284

Пич

преди 1 година

Останал си сам тук....

283

Анонимен

преди 1 година

Може и с подводен и да предизвика цунами......

282

Анонимен

преди 1 година

Че ще има безконтролно изтегляне на руската армия от фронта е пределно ясно! Но на дждуджето не му стиска да прави ядрен взрив.

281

Анонимен

преди 1 година

Държава Украйна няма, не е имало и няма да има! Зеленски и фашистката му клика защитават на първо място фашистката си идеология и на второ място му трябва територия на която да осъществи тази идеология, но крайните южноевропейски територии на Русия са населени с етнически руснаци и планът му не успя! Още в Зародиш Русия унищожи нацистите и опитите им да създадат фашистка държава подобна на Германия през 30-те и 40-те години на миналия век.

280

Анонимен

преди 1 година

След като фашизмът в Украйна беше ударен и унищожен в зародиш, на Зеленски и фашистките му приятелчета не им остава нищо друго освен да играят ролята на невинни жертви пред световната общност, които нямат нищо общо с Айдар, Азов, Десен сектор, които не са провъзгласили един фащист убиец на хиляди руснаци и поляци, като Бандера за национален герой и да извършват престъпления след престъпления против човечеството, като прехвърлят вината на руснаците- Буча, Юзум, Запорожката АЕЦ, теракта с/у Дугина

279

Анонимен

преди 1 година

Русофобията е остро психично заболяване, което води до деградация на личноста! Русофобията неизменно се свързва с кравароробията, но не непременно с българският патриотизъм. Днес когато видяхме резултатите от изборите в Италия виждаме как лъсна истината за това, къде е фашисткият режим дали в Украйна или в Русия. Спечелилата партия в Италия се представя от самите италиански политолози, като постфашистка партия и като такава тя подкрепя не фашистка Русия, а фашистка Украина!

278

До до олигарсите

преди 1 година

Ти сега, адвокат на руските олигарси ли се явява?

277

Б.

преди 1 година

Самият Путин му го е казал...

276

Анонимен

преди 1 година

А над Москва какво може да се случи...

275

опетков

преди 1 година

До Кой какъв е Май забравяш да кажеш, че Япония обяви война на САЩ през ВСВ и напълно заслужи каквото си получи.А Русия не е обявила война дори на Украйна, което не и пречи да върлува там. Дано си получи и тя заслуженото..

274

До 292

преди 1 година

А диваците що и ядоха капитан Кук...

273

Анонимен

преди 1 година

До Олигарсите... А в Украйна как беше ???Кои избягаха ,... и кои останаха , май само чуждестранният легион .Колко пъти Макрон хоДИ до Путин да го моли да пусне френските войници от плен !

272

Анонимен

преди 1 година

Къде са Баце , БикоФ , Гърневски , Паси-то , PKP-to , Десита ... да кажат , защо дадоха на Русия 2-3 милиарда за потока ..., а сега видяха твърдия .Днес сме с вас , утре не сме с вас .

271

Край

преди 1 година

И пускайте клипчета как руснаците ги мобилизират с шишанета от 1890 г. и чакайте да повярвам. Не че няма и шарани на гола кука да се хващат ама са малко.

270

Олигарсите

преди 1 година

нямат ли равни права с останалите? Ако не ги мобилизират, ги лишават от правото да дадът живота си за Русия...

269

Край

преди 1 година

Давайте ни всеки ден Ленчето, Иджев, Агов и Ал. Юраданов и чакайте да намразим Русия. До тук си намразих само телевизора. Нещо за погребението на Суперграни няма ли?

268

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен--283 Норвегия не заплашва Русия !Е, да де , а да не би Русия да е заплашвала НАТО ? Какво общо има Украйна с НАТО и ЕС ? Докато НАТО заплашва Русия !

267

Анонимен

преди 1 година

Не бях чувал такава глупост че руснаците нямали ракети.Американците купуваха доскоро руски двигатели за ракети.Първият спътник в света руски,първият космонавт руснак. Ракетите им летят като луди в Украйна.Как го измислихте че нямали ракети и не летели.

266

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

ОЩЕ НЯКО ПИШМАН АНАЛИЗАТОЕ НЯМА ЛИ ДА НИ НАВРЕТЕ В ОЧИТЕ? СЕГА Е РЕД НА ПАСИ И ПЛЕВНЕЛИЕВ,ВСЕ ПРИЗНАТИ МЕЖДУНАРОДНИ АНАЛИЗАТОРИ.

265

Анонимен

преди 1 година

Евроатлантиците в България са само на приказки , ако ги мобилизират , КОЛКО ОТ ТЯХ ЩЕ СЕ ОТЗОВАТ , или веднага ще ДУХНАТ !?