15

Анонимен

преди 1 година

Украинска територия неможе да бъде под защита на Русия. ООН обяви военните престъпления извършени от реските войници, на украинска територия.

14

Анонимен

преди 1 година

Арестувайте го като Навални. Какво прави там? Издирват ли го в Хага, или ни лъжат?

13

Анонимен

преди 1 година

Гледах и друго видео от "референдума... Чукат ти на вратата двама с калашници и една жена с лист хартия ти дава да "гласуваш"... Голяма "свобода" и "демокрация"...

12

Анонимен

преди 1 година

Защо не арестуват този военен престъпник? Нали го издирват от Хага? В Хага да се обяснява. В ръцете им е. Дават му призовката като на резервистите, няма не искам, няма недей. Действайте по руски.

11

Ха!

преди 1 година

Голям референдум правите, няма що! Войници с оръжие разнасят кашони по домовете и карат хората да гласуват с отворени бюлетини. Е, това е демокрация по руски!

10

Анонимен

преди 1 година

абе изпшеркалото джу-дже - няма ли да дойде да ни освободи и нас - и да ни спретне един референдум за присъединяване към империйката му ?Или може със дригия ку-ку-мицин Ердо - да ни спретнат два референдума .

9

Анонимен

преди 1 година

Минималната заплата в РФ е 12000 рубли... Около 200 долара... Минималната заплата в САЩ е 3600 долара... На седмица в РФ получават по 50 долара... А в САЩ по 900 долара... Усещате ли разликата?... С 12000 рубли в Москва едно четриричленно семейство може да отиде на кино 4 пъти в месеца... Ако всеки човек си купи пуканки и безалкохолно... Отиват 3000 рубли... И край със заплатата... И вместо в най-богатата на ресурси страна в света заплатите да са едни от най-високите какво? 200 долара на месец..

8

Асан

преди 1 година

Аз съм гей и се гордея с това :)))

7

Дядо Соци

преди 1 година

Да не дава Господ Русия да ни защитава.

6

Кремълски цинизъм

преди 1 година

Че нали Този твърдеше,че Русия не била нахлувала в Украйна? Първо ще ви смажем, и ще изравним цели градове със земята, пък после ще ви "пазим"/от самите нас/! Кремълският цинизъм е безпределен!

5

Анонимен

преди 1 година

BLIC.=us полковник: Украинските загуби достигнаха ужасяващи размери, а Москва изобщо не бързаРусия вече контролира територия, която произвежда 95 процента от украинския БВП, а предстоящата зима ще промени политическия пейзаж в Европа, коментира Дъглас Макгрегър

4

Космонавт

преди 1 година

Този конь защо го допускат да говори пред ООН? Да го мобилизират за лошадная каманда, ще го яздят някакви буряти.

3

Анонимен

преди 1 година

Истината е че много украинци биха присъединили цялата държава към Русия ако имаше такъв референдум.

2

АнонимеН

преди 1 година

ТРО ЛАВРОВ: ЗАГРАБИХМЕ И ТАЯ ТЕРИТОРИЯ НО САМО ДОКАТО СМЕ ЖИВИ АЗ И ОСТАНАЛИТЕ ОТ ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ В КОМУНДЕЛИСТАН!

1

Анонимен

преди 1 година

Където защитавате вие има само бедност, изнасилени деца и възрастни и екзекутирани цивилни.