166

Анонимен

преди 1 година

Насила хубост не става...! Колкото повече изпратят в Украйна, толкова повече ще се върнат в черни чували... Хаймърсите са направени да убиват окупатори по много наведнъж.

165

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 171 - това за забранените преговори Лавров ли ти го каза ?

164

Джаксън

преди 1 година

До Анонимен 165. Абе абсолютни брътвежи от твоя страна. Какви западни анализатори? Кои по-точно?

163

Таня

преди 1 година

Ще пращат хора на средна възраст, със семейства и професии да се бият в Украйна. Това никак няма да свърши добре.

162

Анонимен

преди 1 година

"позната история от ЕС - ако си против ваксините си антиваксър,ако не ти харесва политиката на правителството си pyблaджuя има още много примери." Да, разликата е малка но съществена. Там дори ако говориш или пишеш против властта отиваш в затвора. Ако в ЕС беше така, сега нямаше въобще да водим този разговор.

161

Анонимен

преди 1 година

Като нямаш пари. Къде си тръгнал на война. Войната е скъпо удоволствие.

160

Джасън

преди 1 година

До ДО Джаксъна тези 2 000 000 също са новаци и не са по-силно мотивирани от руснаците. Освен това руснаците имат резерв да мобилизират още повече хора.А пък с тия професионални армии на запад ще видим докъде ще я докарат. Западняците не са в състояние да мобилизират никой. Просто няма кой. Тези които не са били в армията са абсолютно невежи. Докато всичките мобилизирани руснаци са били в армията и са обучени.

159

Анонимен

преди 1 година

Какво е НАТО? Сила, която за 6 месеца може да направи една армия, считана за ВТОРА в света, в 50-та в света.

158

Анонимен

преди 1 година

А защо ЕС и Англия и Америка забраниха да се преговаря с Русия ? Драги здители след като приемат ДНР и други републики за Руски. Войната ще спре мигновенно и тогава ще видите кой кого бомбандира и кой кого стреля. Да не почнете друго да говорите после.. няколко дни има утре са избори за ДНР и тя ще е Руска. Слава за тея които не се предадоха за $$$

157

Славниi Украiнчик

преди 1 година

Украина мобилизира всички престъпници и заторници още от 25.02, но тогава не се вдигна такъв шум. Защо ли?

156

Стоян

преди 1 година

Снощи в Томск и Новосибирск беше страшно. Хиляди по площадите, полицията ги бие като магарета, стрелба, пожари и всякакви безредици. Властта мобилизира хора от вътрешността на Русия, а не от Москва и Петербург, където ако се разбунтуват ще стане страшно. Вдигат хора посред нощ от по-малки и далечни градове, като пращат много жандармерия да пречупи недоволстващите.

155

Катрин

преди 1 година

Русия продължава да лети с бясна скорост по нанадолнището.

154

Анонимен

преди 1 година

Тук стана Ганкиното кафене, където се обсъждаше ВСВ

153

Анонимен

преди 1 година

Руските войници са обречени да загубят в тази война, смятат повечето западни анализатори. Руснаците нямат мотивация да воюват, за разлика от украинските войници, които много добре знаят защо са готови да рискуват живота си - защото това е тяхната земя, която сега е заграбена.

152

Анонимен

преди 1 година

До 34 "Всеки който е против режима го обявяват за какъв ли не. Позната история от времето на комунизма. Путин иска да върне комунизма."позната история от ЕС - ако си против ваксините си антиваксър,ако не ти харесва политиката на правителството си pyблaджuя има още много примери.

151

Анонимен

преди 1 година

На 100 милиона души протестирали 1000 и голяма работа станала...

150

Анонимен

преди 1 година

Русия не е СССР!!!Успехите на СССР не са руски, в СССР участват по принуда много достйни народи, които допринесоха за успехите! Някои от тях успяха да се освободят от руския ботуш, но на други им предстои тежка битка...Руснаците си присвоиха величието на СССР, но сега се вижда колко струват!Жал ми е за обикновените хора, които страдат заради шепа самовлюбени олигарси!

149

Анонимен

преди 1 година

Със 100 хиляди военна част Русия завладя територии 2 пъти колкото България срещу два пъти по-многоброен и укрепен противник. От 1 октомври тези територии след референдум се присъединяват към Русия. А вие продължавайте да виeте на yмряло.

148

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 149 , Я обясни кой си пази `добрите и модерни` оръжия , докато около 50 000 собствени войници *** на фронта и каква е логиката в това? И щом такъв резерв от модерни оръжия имат защо преместиха С-300 от ПВО-то на Ст Петербург в посока Украйна ? Я порови различни източници да видиш колко бройки (прогнозно) въобще са произвели от Т14 - Армата или Су-57 , и защо трябва да купуват дронове от Иран - велика войска , няма що

147

Анонимен

преди 1 година

Хаха видяно от моите очи, протести е нямало в Русия ни в големите ГРАДОВЕ В РУСИЯ !Отново продажна статия тоя път написана от Росен Стойчев. Ама кака Елкa Василева е бума на статийте . Тя е аизберга на сладоледа