131

Анонимен

преди 1 година

Кой знае с ква се движи на руснаци как да вярваш ти ли си я засичал лично

130

Анонимен

преди 1 година

Кинжал с каква скорост се движи?

129

Анонимен

преди 1 година

Не сс глупости няма ракета въздух земя хиперзвукова.

128

Анонимен

преди 1 година

Това "никой няма хиперзвукови ракети в момента" ми звучи като "никой няма ядрено оръжие в момента"

127

от ЮАР

преди 1 година

До АнонименТова, какво САЩ говорят за военната мощ на Русия въобще не е релевантно. Пропагандата на САЩ още 1950 раздува многократно и създава мита за СССР като свръхсила. Благодарение на тая пропаганда се харчат стотици милиарди за оръжие, благодарение на които имаме Златен Век на Авиацията (50-те години), микроелектрониката, генетиката, материалознанието на супер ниво и пр. Военните разходи се оправдават с тия раздувки и това е добре за света и прогреса на технологиите. Митове и легенди !

126

Анонимен

преди 1 година

До от ЮАР "Западът нищо не налага." - Вярно? Опитаха с ваксината в Австрия или тя не е част от Западната система? Там се прие закон за задължителна ваксинация. Държиш се, все едно падаш от Марс. Явно ти плащат. Да не можеш да ходиш на работа, да не можеш да пътуваш, да не можеш да отидеш на ресторант, да не можеш... това викаш не е налагане, това е твой доброволен избор, така ли? Не искам да разводнявам темата и да започнем с Ковид, но да отричаш,че сега е близо 2 часа вечерта Бг-време е смешно.

125

Анонимен

преди 1 година

Стига си говорил глупости бе. В момента С-400 , С-500 и А-235 Нудол са хиперзвукови и това са само защитни системи.

124

Анонимен

преди 1 година

Никой няма хиперзвукови ракети в момента

123

от ЮАР

преди 1 година

До Анонимен-150-- Вижте, въпросът за ваксините ковид е сложен. Очевидно те имаха много добра роля за намаляване ефекта на епидемията. Обаче, ако проследите медицинските издания, ясно се вижда, че през първите три седмици след иглата, хората много по-лесно се заразяват. После е ОК, карат го като цяло по-леко. Още преди локдауна, Януари 2020 ние в къщи имахме сток от Зитромакс (Азакс по вашему) и хлорхинини в хладилника. Боледувахме 2021 имахме и Ивермектин. Оправихме се и не е нужна ваксина.

122

Анонимен

преди 1 година

До от ЮАРКак да нямат хиперзвукови ракети като това се потвържадава дори от САЩ? След като американците и всички останали са засекли че ракетата се движи с над 10 мах в атмосферата кой си ти да казваш кое как е? ПРО А-235 Нудол виждал ли си как се изстрелва? Имаш ли изобщо понятие какво се случва. А ракетите Оникс с които обстрелват Украйна летят в плазмен облак и ги бъркат с хиперзвукови това виждали ли си го?

121

от ЮАР

преди 1 година

До Анонимен 151--- Западът нищо не налага. Аз съм на Запад (макар и в ЮАР, но системата и правилата са същите). Казах ви, че корпорацията наложи задължително ваксиниране, но аз не го приех просто от инат. Те имат нужда от мен. Аз не съм ваксиниран и си джиткам по света и работя онлайн за тая същата корпорация. А при Путин, неваксинираните не можеха даже в метрото в Москва да влизат. Не ми говорете за диктатура. Виж русийката първо, много по големи ваксинатори бяха.

120

Анонимен

преди 1 година

Никога никой не трябва да има пълната власт. Нито САЩ нито Русия нито Китай. Това е елементарно нещо и се учудвам силно когато видя накой който още не го е осъзнал.

119

от ЮАР

преди 1 година

До Анонимен--148--- Видял съм достатъчно изтребители и хеликоптери. Руски. И мога да сравня данни, както и по физически досег и оглед. Що се отнася до ракетите, всеки може да провери - нямат хиперзвук. Кинжал има скорост над 3 МАХ, обаче се изстрелва от изтребител, в случая Миг31, подобен на Миг 25 при пикова скорост на самолета от малко над 3 МАХ на голяма височина (над 20 км.) Оттам е хиперзвуковата скорост. Америка обаче още през 1965 има Х-15 пилотиран с над 6 МАХ, оцелял и приземил се!

118

Анонимен

преди 1 година

Русия нищо не е нужно да наваксва.От нея се иска само да се разкара от територията и да я предаде на Китай.

117

Анонимен

преди 1 година

До от ЮАР - Ахаа, значи стигнахме до налагане на нещо (ваксината). Защо Западният свободен свят налага нещо така диктаторски? А какво ще започне да налага на всички, ако завладее на 100% света? Какво би направил и най-големия демократ, ако знае, че може да върши каквото си поиска, да убие когото си поиска, да изнасили която си поиска и т.н. без да има кой да му потърси сметка? Ето заради тези въпроси, които явно не си задаваш, не трябва нито САЩ, нито който и да е друг, да владее целия свят!

116

Анонимен

преди 1 година

До от ЮАР Това че го правиш на инат не говори добре. Явно не си изградил собствено мнение и се ръководиш от останалите и понеже Егото ти е силно изразено не си свикнал някой да те оборва така категорично акто днес

115

от ЮАР

преди 1 година

До Анонимен144---Ще те разочаровам - не съм ваксиниран нито веднъж за Ковид. Не защото не вярвам в тия ваксини, а просто на инат. Мислех миналата година, че може би е добре да се ваксинираме, но едновременно със съпругата ми боледувахме от ковид-а и когато заговориха за задължително ваксиниране, ние отказахме. Защото някой го налага, а аз съм СВОБОДЕН ЧОВЕК, аз РЕШАВАМ! Дори корпорацията, за която работя не можа да ми наложи, понеже има нужда от мен. Аз съм СВОБОДЕН ЧОВЕК! Вденете най-сетне!

114

Анонимен

преди 1 година

До от ЮАРИ на какво се базира това твое мнение? Я дай пример относно балистичните ракети и ядреното оръжие. Преносителите и тн. Стана ми много интересно понеже и аз не съм случаен

113

Анонимен

преди 1 година

До от ЮАР "Защото виждаме изобилие от задръстеняци без елементарни познания за историята и политиката в света" - За историята стана ясно, че именно ТИ нищо не разбираш т.е. ти си задръстеняка без елементарни познания, щом не знаеш как свършват всички, които се опитват да превземат света (по-долу имам коментар по темата). За политика се вижда колко знаеш - мислиш си, че се хващат две държави за ръчичка и си припкат заедно и им е хубаво и така... Живот си живеят. Наивник си, проумей го!

112

Анонимен

преди 1 година

Естествено че ЮАР е платен коментатор. Вероятно е от редакцията. То ако имаше мозък щеше да си отговори на въпросите много преди да пише по форумите за да не се излага така.