55

Анонимен

преди 1 година

Малка подробност. Всички помагат или не пречат на Украйна. Оръжия, техника, информация вкл. космическа. При това Украйна не плаща засега. Тоест -помощ. Ха сега путиноблизачи, кажете кой помага на технологично изостаналата Русия? Борбата е да и продадат нещо на висока цена просто защото виждат, че е натикана в ъгъла. Ако нещото е по високотехнологично не смеят заради санкциите. Войните вече са войни на технологии и тая е пробната. Къде виждати мястото на колхозниците?

54

Анонимен

преди 1 година

Да живее България и Русия!

53

Велински

преди 1 година

В България да се въведе военно положение и да се готвим за войната, която ще започне на 22 октомври с разрушаване на всички руски бази в Сирия

52

Анонимен

преди 1 година

86 Мумията Лавров бързо се изниза след речта си, пълна с лъжи, от страх да не го линчуват.

51

Анонимен

преди 1 година

Какво стана с "военната операция", която Путин бе планирал за няколко дни, да стигне Киев? Май, дълго се проточи, загуби 50 000 руски войници и обяви мобилизация. ***, който държи пръста на едно копче и заплашва света с ядрено оръжие. Русия носи бедност и нойни. Това ли, иска света? Да приеме неговия световен ред? Сигурно, не. Пълно фиаско.

50

Анонимен

преди 1 година

Лавров да го арестуват в Ню Йорк, какво чакат? Това е заплаха за целия свят.

49

Анонимен

преди 1 година

66 Демокрацията не е съвършена, но няма по-справедлив ред от нея. Самият Лавров говори, че трябвало да се "спаси" демократичния ред". Но това ще стане само, ако се спре психопатът Путин с неговите имперски амбиции. В Русия никога не е имало демокрация.

48

Анонимен

преди 1 година

Ми тетъкива неща се случват когато народа е *** и се оправлява от прости 90%от руснаците живеят в бедност само войната им липсваше до скоро пред телевизията подкрепяха войната и путин сега се чудят на къде да бягат

47

Анонимен

преди 1 година

Защо въобще му дадохте виза на тоя кон,трябваше да си стои в Блатная и да гледа ООН-ето през крив макарон.

46

Анонимен

преди 1 година

Украинците преживяха Чернобил, ще преживеят и 3 световна ядрена война

45

Анонимен

преди 1 година

Русия се стреми към световно господство, което налага със ядрена заплаха и като сее смърт, разруха, и терор. Трибунал за Русия. Светът няма да приеме примитивната диктатура на побъркания Путин.

44

Реалист

преди 1 година

Скоро ще започнат да мобилизират и Българи. В нашия квартален клуб вече се чуват революционни песни. Русофил за бой се стяга мята пушка на рамо.

43

Анонимен

преди 1 година

НАТО ще даде 20 000 жертви, но това е нищо в сравнение с разпадането на световния ред и демокрацията

42

ОрВел 1984

преди 1 година

Ако бяха дали на Зеленски ядрено, а ни Химарс - до сега войната щеше да е приключила. Може би за това той продължава да стреля по Запорожката АЕЦ....

41

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 64 ООН похвали ли наркомана че разполага оръдията в детски градини и квартали.Че раздаваше оръжия по площадите на който иска.На разни психота като теб.На отребки и затворници.

40

Анонимен

преди 1 година

51 Путин бе планирал блиц кръг до една седмица за завземе Киев, пък какво стана? Изгуби 50 000 войници. Обяви мобилизация, сигурен знак, че върви към поражение.

39

Анонимен

преди 1 година

Айде НАТО влиза във войната

38

:)

преди 1 година

Бъдещето не е хич светло...за всяка една от империите залогът е "всичко или нищо" Ако в Русия бъде инсталирано про-американско правителство, Русия ще стане една суровинна база на капитализма за следващите 50-100 години...Ако падне Русия, Китай е следващата плячка на щатите...А пък щатите не успеят..държавата е обречена на разпад..Америка отдавна консумира много повече, отколкото произвежда..

37

Някой

преди 1 година

До Анонимен 61 Сигурно всички искат правилата на сащ.Не се пени толкова.Заработи си похвалата.

36

Анонимен

преди 1 година

ООН обяви зверствата на руснаците в суверенна Украйна. Избити стотицихиляди невинни, сред които деца, сравнени със земята села и градове, прогонени 1.5 млн, изнасилени стотици, от деца до 80 годишни. Трибунал за Русия.