82

Анонимен

преди 1 година

Май това и беше на Фандъкова, вече чашата преля.

81

Асан Герберджията

преди 1 година

С "майстори"-ромулци-толкоз!!!

80

Анонимен

преди 1 година

Срам и позор! Дайте микрофона на бабишкерата с пъпката сега, да чуем какво ще каже в своя защита! Чакаме те, грозотийо!

79

Анонимен

преди 1 година

Не може кметица,която е родена и израснала по прашните улици на Самоков,да има критерии за качество и красота.За нея всичко,което е по-различно от родното и място е красиво и качествено.

78

Рада Дълбоката

преди 1 година

Путин посегна и на жълтите павета!!!

77

Анонимен

преди 1 година

Европеизация на европеизацията.

76

Анонимен

преди 1 година

И сега внимавайте за кого гласувате в Неделя! Кражбите и грабежите ще продължат с всички сили, ако пак им дадем властта на същите. Защото сега се оплаквате от калпави ремонти и отраданати пари, ама като отидете до урните ... май ги забравяте всички тези неща.

75

автокомплес рс еоод

преди 1 година

ставаме все по некадърни и мързеливи и крадливи .

74

Анонимен

преди 1 година

Само хора,които не са родени и израснали в София,предпочитат асфалт,вместо жълтите плочки.Те нямат това усещане за история и красота,каквото имат софиянци.И за естетика също.Съжалявам,но това е истината.

73

Жоро Павето

преди 1 година

Буахахахахаха. Данчето нали гепи кеша, кво й пука за паветата, хахахахаха. Самоковска история, нищо по-различно последните 14 години. Само крадене, крадене, крадене, крадене и после пак крадене.

72

До 68

преди 1 година

Ей,селчо,аз си харесвам жълтите павета и не искам да ги махат.И не ми философствай за неща от които не разбираш,а си ходи на село и се моли да ти асфалтират улицата,да не се вдига прах.

71

Анонимен

преди 1 година

Гражданите за европейско развитие на България от много години ни европеизират ето така..

70

Анонимен

преди 1 година

В неделя не ходете за гъби,а излезте и гласувайте.За да не се гневите после на поредните герберски поразии и простотии.

69

Анонимен

преди 1 година

Е някой съмнявал ли се е? Казах още като разбрах, че са "отпуснали" 17 млн на гербаджийската фирма Трейс Груп, че това ще е една чиста кражба с некадърно изпълнение.

68

Анонимен

преди 1 година

Вие не разбрахте ли, че никой не иска да го направи, а да открадне едни пари. В Белгия ако някое павенце се е поразместило на другия ден веднага някой е отишъл да го намести. В Холандия, Испания е същата работа. Нашите да отидат в Португалия и да видят как се правят пътища, а те бяха гола вода, но не се краде и резултата е виден.

67

Хаха

преди 1 година

До До 64Ей естет либерален, жълтите павета са част от историята на съвременна България.И ако беше Българин изобщо няма да говориш някакви технически глупости.Толко сте жалки тротинеткаджиите и десните демократи че сте готови да продадете историята си.Видя се със Македония.Вашият ГУРУ Киро лъжата беше готов да продаде България на Македония.Трагични жалки новоизлюпени дървени философи.Асвалт искал нашия.Не искаш ли троти-алея също отделна от вело-то?Ай ходи пей мир и любов и стягай д-то че идва.

66

Анонимен

преди 1 година

Служебното правителство упорито лансира същите ГЕРБерски фирми, които разоряваха България и до сега. С подкрепата на Радев, държавата се връща на предишните мафиоти.

65

Еми...

преди 1 година

За 17 млн. толкова. Сега ще ни дернат още толкова тихомълком и след 2 годинки отново... То да беше само това...колко такива ъПСурди се случват постоянно. В Бояна 3 пъти рисуваха безумни велоалеи, които накрая след като хората се вдигнаха уж ги изтриха. Кой ли плато за тая глупост и колко ли, никой не пита, никой не казва!

64

Анонимен

преди 1 година

Ужас, по добре да не ги бяха пипали изобщо. Преди бяха по-добре. И с какви очи Фандъчката излиза и казва, че работата била качествено свършена.

63

Анонимен

преди 1 година

Е като сте дали изпълнението на Трейс Груп какво очаквате? Тия мафиоти са пословични с ниското качество на работата си. Наемат индийци, които си нямат представа от тези неща, а в същото време от нашите данъци им се превеждат милиони, все едно са наели най-големите майстори в реденето на павета.