62

Слава Украйна

преди 1 година

Украйна си е стандартна държава!Путин е психар!Баба Меркел рожба на ГДР!

61

Анонимен

преди 1 година

Крим си е бил туркоезично татарско ханство може и васално, но никога не е бил във владение на Турция от другата страна на морето, така че турците да си оставят фантазиите си, така че Кримише си е абсолютно русише, защото Русия си е наследник на Златната орда.

60

Кори

преди 1 година

До **** в 1654 г. Украйна "минава под московския цар" (това "московски" е много важно, но тук въпросът е за друго). Тогава Крим е васал на турския султан. Крим не е бил нито украйнски, нито московски. Мислите ли че Ердоган не го знае? Ердоган е активен и се държи със самочувствие, въпрос на време е да предяви претенции. С набъркването на Минск, Москва искаше да интернационализира войната, ще се набърка обаче и Турция и наистина ще стане интернационализация.И Москва още по-горко ще плаче.

59

****

преди 1 година

До Крим не е руски НАТО да го духа.

58

Кори

преди 1 година

В Хага, Меркел до Путин.

57

Аз есмь царь

преди 1 година

Америка е терорист номер 1.

56

Анонимен

преди 1 година

Жалко за баба Меркел че замина и дойдоха кукувици като фон дерЛайням и онова нефоразумение Бербок, да не говорим за британската скумрия Лизи Страсната, добре че италиянците си избраха едно земно момиче.

55

Анонимен

преди 1 година

Що, иначе пуска кучето ли? Комсомолци като нея държат вече 30 години Източна работа заложник на руските си господари.

54

Стефанов

преди 1 година

Путин го създадоха б.о.к.л.у.ц.и като Меркел, които му лапаха за пари. Отделно тая бабишкера съсипа и Европа с нейните мигрантски политики. Сега да й запушат устата в Германия и да не й дават трибуна. Ако имаше решителни лидери в последните 20 години в ЕС, сега змията нямаше да е чудовище и нямаше да има война в Украйна.

53

Крим не е руски

преди 1 година

НАТО трябва бързо да разположи мощни ядрени ракети в натовските държави близо до Русия.

52

Факт

преди 1 година

Засега Американците са идинствените на планетата, които са използвали адрено оръжие! И то срещу цивилни!

51

Анонимен

преди 1 година

Кво се карате бре? Засега Американците са идинствените на планетата, които са използвали адрено оръжие! И то срещу цивилни!

50

Анонимен

преди 1 година

Е ти нали му ги взимаше много сериозно...

49

До 51

преди 1 година

Русофили, не виждате ли какво се случва в Русия, слепи ли сте?! Защо трябва някой да е многословен на думи, за стане ясно, че Русия губи тази война? Руският народ е все повече се изправя срещу Путин и се съпротивлява на мобилизацията и войната.(най-сетне проумяха, че това е война!) Западът затваря границите си за бягащите руснаци, сякаш им казва: Връщайте се в страната си и свалете диктатора, който ви въвлича в унищожителна война!

48

Анонимен

преди 1 година

Ами вземи и на Русия ядреното оръжие. Какво чакаш? А САЩ доказаха, че могат да притежават ядрено оръжие. Наистина, за какво и е на една страна нещо, което не използва?

47

Политиката на Нато

преди 1 година

В Европа е; Държи американците вътре, реснаците отвън, а германците долу да не се надигнат!

46

Антъни Блинкен

преди 1 година

Запитан в телевизионно интервю дали САЩ имат готов план за ответен удар в случай, че Русия прибегне до ядрен удар държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен беше повече от лаконичен - Да, имаме!Ясно е вече, че САЩ са готови. Предстои да видим какъв ще е скритият военен коз, скрит зад 750-те милиардния бюджет. Плаша се какво имат непоказано, но от друга страна Путин трябва да бъде спрян преди да унищожи света.

45

Анонимен

преди 1 година

Русия доказа че не трябва да притежава ядрено оръжие! Не може да се има доверие на тия инфантили! Все едно на дете да дадеш да си играе с пистолет! За какво е това? Гаранция за мир? Виждаме че е обратното.

44

Анонимен

преди 1 година

До Полковник Ти затова си станал полковник щото си подгъ3увал на Русия и си работил срещу България.

43

Полковник

преди 1 година

Абе вземете се разходете до Москва или Петербург или Самара и тогава говорете каква мизерия е в Русия.Ще ви се завие свят от лукс,скъпи ресторанти,магазини и високи цени.Да не говорим за новите небостъргачи в столицата или за красивите паркове.София прилича на Полски Тръмбеш в сравнение с Москва.А Варна на Сунгурларе в сравнение с Петербург.