266

Равнопоставеност 2

преди 1 година

При население 2 милиона в София колко арестувани има при мобилизацията на НАТО :) нали с НАТО воювате хахаха. Що мобилизират нали печелете а ВСУ избива ше сама народа си? Нали безаналогови те армати и Стелтове рушаха всичко :) ами сега тия о.р.к.и на Москва ли ще служат :) или на летището в Крим. Или на Т64 хахаха.Какво стана с чеченците :) ами с вагнеровци! Как се борят нацисти с наркумани и педофили:)

265

Анонимен

преди 1 година

При честни избори, Путин май няма да спечели с 109%

264

Пикая на Русия

преди 1 година

Призовавам всеки български рушифил начело с Копейкин Радев и Нинова да се запише в Руската армия

263

Равнопосавеност

преди 1 година

Очевидно кукловодите почнаха да пълнят памперсите и за свое успокоение лансират нова вълна от шегички. До сега нацистите се биеха с значително числена превъзходство от 1:10 и са много горди, че не са загубили въпреки, че уж зад тях е запада, а сега се очаква да бъдат 1:2 или ако се вярва на слуховете дори 1:1. И западната преса започна да бълва все едно, че това ще промени реалността. Нали Путин беше болен и умираше, нали Русия фалираше, нали руснаците дезертираха и нямаха храна и оръжие...

262

Равнопосавеност

преди 1 година

Ще посоча само няколко числа, а вие сами си направете сметката дали това е пропаганден материал или не. Русия е с население 140 000 000 човека и с мобилизационен потенциал 25 000 000 човека. В статията се говори за огромен брой арестувани и се посочва, че за Москва - град с население 10 000 000 са арестувани по-малко от 600 човека, като това е населението без да броим тези, които работят там, но живеят в предградията.

261

Анонимен

преди 1 година

Путин ще обучи 300 хилядна армия, която ще го свали от власт. Командирите ще се крият в дупки. Първо ще избият командирите си, които не минат на тяхна страна. Командирите, които минат на страната на народа и армията, ще поемат към Москва.

260

Само питам

преди 1 година

Абе някои много хвалят чужда армия,колко била многобройна ,мощна и незнам какво си още. Та се питам това тука клуб на националните предатели е? Та вие още от сега сте предали родината си,не дай си Боже да се наложи да я защитавате. Хронични дезертьори те...

259

Анонимен

преди 1 година

До 273 Руснаците ги видяха когато се бият по земя. Разбити танкове,камиони,избягаха като страхливци и смениха тактиката. Започнаха да сриват градовете до основи и така да превземат. Без самолети и ракета са гола вода

258

Анонимен

преди 1 година

До = Майсторе, случайно да си паднал от небето и затова да не знаеш, че руснаците използват около 250000 войници срещу около 700000 украински и ги бият? При това жертвите на руснаците са 1:10 спрямо украинците. Мобилизцационния потенциал на Русия е 25 милиона. Повече от текущото население на Украйна.

257

Анонимен

преди 1 година

до 271-русофилите имат господ и са го разбрали, но неверниците като вас и господ нямат. кълнат се на вярност във дявола.

256

Анонимен

преди 1 година

273-ама нещо заглъхнаха, като дроновете. не били ефективни.

255

Анонимен

преди 1 година

265- А нещо за хилядите "евакуирани", хилядите торбета със тор по нивите при "офанзивата, хилядите кг. храна на рибите при "контраофанзивата" за атомната централа ,да не ти изброявам още и още.

254

бай Ставри

преди 1 година

До = И така страшните Хамарси, са на въоражение от 80те гадини на миналия век

253

Анонимен

преди 1 година

Европа и Русия трябва да изметат политическите си "елити" и да се започне политика на чисто върху нова база и стратегия без участието на САЩ. Европа няма интерес от лоши отношения с Русия. Нито пък има интерес да слугува на САЩ.

252

Анонимен

преди 1 година

Дано русофилите разберат в какъв господ се кълнат!

251

smoke_chiba_chiba

преди 1 година

Невъзможно е с армия от роби да "освободиш" свободни хора.

250

Анонимен

преди 1 година

Предфинален гърч на един образ, който историята няма да му спести нищо. Дано финалният му гърч не е натискане на едни червени копчета.

249

=

преди 1 година

Украйна е 44 милиона,русия 144. Украйна няма военен флот,русия има стотици кораби и подводници.Украйна има скромни ВВС с малко 40-50 г. самолети,русия се хвалеше с над 2000 бойни самолета.Украйна няма далекобойни ракети,руснаците се нас.раха от хвалби какви мощни аерокосмически сили имат. Накрая натовците доставиха на Украйна леко противотанково оръжие,няколко десетки гаубици и 30 Хаймарса и великата армия на путин си потроши краката да бяга

248

999

преди 1 година

Някой помни ли още ,,Конвоят на свободата" в Канада?А помни ли някой какво направи Трюдо?Намирате ли разлики?

247

Анонимен

преди 1 година

Еднопосочните самолетни билети към страни, до които все още може да се лети - като Белград, Дубай и Истанбул, бяха изкупени за минути. Цената на еднопосочния билет до сръбската столица достигна 9000 евро, а до Истанбул или Дубай - 9200 евро. Само напълно отчаян диктатор (или неадекватен) може да прави мобилизация за да изпрати запасняци на смърт в друга държава...