264

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен... 277 .. 90% СА НЕГОДНИ , ДОСТАТЪЧНИ СА САМО 2 % . Доказано е че с атомното въоръжение в света , може да се затрие планетата , само 120 пъти , така че не се надявай на 90% негодност , 90% от 120 пъти , КОЛКО СА ?

263

Х

преди 1 година

Ленчето май не краде вече????

262

Анонимен

преди 1 година

Члвек е добре да си цени времето.

261

Анонимен

преди 1 година

Ядрен взрив високо в атмосферата може да предизвика електромагнитен импулс HEMP/NEMP (търсете в уикипедия какво е това) и да наруши всякакви радиовръзки за часове наред. Ако това се случи е възможно да се приеме за ядрена атака от НАТО-вски държави, така че според мен взрив над Черно море няма да се случи. А ядрени подводници до Норвегия са една от суперголемите глупости - точно Норвегия не заплашва Русия. Не знам откъде ги намирате такива "анализатори".

260

Анонимен

преди 1 година

Англия излезе от ЕС , за да могат заедно с щатите да поставят ЕС на колене , още преди войната , и сега си правят КАКВОТО СИ ИСКАТ С ЦЯЛА ЕВРОПА ... Наскоро Германия и Франция се противопоставиха с/у двете величия , за санкциите , които САНКЦИИ СА САМО ЗА ЕС , но не и ''величията'' , те си търгуват , след като ИЗМЕСТИХА ЕС от руските пазари и заеха мястото му ! Липсата на лидери в ЕС , докара и цяла ЕВропа да страда , и то ще бъде МНОГО ДЪЛГО !

259

Анонимен

преди 1 година

да го пуска по към декември, туй ядреното, че като ще светим в тъмното да не плащаме сметки за ток. то и без газ ще почнат сигурно и режими на тока, ще си измрем от скука:(((

258

МОЦАРТ

преди 1 година

Да пръдна да пръднааа

257

Анонимен

преди 1 година

Събев и Поптодорова винаги се появяват да снесат опорните точки на работодателите си.

256

Змей от Гибралтар

преди 1 година

Аз за нищо на света не бих се отзовал на някаква призовка за мобилизация. Не ме интересува за кого или срещу кого. Само и единствено ако срещу неотзоваване ме заплашва смъртно наказание, но по принцип не мерси!

255

Анонимен

преди 1 година

Путин да си заплашва колкото ще. Има няколко балистични ракети на склад и няколко хиляди ядрени глави, 90% от които са негодни, а само няколко броя са монтирани на ракети, защото Русия ракети няма. Е, сигурно е внесла някакви от 60та година от Иран или КНДР. Русия има много цели, а НАТО- само една. Русия си заминава при ядрена война за часове, но с нея си отива и планетата.

254

МОЦАРТ

преди 1 година

А АЗ МОГА ДА ТРЪТНА В ЧЕРНО МОРЕ

253

бай Пешо

преди 1 година

да де, ама теа платени "еуроатлантици" напоследък нещо много се активизираха, и взеха да се опитват да ни облъчват навсякъде по медиите, по всякакъв повод и по всякакъв начин

252

до 269

преди 1 година

Принципно путинистите са функционално неграмотни. Предвид факта, че у нас 70% От населението е такова, логично е да има доста путинисти. Но не всеки функционално неграмотен е путинист. Вече всеки путинист е фунционално неграмотен, това ясно. А на фронта ще те пратят първо тебе, защото евроатлантиците у нас сме тия 200к (98% от тях) души с доход над 10к, които плащаме пенсии и издържаме държавата. А ти си обикновен бачкатор в сивия сектор и полза от тебе няма. Готви се за мобилизация.

251

Анонимен

преди 1 година

Първо Путин беше тежко болен и му оставаха броени дни.После имало атентат спукали му гумата на колата.Сега щял да пуска атомна бомба над Черно море.Голяма фантазия имат някой хора.Истината е че Путин здраво плющи Украйна вече седем месеца и е превзел една трета от територията.Да не говорим за милионите бежанци които я напуснаха.А като бонус и инфлацията.

250

Анонимен

преди 1 година

Защо в България няма РЕФЕРЕНДУМ , за излизане от НАТО и ЕС ? Или понеже се знае предварително какво ще се получи , затова не се дава и дума от Бг-медии --113 място !

249

Путин може

преди 1 година

да запали океаните със специално оръжие, неизвестно дори на генералите му. Мултипликациите продължават.

248

Анонимен

преди 1 година

До USA...Мислиш ли че ако и в България има мобилизация , всички мъже с голяма ''РАДОСТ'' ще приемат това ,...... и КОЛКО биха тръгнали да се бият с/у Русия !Наскоро преди 2 дни започна признанието , че ПУТИНИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ БИЛИ МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ЕВРОАТЛАНТИЦИТЕ .Ще видим на практика !

247

До 265

преди 1 година

Това важи с пълна сила и за русожопите агресори.

246

Анонимен

преди 1 година

По-побъркано нещо не бях чел днес. Но денят е дълъг. Днес.беге, пишете пак статия, че Путин има двойник, че много ми се чете. Мерси :D

245

Пръц

преди 1 година

И нашите "герои" се оакаха тотално. Голем зор ги гони за Матушката им любимая. Вече не знаят какво говорят и как да се извъртят.