186

Анонимен

преди 1 година

Мобилизацията е поредната стратегическа грешка на Путин. Една крачка по-близо до разпада на империята.

185

Таня

преди 1 година

Представям си какво е да съобщиш на човек, който вече е улегнал, грижи се за семейство, прави кариера, подредил си е дом и живее щастливо, че трябва да отиде да напада и убива в друга държава или да го убият и то при все, че никой не застрашава мъчно изграденото му щастие. Да разбиеш 300 000 семейства без да ти мигне окото. И това е само началото. До пролетта ще са милион, после още и още. Претопени човешки съдби, мечти, превърнати в патрони и всичко за нищо.

184

Анонимен

преди 1 година

Гражданската война в Русия придобива все по конкретни измерения. Дните на Путин, и съответно тези, оставащи до разпада на Ордата са преброени.

183

Анонимен

преди 1 година

Путин сам си подписа смъртната присъда с тази безсмислена война, а сега и с мобилизацията.

182

Анонимен

преди 1 година

Хаха.. 191 мисли си мисли си.. Още малко и всики бандеровци ще бъдат изпечени като Кирица на гриль :))))

181

Анонимен

преди 1 година

Добре че са чеченците на Рамзан Кадиров. И момчетата от Дагестан. Че няма хора за война.

180

Анонимен

преди 1 година

"До 172 сравняваш съюз от държави срещу 1 държава. Ако на НАТО им стискаше щяха да го направят." Първо на НАТО доктрината е отбранителна. Второ реално зад НАТО реално се разбира САЩ. Не случайно Тръмп ревеше, НАТО в Европа никой не искаше да налива пари за оръжие и реално беше пред разпад. Е Путин го възроди и ги накара да се забързат с въоражение което биха направили иначе за 10г

179

Анонимен

преди 1 година

Няма такава държава Украйна. Името украйна означава у края, никой не се определя като "у края", няма такъв народ и никога не е имало - нямат история, нямат владетели, нямат писатели, поети, известни личности - нищо нямат.

178

Анонимен

преди 1 година

Paшистите са пушечно месо в Украйна... Просто нямат оръжия с, които да се противопоставят успешно на западните. Ще има масово изтребление на руски башибозук... Леш и кайма...

177

Анонимен

преди 1 година

ВЕЧНА И НЕПОБЕДИМА РУСИЯ СЕГА ЩЕ СИ ПРИБЕРЕ ДНР, ЛНР, ХЕРСОНСКА И ЗАПОРОЖКА ОБЛАСТИ, И НЕКА УКРИТЕ ГРЪМНАТ ЕДИН ПЪТ ПО ТЯХ. РУСНАЦИТЕ ЩЕ ГИ ИЗГОРЯТ ЖИВИ.

176

Московские новости

преди 1 година

А в Европа все така газ няма, а икономиката потъва.

175

до 183

преди 1 година

25 000 000 милиона, ако тръгнат наведнъж ще отнеше поне 7-8 дни да ги избият до крак. Няма да мине за ден.

174

до 178

преди 1 година

Не Вашият боготворител ZЗеленски го каза.. че няма да преговаря с терористи ! Сам чети и гледай клипове в Интерната

173

Анонимен

преди 1 година

До 179 до какво води пропагандата. От постоянно набиваме в главата си мислиш ,че Тея оръжия са най-добрите

172

Джаксън

преди 1 година

До Анонимен 179. Нещо не си много убедителен.

171

До 166

преди 1 година

Не съм чувал да има естонски, литовски или латвийски гастербайтер в Русия! Руснаците търсят спасение и качество на живот в Европа, за обратното не се сещам! Дори и сърби не ходят да работят там!

170

Анонимен

преди 1 година

Вие разбирате ли какво означава 25 000 000 в запас ? Идея имате ли си това колко човека са ? Каква Хуйкрана какви 5 лв.. Вие не разбрахте ли че Украйна вече не е държава ? Затънала до дългове които пра пра ще има да плащат ! Вие толкова ли нямате мозък в главите Американски Подложчета ? Вие не разбрахте ли че войната е заради това да се отлаби ЕС ? Как не ви увират главите че Америка,Англия искат ЕС да е безпомощен ?

169

Анонимен

преди 1 година

До 172 сравняваш съюз от държави срещу 1 държава. Ако на НАТО им стискаше щяха да го направят. По твоята логика Русия може да направи първите икономики в света от първи последни за отрицателно време. Времето колкото е нужно за да прелетят балистичните ракети

168

Джаксън

преди 1 година

До Таня Права си няма да свърши добре за украинците.

167

Анонимен

преди 1 година

АМА ДРУГО СИ Е ДА ИМАШ КОЛОНИ КАКТО ВЪВ БГ. ТУКА ПРИ КОЛОНИТЕ ГИ ЧЕРПЕХА КАФЕ, НАЛИ?