62

Съгласен

преди 1 година

До Аз То и Банкя е бивше село...

61

ХХХ

преди 1 година

Подиграват се на народа ......Свикват го да търпи ! В Сливен е голям купон .....Мариупол боб да яде ! Слагат уж нови тръби ...след седмица авария .....айде копай наново ......Не се трамбова ...чакат ние с автомобилите си да го направим ! Няма да е само тук де !

60

Анонимен

преди 1 година

И още-грозни фасади в центъра на София,надраскани от самозвани художници.Разбити улици и тротоари,велоалеи водещи до никъде.Девиза на София трябва да се преименува от "Расте,но не старее" в "расте и грознее"

59

Не може да се отрече

преди 1 година

ЧЕ Гербаджиите са навсякъде! За 12 години са се настанили на всички постове в държавата и в момента техните протежета-социолози заливат медиите с прогнози: Първо място на изборите!?! Как го изчислиха? Кого интервюираха? Очевидно поддръжниците на "Шменти-катели", "Пунта Мара" и ....P.S. Нещо се губи напоследък бившата другарка/госпожа Борисова? Дали това не означава, че САЩ не подкрепят бившия й съпруг?

58

До 64

преди 1 година

Щом толкова искаш да гледаш павета ще си плащаш за ремон на всеки 5 години и няма да мрънкаш. В другите градове паветата отдавна ги махнаха от основните улици. А там където ги оставиха по задни улици станаха пешеходни зони. Наскоро ходих в град Трявна където само преди няколко години е правен основен ремонт на паважа, там също го запазили по някой централни улици от естетически и исторически съображения и в момента целия е на вълни, все едно караш офроуд. Просто тази технология е безнадеждна.

57

Аз

преди 1 година

Просто не трябва да се позволява хора от село да са кметове на големи градове. Тя Данчето расла на полето и това и се вижда добре. Да, ама не е!

56

Анонимен

преди 1 година

Като гледам ремонтите на ГЕРБ,ме е страх да се кача в метрото.

55

No comment

преди 1 година

Йорданка метастазата да си заминава моментално

54

До 52

преди 1 година

Паваж има и в Швейцария.Но нашите плочки са уникални и са емблемата на София.Само един нискоинтелигентен човек може да предложи асфалт,вместо тези плочки.Те са като картина за ценители.Аз не искам да ги махат.

53

Анонимен

преди 1 година

Позор! Срам за кмета и ГЕРБ, които бяха изкарали и армията от ***, за да обясняват, че ремонтът бил перфектен! Мръсни селяни, прасета, унищожители на града ни!

52

Анонимен

преди 1 година

Ако искате да има добре наредени жълти павета трябва да спрете автомобилите които се движат по тях. Не стане ле пешеходна зона паветата ще са винаги в лошо състояние.

51

който гласува з герп

преди 1 година

е за курило, 4 километър и карлукоВО ЗАЕДНО

50

Написах, че

преди 1 година

Кражбите на ГЕРБ и Фандъкова стават все по -вифими.И ме изтриха.

49

Анонимен

преди 1 година

Необразованите хора, гледащи тв, вместо да четат книги, не би трябвало да имат право да гласуват.

48

Анонимен

преди 1 година

Ти,квоч.а пак се на.ак.а. Цялата им работа 15 г на ГЕРБ е кражба и ремонт на ремонта. Омръзнахте ни безкрайно

47

Анонимен

преди 1 година

*** пак се на.ак.а. Цялата им работа 15 г на ГЕРБ е кражба и ремонт на ремонта. Омръзнахте ни безкрайно

46

Българин

преди 1 година

Фирмите , които участват в такова начинание трябва да са чуждестранни - има колкото искаш !! Ако има наши работници , които да се справят , нека ги наемат ! Ако ли не -те ще си докарат работници

45

Анонимен

преди 1 година

Бойковите хора, крали като за последно. Щото само с подкупни социолози избори не се печелят.

44

Анонимен

преди 1 година

Да ги махат! Дори и перфектно да се наредят пак ще се разместят най късно до 5 години. Паважа е примитивна технология измислена от преди хиляди години. Не е съвместима със съвременния автомобилен трафик. Дори и да ги бетонират отдолу пак ще се разбие след няколко зими при този трафик. Паважа в 21 век е чисто визуален елемент и няма абсолютни никакви технически предимства пред асфалта.

43

Анонимен

преди 1 година

Каквито магистралите такива и паветата. Европейско гепене на пари.