПРОРУСКО НАСЕЛЕНИЕ И ... РУСИЯ ЩЕ НЕ ЩЕ СЕ ИЗТЕГЛЯ, ЗАЩОТО НЯМА ЗА КАКВО ДА ВОЮВА И ОКУПИРА. САМО ЧЕ ХУНТАТА ТОВА НИКОГА НЯМА ДА ГО НАПРАВИ.

18

Анонимен

преди 1 година

В американо-мексиканската нойна щатите заграбват, като подкупват мексиканския генерел Сантаана щатите Калифорния, Тексас и още пет... В битките нарежда на армията да се оттегля при спечелени сражения. Руснаците сега правят същото - корумпирания Зеленски им прОдава щатите Донтексас, Луганифорния, Херо-тенеси и тн хахахаха. При следващи траншове ще им изтрейди и щатите Одеохайо и Николаоневада хахахаха.

17

Анонимен

преди 1 година

А мислите ли си, че ако ненормалното джудже използва такова оръжие, само час след това от ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО ще остане нещо?

16

До анон с бежанците

преди 1 година

А откъде и защо тръгна бежанския поток умнико? От "миротворческите" операции на емигрантите или от точилката на Путин. Въпрос за 1 млн кубика метан

15

Анонимен

преди 1 година

Ам' който иска нека си ги взема на майтап...

14

Притеснен

преди 1 година

Вместо да обиждате бабека, що не помислите кво точно казва, що трябва да притискаме гнома и да не му оставим място за маневра, слушал съм интервю на късака в което буквално каза "а сват без русия на нас за какво ни е", не може да спечели войната а за него русия или е велика или я няма, джуджето е откачалник и не знам дали има някой от тея около него дато му стиска да го спре ако опре до там

13

бял кахър

преди 1 година

До: 6 (Гоги) То облакът да ти е проблемът! При една ядрена война ако от тебе остане отпечатък върху земята значи си късметлия!!! Хубавото е че няма и да разбереш какво става - ще чуеш звук като от изтребител, но всъщност ракета, и после - нищо!

12

Ако Тръмп и Меркел

преди 1 година

бяха още на власт, война нямаше да има! С настоящите *** е възможна и 3-та световна с ядрени оръжия ...

11

Космонавт

преди 1 година

Е, Меркел ...нали са завършили заедно "Училище за глобални лидери" при Клаус Шваб и СИФ. Тази напълни Европа с ракетни инженери, а бункерния и брат ще причини световен глад и смъртта на милиони хора.

10

Анонимен

преди 1 година

Нали Меркел извика всички мигранти, "елате скъпи, заповядайте, ще ви храним, ще ви учим, ще ви плащаме осигуровки за безработица, елате милички, чакаме ви, искаме ви". Обърка цялата политика за миграцията към Европа. Напълни Европа допълнително с ниско-качествени хора, сякаш беше малко бо.кл.ука в Германия, Франция. Провалиха се.Сега седнала пак да дава акъл, най-малко тя познава Путин.

9

Анонимен

преди 1 година

Да хваща самолета и в Москва- специален пратеник на ЕС и да договори край на това безумие! Тя го познава и направи най- много за отношенията. Украина трябва да я договоят взаимно и да има швейцарски статут и асоциирана с ЕС, но без нато или нещо такова, но да спрат убиването на младежи! Руснаците да платят вредите! Невероятно безумие е това!

8

Анонимен

преди 1 година

Тази Путин сигурно я боготвори. Толкова недалновидна политика, че няма накъде. То не е само да пазаруваш от кварталния магазин. Трябва и акъл.

7

ТИ

преди 1 година

Който може да мисли да ползва сивото си вещество. Много е точна Меркел.

6

Гоги

преди 1 година

Ядрено оръжие над Европа е равносилно на Трета Световна, защото облакът ще засегне много Европейци, болести,деца с малформации...,ако до анекса на новите територии,не го убият заради мобилизацията, тогава трябва да се готвим за лошо.

5

158

преди 1 година

мислех, че при Меркел е зле, но след нея стана по-зле..

4

мецана от ГДР

преди 1 година

Меркелица е с голЕми заслуги за незавидното положение на Алимания - почти пълна зависимост от Вовата и военно джудже.

3

Анонимен

преди 1 година

ооо па тая да мълчи,че толкова авнта му даде на джуджето,че няма накъде и то взе,че си повярва,че наистина не е джудже.