115

1984

преди 1 година

Войната е мир. Нападението е защита. Демокрацията е вредна а тиранията полезна. Ти програмисто - върни се в ТКЗС-то! Леле тия в Кремъл са яко к у к у ,.,.,.,.,.

114

Д-р Винокуров

преди 1 година

Другаре, яко сте я вапцали покрай джуджетата, а те са качени на потъващият карабль "Мацква", който беше придънен от димяща махорка. Фнимавайте с шнорхелите, но не се притеснявайте, вода има за всички вас.

113

Анонимен

преди 1 година

До член на БКП се ставаше с връзки. Ами и Герб са така те си навиха на масрафа така назначаваха и държавни служители и учители и библиотекари ...В България винаги всичко става с връзки. Особено работните места.

112

Анонимен

преди 1 година

До ох!ох! .Понеже питаш ти отговарям ГФР и ГДР обединиха ли се. Защо Германия да може да се обедини а Русия да не може. Сега ти ми отговори.

111

Въпрос

преди 1 година

А досега не бяха ли?

110

Мобилизацията

преди 1 година

Кога ще обявяват МоГилизацията, да ходим да трепем болшевишки шумкари. Най-галещ ушите ще е писъка им докато ги разпорваме живи, никви конвенции и простотии няма да спазваме ... Siеg Hеil !

109

ох!ох!

преди 1 година

Защитата от рушия на известните области, чрез тъй наречения "референдум", е пътят на рушия към трета световна война.Само тя така може да оправдае защитата на тази феодално-фашистка държава от унищожение.Питам:а какво би се получило ако всички държави поискат подобно на рушия да си приобщят териториите с обособени техни малцинства от съседните държави?Въпросът е към русоПилите и поддръжниците на пууутин и войната от България.Питам?

108

чичо

преди 1 година

До Анонимен149.Или си много млад или си изостанал с материала.И друг път съм го писъл,но сега специално за теб за теб.Година 1929! Бандера създава националсоц. партия която по нищо не се различава от националсоца на Хитлер.Любопитен факт е,че Сталин бие Хитлер за 4год.,а с бандеровци повече от 6год.Но така и не си свършва работата докрай.Голяма грешка защото укр.есесовци и до днес съществуват.Друг факт е,че Украина разреше на САЩ лаборатории които по целия свят са забранени.Сори символите свърш

107

Старчок

преди 1 година

В ранните години на демокрацията, борци и каратисти защитаваха бизнеса. Ама ако не си платиш - масажираха със специфични дървени инструменти... Ако кажеш, че са лошо, със същите инструменти ти доказваха, че са добри.... Та и в тези "защитени" територии така... Джудистка му работа.... *** ги разбери

106

По същата

преди 1 година

"Причина" що още не сме натиснали Македония, Гърция и Турция и да освободим българите там. То за освобождаване българи има и в Русия, ама тва друга тема

105

Факт

преди 1 година

На тоз катър цялото семейство живее в САЩ !

104

Анонимен

преди 1 година

Да я смачкват тая г.ну.сна Украйна. Даееева тапата държава цял свят с тия мизеерни укри се занимава.

103

Анонимен

преди 1 година

2014 украинците забраняват партията на регионите и кандидатстват за член на нато. Това е все едно ние да забраним дпс и да подадем молба в Атина за членство във византийската империя. Нали се сещате какъв ще бъде отговора на Турция...

102

Баба Ванга

преди 1 година

Путин ке победи.

101

Анонимен

преди 1 година

2014 украинците забраняват партията на регионите и кандидатстват за член на нато. Това е все едно ние да забраним нато и да подадем молба Атина за членство във византийската империя. Нали се сещате какъв ще бъде отговора на Турция...

100

R.A.T.M

преди 1 година

Русия скоро ще граничи с Молдова ако запада не позволи преговори на Украйна с Русия следват Николаевска и Одеска области. 2014 Укритие губят Крим, 2022 губят излаз към Черно море, защото не могат да се договарят. Украинците се молят на европейците, управляват ги евреи, умират за американците и за всичко са им виновни руснаците. Не е луд този, който яде баницата, а този който му я дава. Да бяха си спазвали минските съглашения, да не бяха развивали русофобията и нямаше да има операции и войни.

99

Анонимен

преди 1 година

Започна фиаското на Путин в Украйна.

98

Анонимен

преди 1 година

153 Напротив, член на БКП се ставаше само с връзки. Ако не си близък до Партията, ако не клеветиш другите, няма да получиш така желаните привилегии. "Заслужилите бойци срещу фашизма", бяха толкова много, сякаш нашите планини са били твърде големи и препълнени с партизани.

97

Анонимен

преди 1 година

Както и да се увърта едно е ядно: Русия спечели територия, а Европа спечели скъпотия, студ и рецесия.

96

Анонимен

преди 1 година

150 Чак такива зверства украинците не са извършвали. Гледал си манипулирани видеа и инсценировки на руснаците. Никога ООН не са показвали "украински зверства". Само Хюман райс го направиха и получиха критики. Ако в Южна България дойдат хора, които искат да я отцепят, как трябва да реагираме? Да ги почерпим с бонбони, ли?