231

Анонимен

преди 1 година

Русия е фашистка държава благодарение на шайката бандити в Кремъл и бункерния пcиxoпат... Именно затова ще престане да съществува.. Всичко във Вселената си има начало и край. Тази война в Украйна е началото на края на Paшистан...

230

ПУТИН

преди 1 година

ЗАПОЧНА ВОЙНАТА ! ФАКТ ! ЗА КАКВО ПРАВО СЕ ПЕНЯВЯТ РУСОФИЛИТЕ ? АКО ПУТИН ИМ ХАРЕСВА, ДА ВЪРВЯТ ДА ВОЮВАТ НА НЕГОВА СТРАНА ! НО КОГАТО ЗАГУБИ ВОЙНАТА, АКО ОСТАНАТ ЖИВИ, КАТО ПЛЕННИЦИ ЩЕ РАЗЧИСТВАТ РУИНИТЕ В УКРАЙНА ! ТАКА ЧЕ, ВНИМАВАЙТЕ !

229

ХИМАРСите

преди 1 година

са 25 и пристигнаха още 18 нови. Мобилизираните руснаци са неопитни, ще дезертират в плен, ще оголят фронтовете и с изоставеното оръжие ще въоръжават украинската армия. След като Русия загуби войната, Диктатурата ще бъде свалена и пленниците ще се завърнат при семействата си.

228

Мето 2

преди 1 година

Борисов, Пеевски и Доган - по-по-най-големите "натовци" - с 3 руски моркова в 'ануса за всеки.

227

Мето

преди 1 година

Румен Радев - най-големия натовец - с руски морков в 'ануса.

226

Анонимен

преди 1 година

Ако говорим за реда, една държава да ти казва как да живееш, коя валута да ползваш, с какви ГМОта да си храниш децата, какви ЛГБТ ценности да използваш, с какви шистови химии да си отровиш почвите и водата, какво да пише в учебниците ти по история .. ако за този световен ред говорим, тогава ДА!!! Нека Путин или който и да е да го унищожи!!!

225

Това го умееш

преди 1 година

Киряков, получавай си паричките от НПО-та и си поркай по луксозните кръчми!

224

Накратко

преди 1 година

До АнонименООН още не е било създадено.Аиде проверяваите ги тези неща.

223

Augusto Pinochet

преди 1 година

ПУТИН МНОГО ЯСНО ФОРМУЛИРА ЦЕЛИТИ СИ ОЩЕ ФЕВРУАРИ И ГИ СЛЕДВА КАКТО ВИЖДАМЕ. ПЪЛЕН СРАМ,РЕЗИЛ И ПОЗОР Е НЯКАКВО НЕДОНОСЕНО АНГЛОСАКСКО ОТРОЧЕ - ДЕФОРМИРАНО ОТ ДЕМАГОГИЯТА НА АМЕРИКАНИЗМА ДА ГОВОРИ КАКВО МИСЛИ ПУТИН - МНОГО МОЗЪЧНО ИНВАЛИДНО МИ ИДВА!!!

222

До 220

преди 1 година

Толкова си учил или си "завършил" Харвард, миличък илитерат?

221

За какво пищят

преди 1 година

Тоя шамшал откри топлата вода. Рушенето на международния ред започна с Кипър,после с поглъщането на ГДР,после с разпада на Югославия и накрая с бруталното откъсване на Косово,т.е Западът създаде множество предшестващи прецеденти. За какво сега пищят - в Косово даже и референдем не се проведе.

220

Сюлейман паша

преди 1 година

Глупаците воюват а Турция им гледа сеира и се мьчи да ги разтьрвава.Хотелите се пукат по шевовете,най големият аеропорт в света(капацитет 200 мил.)не може да побере пьтниците,всички млади и кадьрни руски и украински (IT)ишници избягаха в Т-ция,старчоците от Европа отдавна резервираха местата по хотелите за цялата зима,дребните сметкаджии,бьлгарите ,са завладели цялата турска Тракия,иранците напират откьм гр.Ван...Еее,берекет версин!!Все така да е!!!

219

Ала Бала

преди 1 година

има няколко прости факта: 1. САЩ имат по добра медиина попаганда 2. САЩ имат икономически интерес от конфликти по цял свят. 3. Войната в Украйна е война спонсорирана от САЩ срещу Русия. Къде точно Русия е нарушила международния ред след ВСВ?! Руснаците са империя, която просто не кляка пред този и онзи, за това се казва империя. Войната е последна истанция, но тук САЩ не проявиха уважение и подпалиха този конфлик съвсем целенасочено. Както виждате всички губим те печелят.

218

Анонимен

преди 1 година

Напоследък много често цитирате тук устава на ООН. Само, че страна членка като САЩ, го напуши още с бомбите над Хирушима и Нагазаки, а след това и над Белград. Какви бяха санкциите срещу тези нарушение на устава от страна на международната общност?

217

Анонимен

преди 1 година

Г-н Киряков, а кой победи нацизма във ВСВ?

216

Анатема

преди 1 година

Антихристът Путин осми месец пали и граби православни земи!Да гори в Гейената ВоВеки ! Анатема!

215

П.К.

преди 1 година

България е достатъчен и добър пример за това, колко сме добре по всички критерии от този "международен ред, създаден след Втората световна". Този подлизурко някой му плаща, за да плещи абсолютни неистини. Срам и позор за подобен "политолог"...

214

taschunka witko

преди 1 година

От къде излезе този политически плужляк?

213

Данчо

преди 1 година

Колко продажници господи, няма спасение от хора, за които Господ са парите. За жалост такива ни управляват.

212

алоо

преди 1 година

"по устава на ООН, какви са основните права на отделните държави - суверенитет, териториална цялост. Това се опитва в момента да разбие Путин". А къде беше ООН и какви последици имаше,когато фашистите от сащ бомбардириха Ирак за едното "предположение"?!?Стига с това лицемерие и двоен стандарт,ясно е че се храните от разните "неправителствени организации" на американците,ама имайте поне малко морал. крайно време е такива екземплярчета да не ги представят като "политолози",а като членове на НПО-та