66

Срам ме е от ЕС..

преди 1 година

ЕС наляха милиарди за оръжия на оср******,които те да купят от основния спонсор на тая война - сащ, дадоха им и доста свои оръжия, за да се избиват руснаци и украинци извън ес.. ес на практика,заедно със сащ са директна страна в този конфликт!!!! От другата е Русия,до чиито граници нато умишлено се намърда,с цел да я провокира за война..избиваха години наред и руснаци в Донбас,ес и сащ си затваряха очите..ДОТУК СА САМО ФАКТИ!!!!!!!Това ОГРОМНО лицемерие на ес е отратително,срам ме е че сме в ес!!!

65

Анонимен

преди 1 година

Какво става с другаря Лукашенко, нищо не се чува.

64

Анонимен

преди 1 година

До ЦЦНе се превръщай и ти в папагал. Прочети внимателно какво е казал - ако Запада посегне на териториалната цялост на Русия, ще има адекватен отговор, включително ядрен. Ако Запада си стоеше мирно, а не участваше във войната - това вече се доказа многократно - с оръжия, наемници и т.н. нещата нямаше да ескалират по този начин. Аз съм против войната и не защитавам никого, но западняците просто прекалиха с тези провокации години наред.

63

Анонимен

преди 1 година

С Путин е свършено в буквален смисъл. Да обявяваш мобилизация, заради "военна операция" в друга държава, това означава, че пpocто нямаш ум и опит...

62

цц

преди 1 година

Колко болен и манипулиран трябва да си за да вярваш още на путин. Те ракетите като падат не подбират

61

Анонимен

преди 1 година

Смърт на кървавото джудже и нищожествата около него

60

Анонимен

преди 1 година

Путин не е отчаян, защото българските русофили са на негова страна и с трепет и надежда очакват призовки за мобилизация от руския посол Митрофанова.

59

Анонимен

преди 1 година

След Украйна, ние сме били наред. Този простоват начин на мислене наистина ще доведе до трета световна война, независимо, че от всички коментиращи тук, мисля, че на никой не му пука за Украйна и не би искал да обеднее което му предстои. Европейските бюрократи и слуги на САЩ съсипват живота ни а вие вините Русия.

58

Анонимен

преди 1 година

Поредната лъжа на *** Христова. Истината е обратна. Украйна спря мирните преговори по искане на САЩ и Англия. Днес в пресата на САЩ във в-к национал интерес има подробна статия от Матю Мей как САЩ са забранили на Украйна да води мирни преговори.Има и други такива статии. Путин също неколкократно искаше преговори. Що се касае до тенденциите в материала- щом е от г-жа Христова в него не може да има нищо проруско и обективно и всичко е обърнато наопъки.

57

Анонимен

преди 1 година

сега е момента руснаците да го самоубият тоя повредения

56

Край

преди 1 година

Добър ден тъга. Ако някой си е мислел, че руснаците могат да оставят руснаците в Украйна на произвола на азовци - много се лъже. Или ако пък си е мислел, че ще допуснат американците с бази в Украйна също.Ще има ставай страна огромная.

55

Българин

преди 1 година

До Анонимен....... А ти за кого ще пуснеш бе продажен путлерас?

54

Стивън Кинг

преди 1 година

Путин трябва да умре преди да избие всички нас. По един или друг начин!

53

Анонимен

преди 1 година

Всички ще умрем, Русия поне ще умре за Родину! Западните психопати обаче като изгрее руския атом над Вашингтон, Лондон и Париж, те за кого ще умират?! За кого? За Байдъня? За Макроня? Умира ли му се на деебелия Джон дето иска да си кара Форда? Умира ли му се на франсето Паскал за укрите, а?!

52

Анонимен

преди 1 година

..путинуфилите трябва да се изпратят на фронта.Искате да убивате украинци и да се биете с НАТО?Сега е момента за тази ваша мечта.Ще е кратко мобилизация и бърза могилизация.

51

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 48, пише се Слава на България, объркал си се нещо, къде живееш?...

50

Брокерчето007

преди 1 година

Купувайте имоти, сега е времето :D Теглете яко кредити ... те лихвите все някога ще паднат, след като сега ги вдигнат в небесата.

49

Анонимен

преди 1 година

всички путинофили да нарамват мешките и да заминават да се бият за негова слава, на България не и трябват чуждопоклонници!

48

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 45_това, че путин заплашва целия свят явно нищо не ти говори, смяташ че украинците са виновни за неадекватните действия на кремъл, но ако не е Украйна ще е някоя друга суверенна държава, ако Украйна заплашва целостта на русия, защо да не сме ние следващите... и не смятам, че нормален човек в ден днешен е съгласен да умре заради путинската параноя и комплекси за малоценност

47

Анонимен

преди 1 година

Войната беше предизвикана от американци и англичани. Путин изобщо не е отчаян, войната се движи по руския план. Да му мислят умниците от евро съюза.