11

Путин

преди 1 година

И аз не знам кво правя

10

Анонимен

преди 1 година

Не преставам да се изумявам. Специалистите като този спали ли са досега, та не знаят какво се е случвало от ВСВ насам? Ами, че те войните не са преставали. Всъщност има една подробност: войните досега са разпалвани от САЩ, а това явно не подлежи на критика. Но ако се погледне по-надълбоко в нещата, тази война пак те я разпалиха.

9

Да напомня:

преди 1 година

Международният ред не се руши от февруари тази година, това процес, който започна в началото на 90-те, след разпада на СССР. Не е зле г-н Киряков да си скъса дипломата по лъгане, определено не умее да лъже убедително и става за смях!

8

Joko

преди 1 година

КиррлиАков, абе ти на две магарета сено не можеш да разделиш ! какви са тези глупости, които пишеш ?

7

Яне от Сандански

преди 1 година

Не след Втората Световна а след 1989г.Янките прекалиха с това да се прават на господарите на света и да нападат и унищожават суверенни държави.Само че с руснаците няма да стане.

6

Анонимен

преди 1 година

Тоя "Георги Киряков, политолог" - ненормален ли е или просто откачен ?? Да държим на реда след 1944 - източен и западен блок, варшавски договор и сив, та да направим гадно на Путин ! Къде ги намират такива "експерти" ?

5

Истина

преди 1 година

Няма какво да се лъжем 1989 беше повратна година, трябваше да падне един от двата строя, всеки запознат с обстоятелствата знае за кризата в западния свят по-това време, но благодарение на Горбачов и неговия слаб характер, както е известен продажника пицаджия .. и двата строя си имат недостатъци и сега пак навлизаме в кризата на западния свят който е основан на разхищението, ако не се разпадне Русия или Китай, западния свят ще стане социалистически.реално удължават агонията си, но края идва

4

Анонимен

преди 1 година

Не че нещо, ама Путин си повтаря едно и също от 10 години насам! И го направи, както си каза. Такива емоционални вмъкнати мнения не са особено обективни, а по-скоро платени нацистки внушения. А кой крив, кой прав вероятно няма да разберем скоро

3

Анонимен

преди 1 година

Този е вреден за почистване.

2

Анонимен

преди 1 година

Международният ред след ВСВ война беше отдавна нарушен,и причина за това не е Путин е реенегатът Горбачов,след изтеглянето на бившият СССР от източна Европа се започна с непрекъснатият натиск над Русия,споразумението за буферната зона която беше определена отдавна беше разрушена докато НАТО се озова по границите на Русия!

1

Анонимен

преди 1 година

Руснаците са най-добри в.. рушенето.