102

до 116

преди 1 година

Като отдавна ги няма майсторите на паважа, ще се асфалтира!Това значи ли, че през половин година ще се ремонтира?!

101

Анонимен

преди 1 година

Аз от тая коооочина друго не очаквам.

100

Анонимен

преди 1 година

Не може да бъде :)

99

Пич

преди 1 година

Случва се и с най-добрите герберски фирми.

98

ГешеФФтаров

преди 1 година

До: 108 (Толкова е просто) Бе никак не е така просто, колко си наивен! Докато аз съм главен прокурор няма и косъмче да падне от главата на моя човек!Ей, че наивни хора имало, ей!Добре че ги има много такива, та пак ГЕРБ да спечели и пак аз да си седя в креслото и да коля и беся наред!

97

извод

преди 1 година

ФИГУРАНТА Е КАТ ТИКВАТА!

96

Анонимен

преди 1 година

Бай Асан толкова може да подрежда кубчито бе бате....

95

Толкова е просто

преди 1 година

Собственикът на фирмата изпълнител влиза в затвора и стои там докато неговите служители със средства на фирмата възстановят плочките както трябва. Това е логичното и справедливото. Ако е сбъркал работник той ще се разправя с него когато излезе.Иначе е сладко да папаш обществени поръчки но и отговорно а отговорността понякога иска жертви.

94

Assen Vassilev - ПП

преди 1 година

Скоро се връщаме на власт и първо ще вдигнем осигурителния доход на 10 000 лева, така всички програмисти ще кихат яко на държавата. После ще въведем и прогресивно доходно облагане : до 2к - 10%, до 3к - 15%, до 4к - 20%, до 5к - 25%, до 6к- 30%, до 7к - 35%, до 8к - 40%, над 8к - 50% данък !

93

Анонимен

преди 1 година

До: номер 98"Дали няма начин да се криминализира некачественото изпълнение на обществени поръчки? То ако има въобще тука обществена поръчка. Как не ги хвана срам тези." Не и докато главен прокурор е другарят Гешев! Същата работа беше и на площад "Славейков" с "перките от акули"! Имаше и пострадали! Главен изпълнител беше близката на ГЕРБ фирма "Джи Пи Груп".А директорът и Владимир Житенски, известен като Владо Лъжеца дори се бил хвалил че ще спечели още преди да обявят поръчката...

92

Изпълнителите на

преди 1 година

този фарс са били яко пияни :)

91

Анонимен

преди 1 година

"Ремонтът влезе и в предизборните кампании на няколко партии, като от ГЕРБ, за да защитят собствения си кмет, дори показаха снимки как всичко е наред." Чудесна антирекламна предизборна кампания си направиха ГЕРБ с тия павета!!! Всеки ден на път за работа минавам по тях. И не, не са хлътнали после, а си бяха такива от първия ден в който минах по тях и щях да си скъсам бъбреците!!!Да беше крив асфалт щеше да е по-меко, а това друса като при земетресение!

90

Дядо от село

преди 1 година

Нямат срава

89

Разбивка

преди 1 година

От 17 милиона бюджет: За Буци - 7 милиона, за самоковската учителка - 4 милиона, за изпълнителя - 3 милиона, за подизпълнителя - 2 милиона, за *** с лопати - половин милион, за бетон с пясък под паветата - половин милион. След 2 години дайте 25 милиона бюджет да им дадем на *** поне един багер.

88

Анонимен

преди 1 година

с голяма фуга и са ги циментирали. За да не може да се къртят, щото като ни удари нагона на народната любов и поискаме да им я дадем ще вземем да ги откъртим и по главите им. Ама те ги зациментирали предвидливо да не е така лесно. Но нагона ще е силен някога, няма да ни спре този цимент.

87

Гербав

преди 1 година

Нещо нема ли кризисен пиар от баби герп?Все пак да не забравяме, че се работи при изключително тежки условия, хихи

86

Анонимен

преди 1 година

Дали няма начин да се криминализира некачественото изпълнение на обществени поръчки? То ако има въобще тука обществена поръчка. Как не ги хвана срам тези.

85

だ

преди 1 година

Къде е оня симо да ни обясни?

84

Анонимен

преди 1 година

Защо мислите,че от Йорданка нещо зависи и тя разбира от нещо.Тя е една кукла на конци,назначена само да се усмихва пред хората,докато гербавите хиени в общината пълнят чекмеджето на вожда.

83

Анонимен

преди 1 година

Типично за ГЕРБ - ремонт на ремонта на ремонта на ремонта ....